Speltips: Spets och slut!

Färjestad lopp 7, spelstopp 20:33! 

Oleander Face var bara bäst igår och platsspelet satt som en smäck. Nya tag idag då tävlingarna avgörs i Karlstad på Färjestadstravet. 

Jag väljer att spela Jörgen Westholms Dardanos med Oskar J Andersson i sulkyn som borde ha toppchans att spåra detta runt om. Jag trodde hårt på honom näst senast på Solvalla och hästen gjorde ett mycket starkt lopp som tvåa från just ledningen. Klockan visade 1.11,5 sista 800 och han fick ge sig i sista steget mot Björn Goops Copertino V.W. Senast laddades han till ledningen men galopperade i första sväng. Han är mycket startsnabb och felfri borde han tidigt sitta i ledningen. Man kör bort en ett i raden och man tar knappast resan till Färjestad för att sitta fast. Motståndet är överkomligt och jag tror på toppchans. Jag kliver in med 7 untis till 2.25 ggr degen och jobbar in Oskar J från start till mål med denna Scarlet Knight-son! 

Lucky Lukes blogg

Lucky Luke

Skjutglad kille som inte tvekar att sätta fingret på avtryckaren. Spelen görs alltid efter noggrann research och dagarna ägnas åt lopparkivet och här lämnas inget åt slumpen. Analyserna är alltid väl genomarbetade och spelstrategin är att slå marknaden genom att hitta överodds hos spelbolagen.

Sveriges bästa

Kända profiler