Ingvar Crazys blogg

Speltips: Untersteiner har hittat rätt

Det blev precis som jag hoppades i söndags med Even's Cool Boy i dödens, men därifrån var han chanslös. Jag tror och hoppas att det var en sämre dag för hästen och att han kan bättre.

Det kan även jag och idag ska jag visa det på Solvalla. Fina tävlingar och en rolig V64-omgång där det absolut går att fälla några favoriter. Jag spelar vinnare på 7 Darling Harbourg, lopp 6 tillika V64 - avd 3. Det är ett stolopp med tillägg och min idé står på start. Har bricka 7 och borde kunna komma iväg bra även om det inte är en raket från start. Hon kom tillbaka senast efter ett uppehåll och hon såg fin ut och vann på ett bra sätt. Troligtvis har hon varit förföljd av skador och Untersteiner är duktig på det här. Han brukar bromsa och hitta ett nytt träningssätt som ger resultat. Det har vi fått åtskilliga exempel på de senaste åren. Som hästen såg ut senast tror jag att han hamnat rätt på henne.

Det finns en hel del bra hästar i loppet och det kommer att krävas en stark insats om det ska gå vägen. Jag tror att Örjan får iväg henne på ett bra sätt och att hon möjligtvis kan få ta över. I den har typen av stolopp brukar det vara mycket svårt från tillägg och det är där de värsta konkurrenterna finns. Jag spelar vinnare till höga 3,05 hos Racebets.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler