Speltips: Kungligt platsfynd!

13 Perfect King har inget enkelt läge men det visste man innan anmälan då det är en spårtrappa. Spår 13 kan det ändå lösa sig hyfsat ifrån då ekipaget sitter i andraspår direkt. Det här är en riktigt stark och rejäl häst som har hävdat sig väl i ganska tuffa gäng tidigare.

Stallet låter inne på att testa stängt huvudlag denna gång vilket är en spännande nyhet. De låter inte oroliga för formen och menar att banan inte passade senast. Det intrycket fick jag också men så dålig var heller inte insatsen mot bra hästar. Med positiva träningsrapporter och minusrader ("halshäst") räknar jag med en fullgod insats ikväll. 

Jag tror samtidigt en del på hästar med bättre lägen och det är bra chans att någon av dessa sitter lite för bra på det och slinker undan. Det får bli en platspeng till fina 3.10.

Facits blogg

Facit

Med en bakgrund som spelproffs och spelexpert har Facit lång erfarenhet av att värdera information, prestationer och statistik. Med spelvärdet i centrum blir det idéer ifrån hela landet här på trav.se. Sedan barnsben har travet varit en stor del av livet och du kan alltid vara säker på att vårt eget Facit är påläst!

Sveriges bästa

Kända profiler