Speltips: V64-systemet Kalmar 12 januari

V64-1: 4 Iago Zon är riktigt bra vissa gånger, han har svarat för flera vassa prestationer i regi Joakim Lövgren. Det rör sig främst om en härlig avslutare av loppen och vi ger honom förstarösten här. 1 Elliot Coger är ordentligt stark och hade nog gärna tagit ännu lite längre sträcka att springa. I senaste starten ändade det med galopp vid upploppets början, det var med vinstchans och han har ju ett tilltalande utgångsläge här. 7 Arn Hammering är verkligen en riktig hedershäst, han gör ytterst sällan en dålig insats och facit hittills i karriären är hela 29 segrar på 83 försök. Med tanke på det lilla startfältet så är det ju inte alltför betungande att stå med tillägg.

V64-2: 11 Ransus Girl har ganska bra kapacitet och är snabb i benen, från detta läge med springspår på tillägg så har hon goda möjligheter att skaffa sig ett bra slagläge. 10 Jessica Ås gjorde bort sig med galopp senast, innan dess hade hon gjort det bra som etta och tvåa och hon lär sluta långt framme här i felfri löpning. 2 Viktoria Neo har inte glänst i de senaste starterna, hon har ganska bra kapacitet i grunden och får inte nonchaleras helt och hållet. 7 G.K.A Magic Millie har visat en del galopp på sistone, när hon sköter sig så kan hon en hel del och är då inte utan chans att segerstrida i en omgivning som denna.

V64-3: 6 Electric Eye AM har tagit en seger så här långt, det skedde på Åby 19/10 och hon vann då enkelt från spets. Hon öppnar raskt och måste ses med hyfsad vinstchans här. 1 Staro Jahre kan en del och kan förstås inte klaga på läget här. Senast handlade det om debut i ny regi Joakim Lövgren och hästen får godkänt för femteplatsen (galopp efter 650 meter), här kan han mycket väl blanda sig i segerstriden. 8 Kiss Forever H.C. har tre gånger i rad inför detta slutat tvåa. Hon höll starkt senast efter ett offensivt upplägg och det är inte alls otänkbart att första segern i karriären kommer här. 10 Stepping Love avslutade snyggt till andraplatsen senast och vann i fin stil för tre starter sedan, han kan inte vara helt utan chans här om det klaffar lite på vägen.

V64-4: 5 Cash Valley är nog i grunden lite vassare över kort distans, men han var klart bra som tvåa i V75 senast över full väg (avslutade starkt). Inställningen är den rätta, han har hittills tagit elva segrar på 17 försök och han öppnar riktigt snabbt bakom bilen. Han kan visa sig svårstoppad här. Vi vill dock gärna strecka med även grundkapable 3 Caddie Jo, vilken senast var jämnspelad med Cash Valley i V75-starten på Axevalla. Caddie Jo kan mycket bättre än han visade senast, han fick då nöja sig med en sjundeplats. Gången före var han fin vid seger direkt efter en tids vila. 4 Skytten Lisl har få segrar hittills, men är ofta med där framme och hugger och saknar inte kapacitet. Hon kan sluta långt framme när hon nu återkommer efter ett uppehåll på några månader. 1 Elof Palema har bra förutsättningar här, han öppnar rappt och lär få en fin resa – han känns ganska tidig.

V64-5: 5 Tapiro Jet har i de två senaste starterna agerat klart plusbetonat, han har vid båda dessa tillfällen slutat tvåa. Näst senast var det Falk On Hill som blev för svår och senast stötte han på en för dagen riktigt fin Highspirit. Denna uppgift ser onekligen lite enklare ut på förhand. 7 Caddie Icon har vid flera tillfällen visat att han tål att göra mycket av jobbet själv. Han fungerar över alla distanser och han står rätt inne i loppet sett till intjänade pengar, får han hjälp med ett högt tempo så kan han sedan bli tung att stå emot – han har sin bästa bit till slut i loppen. 9 Croquet Rose presterar ojämnt, men kan en hel del i ljusa stunder och läget är inte alls så tokigt. Det blev senast galopp direkt från start när hon testades i V75. 10 Bubba Degato glänste vid seger i monté näst senast, han fungerar dock bra även för sulky och är inte utan chans här.

V64-6: 7 Livi Joy har verkligen hittat stilen på allvar, det har blivit tre segrar på de fyra senaste starterna och han är oerhört stark i spurten. Distansen är inget bekymmer, han skall dock helst inte komma först för tidigt i loppen. Vi väljer att lämna honom ogarderad. 3 Invincible H.C. har tagit fyra vinster på 17 starter. Han är startsnabb och höll senast bra som tvåa. 1 Lönshults Johannes står helrätt inne i det här loppet och har dessutom fått ett lämpligt utgångsläge, han lägger antagligen beslag på en framskjuten placering om det inte strular. 8 Nouvelle Madelene har styrkan som vapen och gör det bra mest varje gång, hon ses med platschans här.

 

V64-1: 1-4-7 (2-3)

V64-2: 2-3-7-10-11-12 (8-14)

V64-3: 1-5-6-8-10 (9-2)

V64-4: 3-5 (4-1)

V64-5: 5-7-8-9-10-12 (1-3)

V64-6: 7 (3-1)

1080 rader / 1080 kronor

 

V64-1: 1-4-7 (2-3)

V64-2: 2-10-11 (7-3)

V64-3: 1-5-6-8-10 (9-2)

V64-4: 3-5 (4-1)

V64-5: 5-7 (9-10)

V64-6: 7 (3-1)

180 rader / 180 kronor

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Sveriges bästa

Kända profiler