Speltips: Spelvärt odds i stoloppet? OJA!

3 Nouvelle Avenue har gjort fyra starter i Jörgen Westholms regi och fått flera svettiga lopp. Hon har dock klarat av det riktigt fint vid flera tillfällen och hade redan innan tränarbytet visat hög kapacitet. Den nyblivna femåringen såg trött ut när galoppen kom senast men underlaget kan ha spelat in och det blev ganska tufft tempo mot några kapabla motståndare. Givetvis inte optimalt med galoppen men nu låter det positivt ifrån stallet och det är ont om segersugna "tigrar" i kvällens fält. 

1 Pompano Euphoria är troligtvis värst emot både från start och till slut. Visst bör dennes kusk Kim Eriksson vilja köra i spets över medeldistans men det kan bli svårt att svara mitt speldrag. Oskar J Andersson är skicklig och favoritscenariot är i min bok att Nouvelle Avenue kommer till ledningen. Därifrån är chansen riktigt god men det fina i kråksången är att hon även tål en del grovjobb och en topp 3-placering ska det kunna bli även om han får svar ifrån start. Jag gillar framförallt platsoddset 2.15 hos Unibet men testar även en vinnarpeng.

Facits blogg

Facit

Med en bakgrund som spelproffs och spelexpert har Facit lång erfarenhet av att värdera information, prestationer och statistik. Med spelvärdet i centrum blir det idéer ifrån hela landet här på trav.se. Sedan barnsben har travet varit en stor del av livet och du kan alltid vara säker på att vårt eget Facit är påläst!

Sveriges bästa

Kända profiler