Ingvar Crazys blogg

Speltips: André Eklundh har en oslipad diamant

Ferrari B.R. slängde sig direkt i galopp igår och därmed fick vi aldrig chansen. Cyber Lane fick den resa jag hoppades att Ferrari B.R. skulle få och han rann undan utan större problem.

Idag är det Halmstad som har hand om V64-spelet och det är Breeders Crown. Bra sport, men spelmässigt är streckspelet ganska kallt. Många väldigt starka favoriter och det ser också ut som att många sitter. Mitt spel gör jag i stoloppet för 4-åringar och det är 4 Rose Mary. De flesta såg väl loppet hon gjorde på Jägersro senast. Blev överfallen av Ludde i ledningen, men kunde mirakulöst hålla undan. Enda sedan första starten har det lyst upp om André Eklundh när han talar om det här hästen. Helt klart är det en häst utöver det vanliga. Har bara gjort fem lopp i karriären och nu går hon ut mot tuffa årskamrater för första gången. Jag känner mig helt säker att hon kommer att tillhöra kulltoppen om hon bara får vara frisk.

Jag tycker att det ser ut som att hon borde komma till ledningen utan alltför mycket besvär. Det finns ingen kusk i loppet som "brinner av" likt Ludde och Rose Mary kan nog köras i det tempo som passar henne bäst. Sedan blir hon svår att fånga in för övriga. 12 Vamp Kronos blir favorit i loppet, men från det läget kan det bli bekymmer. Gjorde bort sig i kvalet i Drottningens och årets form är osynad. Jag spelar 4 Rose Mary till höga 9 ggr hos Racebets.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler