Speltips: Arsenal visar klassen och tar tredje raka i "Lilla London"

3 Arsenal har ett bra utgångsläge ikväll då han är stabil och kan öppna hyggligt. 6 eller 7 tar sig sannolikt förbi till spets men bör släppa. Det är ju Åby med open stretch och med Arsenal i spets behöver man inte vara rädd för att hamna flera hack längre bak då Untersteiner givetvis kör i spets. Det vore lite läskigt med 6 Digger Lord i ryggen då denne har gjort det finfint på slutet och kan avsluta bra med ryggresa. Jag håller tummarna för att Jepson är den som sitter i rygg med sin Digital Circle som jag faktiskt inte är lika rädd för.

Kapacitetsmässigt sticker Arsenal ut ur mängden i kvällens sällskap. En tids tävlingsuppehåll gör det svårt att tro på toppform men Untersteiner är optimistisk och femåringen är väl förberedd precis som "Unters" hästar brukar vara. Han har ju gått i klinch med riktigt bra konkurrenter på V75 och nu är det enklare emot över passande 2640 meter. Även om det har varit barfotakörning på sistone så var han länge en "skohäst" och det gick utmärkt. Notera att Arsenal efter ett galoppmisslyckande har vunnit två raka segrar på just Åbytravet. Någonstans mellan 55 och 60% bör segerchansen vara och därmed är 1.85 ett spelvärt vinnarodds hos Bet365.

Facits blogg

Facit

Med en bakgrund som spelproffs och spelexpert har Facit lång erfarenhet av att värdera information, prestationer och statistik. Med spelvärdet i centrum blir det idéer ifrån hela landet här på trav.se. Sedan barnsben har travet varit en stor del av livet och du kan alltid vara säker på att vårt eget Facit är påläst!

Sveriges bästa

Kända profiler