Ingvar Crazys blogg

Speltips: Roligt spel på storskräll

Ingen lycka med Raja Ribb senast och nu är det bara att spotta i nävarna och komma igen.

I kväll är det Färjestad som har hand om V64-spelet. Det ser ut att vara ganska ihåliga lopp och jag tror inte på någon jätteutdelning. Jag har hittat en storskräll som jag tror en hel del på och jag spelar vinnare och plats. Hästen är 11 Rafiki Fri, lopp 8 och V 64 - avd 5. 

Den här hästen huserade i V75 i fjol och gjorde det med framgång. Han tjänade mycket pengar på kort tid och det är inte konstigt att han slog i taket. Nu har växlat ner och möter vanliga hästar igen och där står han sig bra. Han har ingen snygg resultatrad, men där bakom döljer sig fin form. Startgalopp senast och bara att glömma. Innan det var han mycket bra som trea efter ett elakt upplägg. Spurten är hans adelsmärke och från det här läget kan det inte bli annat än att prova bakifrån. 2140a och en del gasglada kuskar gör att det borde bli tempo på tillställningen. Sedan ska Rafiki Fris spurt bita bra sista 500 m. Jag spelar vinnare till höga 18,50 och plats till 3,25 hos Unibet.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler