Speltips: Högt platsodds kittlar!

Tre hästar höjer sig i stoloppet på Solvalla, som körs som lopp 7/V86-2, Det är bara favoriten 9 Stoneisle Ocean som jag tror hårt på av dessa men det är trots allt bakspår för henne. 1 Must Have har ett lurigt läge från innerspår medan 3 Linda's Girl kommer med en tråkig rad och formen är inte alls dokumenterad. Någon eller några av dem kan komma bort och då är det öppet om topp 3-placeringarna.

8 Cikoria Frazier ska inte ha mycket sämre chans än någon annan där bakom och vi bjuds på riktigt fina odds där. Hon har gjort tre starter efter en febersläng: Gick bra som trea innan hon fastnade med sparade krafter. Helt okej även senast då hon fick stryk av idel vassa hästar. Nu är konkurrensen inte så skrämmande överlag och i grunden är det här ett bra sto. 

Hårdhet, styrka och speed kan räcka långt ikväll men det måste förstås lösa sig ifrån det byngliga läget. Cikoria Frazier bör absolut komma bland de tre främsta i mer än var tionde lopp med kvällens förutsättningar. Racebets platsodds 11.57 är således ett fynd!

 

Facits blogg

Facit

Med en bakgrund som spelproffs och spelexpert har Facit lång erfarenhet av att värdera information, prestationer och statistik. Med spelvärdet i centrum blir det idéer ifrån hela landet här på trav.se. Sedan barnsben har travet varit en stor del av livet och du kan alltid vara säker på att vårt eget Facit är påläst!

Sveriges bästa

Kända profiler