Speltips: Wine lovers och racing lovers - rygga speldraget!

I ett tämligen lågklassigt klass 1-försök står 4 Reverend Wine för klassen och "hästmässigt" håller jag faktiskt hästen ifrån tolftespår som näst bäst. Bra förutsättningar således men det blir troligtvis ingen ledning då Jörgen Westholm har två startsnabba hästar, varav den ena är ett av de hetaste motbuden. Det ska dock inte vara loppavgörande för Reverend Wine har både styrka och fart att avgöra med ett tungt slutvarv. Senast blev det fel och hästen avslutade bra när man väl fick chansen. Knappast någon sliten favorit inför dagens start och nu lär det köras i tid.

Om det trots allt blir spets - chansen finns absolut då hästen är kvick bakom bilen - så ska det mycket till om mitt speldrag förlorar. Kort distans är inget plus men styrkan att kunna hålla en jämn, hög fart kan fälla avgörandet. Till 2.65 i odds är det här ett riktigt bra vinnarspel!

 

Facits blogg

Facit

Med en bakgrund som spelproffs och spelexpert har Facit lång erfarenhet av att värdera information, prestationer och statistik. Med spelvärdet i centrum blir det idéer ifrån hela landet här på trav.se. Sedan barnsben har travet varit en stor del av livet och du kan alltid vara säker på att vårt eget Facit är påläst!

Sveriges bästa

Kända profiler