Speltips: Tredje raka?

Örebro lopp 10, spelstopp 17:27! 

Två raka spel har suttit och formen är på topp. Nya tag idag då tävlingarna avgörs på Örebro och jag har hittat ett bra platsspel. 

Jag väljer att spela plats på 9 O.M.Dustin som har toppform. För fyra starter sedan spurtade han mycket vasst efter en sen lucka som femma på Solvalla. Starten efter galopperade han 300 kvar och det var en framskjuten placering som rök i det läget. Senast gick han bra som trea efter en fin resa och klockan visade 1.12,0 sista 400. Nu lär det bli biken på igen och spår 9 känns optimalt. Mika Forss upp är ett klart plus och med lite klaff under vägen, borde han fälla många över upploppet. Motståndet är inte det värsta och uppgiften ser passande ut på förhand. Toppchans att vara bland de tre främsta och jag kliver in med 6 units till fina 2.50 ggr såsen på plats!

Lucky Lukes blogg

Lucky Luke

Skjutglad kille som inte tvekar att sätta fingret på avtryckaren. Spelen görs alltid efter noggrann research och dagarna ägnas åt lopparkivet och här lämnas inget åt slumpen. Analyserna är alltid väl genomarbetade och spelstrategin är att slå marknaden genom att hitta överodds hos spelbolagen.

Sveriges bästa

Kända profiler