Speltips: Speldraget har formen i Zenit. Bricka 1 - men hur ofta sitter Björn Goop fast?

Gulddivisionen målas helt riktigt upp som en duell mellan Zenit Brick och Västerboonthenews med On Track Piraten som tredjehandare - med byngligt utgångsläge. Den sistnämnde var tillbaka i slag senast men form är inte "svart eller vit". Det räckte för att vinna på klass den gången men idag blir det tuffare. För favoriten Västerboonthenews del är det svårt att klaga på insatserna den senaste tiden. Extremt startsnabb och med vinnarskalle som få men senast tyckte jag intrycket var aningen sämre. Mitt spel bygger på att jag är tämligen övertygad om att Zenit Brick tar sig ut ifrån innerspåret och då lär åtminstone inte favoriten få bestämma i spets och sticka undan den sista biten.

Zenit Brick bör snarast vara bättre nu med tätare starter. Spåret är lurigt men samtidigt behöver han då inte bli inblandad i någon körning ifrån start. Hur ofta blir Björn Goop fast med sina uppsittningar? Just det, nästan aldrig förutom när han verkligen vill köra defensivt. Zenit Brick har utvecklats strålande och hugger där strax bakom den yppersta eliten. Vinnaroddset 3.00 är för högt i min bok och jag testar en peng hos Unibet. 

Facits blogg

Facit

Med en bakgrund som spelproffs och spelexpert har Facit lång erfarenhet av att värdera information, prestationer och statistik. Med spelvärdet i centrum blir det idéer ifrån hela landet här på trav.se. Sedan barnsben har travet varit en stor del av livet och du kan alltid vara säker på att vårt eget Facit är påläst!

Sveriges bästa

Kända profiler