Speltips: Jag (g)rekommenderar Tzatziki till kvällens lill-lördag

1 Tzatziki är inte tokig i grunden och formen ser ut att hålla i sig. Jämna, fina prestationer på slutet och bra placeringar i överlag tuffa gäng. Efter att ha fått sparade krafter samt vunnit i september har hästen raden 4-4-4-2. Bakom New Dawn, Perfect King och Fortune Mearas har fyraåringen hängt med bra; i synnerhet i de två sista fallen. Senast gick han med på sista varvet och fick till slut den tuffa uppgiften att försöka ta ner kapabla Forever Newport (som stod 20 meter före i starten) ifrån utsidan. Det gick inte riktigt men det var strid ända in på linjen.

En mersmakande andraplats senast alltså och ikväll kan det bli en ny, framskjuten placering. Innerspåret kan bli helt perfekt då Tzatziki är kvick i benen ifrån start. Det är viktigt att hålla upp ryggen på andrahandsfavoriten Roofparty för den lär knappast släppa ifrån sig täten. Sedan kan Torbjörn Jansson sitta kvar där länge och då finns hyggliga möjligheter att lifta med till en plats. Plan B är tredje par invändigtmen det kräver en hel del tur. En liten chansning givetvis men till Racebets 4.42 är det här en spelvärd platsidé!

Facits blogg

Facit

Med en bakgrund som spelproffs och spelexpert har Facit lång erfarenhet av att värdera information, prestationer och statistik. Med spelvärdet i centrum blir det idéer ifrån hela landet här på trav.se. Sedan barnsben har travet varit en stor del av livet och du kan alltid vara säker på att vårt eget Facit är påläst!

Sveriges bästa

Kända profiler