Speltips: V75-systemet Axevalla 16 februari

V75-1: 4 Willmer Gel blir hårt betrodd, och det med all rätt. Insatsen senast vid seger över tre kilometer var imponerande, han gjorde allt jobb själv utvändigt om ledaren och gick undan utan bekymmer till slut. Han är inte helt att lita på och har ett snävt startspår, vi väljer att gardera. 10 Evan Williams Sisu levererade en härlig avslutning fram till tredjeplatsen senast, det handlade då liksom nu om 2640 meter. Han fäller troligen många i spurten denna gång och kan räcka ända fram till vinst. 2 Carlos Ken är en lovande travare som var fin vid seger från tillägg näst senast. Han hade en del oflyt senast, men avslutade ändå loppet fint lite i skymundan och är tidig här. 12 Testa di Cavolo kommer från seger och kan verkligen avsluta loppen rappt.


V75-2: 15 Amphibian Madness verkar trivas ypperligt på Axevalla och har de senaste månaderna hittat flera nya växlar. Uppgiften här är inte helt enkel, hon kan lätt hamna på vingel från sitt springspår på tillägg. Men, hon visade fortsatt vass form vid vinsten senast och är svår att frångå som tipsetta. 9 Jejje Palema har gjort det bra varje gång på sistone. En häst med riktigt fina fartresurser, hon slutade senast tvåa i V75 på Åby efter en vilsam resa. Hon får denna gång Björn Goop i vagnen och skall räknas tidigt. 12 Global Rhapsody sköt till snyggt senast som tvåa och hade fin fart genom mål. Hon är bra när hon tävlar på topp och en segerkandidat vid minsta klaff. 6 Syria A.T. har visat bra kunnande och läget kan hon inte gärna klaga på.


V75-3: 10 Nimbus C.D. är en i grunden högklassig travare, facit hittills i karriären är 14 segrar på 42 försök. Han har svarat för en stark comeback efter att ha varit ifrån tävlandet väldigt länge, han har sett fin ut i samtliga tre starter. Han vann enkelt näst senast och löste då en lite enklare uppgift på bästa sätt, senast avslutade han storstilat som tvåa bakom Sorbet. Han fungerar över alla distanser och kan nu vara mogen att segra i V75, vi spikar. 3 On Track Piraten är förstås ingen enkel motståndare och han har dessutom ett klart bättre utgångsläge. Men, han övertygade inte helt vid tredjeplatsen senast. 11 Platon Face är oerhört stark, men har inte fått någon större utdelning på sistone. Har han en bra dag så kan han vara med och fightas om segern.


V75-4: 14 Island Life är en klart kapabel travare i grunden som nu dyker upp i ny regi. Han har hittills segrat i 14 av 44 starter och verkligen visat att han duger i tuffa sällskap. Det handlar nu om första starten för Robert Bergh och hästen rapporteras väl förberedd. Vi förväntar oss en fin prestation direkt och lämnar honom faktiskt utan gardering. 9 Rossi Palema är en rejäl häst med idel fina insatser i raden. Han räds inte ett offensivt upplägg och lär sluta långt framme. 7 Harrington har fin kapacitet i grunden och skötte sig bra vid seger på Solvalla näst senast. Han hanterar de flesta upplägg och får denna gång Björn Goop i vagnen. 3 Hjalle Palema öppnar snabbt och trivs utan tvekan bäst i ledningen, när han dit så lär han anföra länge.


V75-5: 1 Always On Time har ett utsökt läge, han kommer från seger och har vunnit på V75 i Sverige tidigare. Han blir inte enkel att ta en längd på från början och vi noterar att han denna gång provas med Björn Goop i vagnen. 4 Västerbo Exact öppnar snabbt och fungerar både i spets och när han får tassa med i ryggar. Formen sitter där och han skall streckas tidigt. 3 Stepping Spaceboy svarade för en fin prestation som V75-tvåa senast, han fick då se sig slagen med knapp marginal av Erik Sting. Även han öppnar bra bakom bilen och borde få en bra position. 9 Frankie Brodde har inte radat upp segrarna på sistone, men såg fin ut lite i skymundan senast och verkar hålla klart bättre form än raden. Vid klaff så är han inte alls utan chans här.

 

V75-6: 1 Illuminati är stark och rejäl och trivs ypperligt över aktuella distansen. Utgångsläget med innerspår bakom bilen är dock ingen höjdare för hans del, han är näppeligen snabb nog att hålla spets. Men, skulle det lösa sig så ses han givetvis med god vinstchans. 7 Pacific Face är en riktigt tuff häst som när han håller ihop aktionen har härlig kapacitet att nyttja. Han har inget emot att göra jobbet själv, han verkar trivas bra i positionen utvändigt om ledaren. 9 Farouk B.R. har svarat för en del starka insatser i ny regi Mattias Djuse. Det blev en bekväm seger näst senast och han fullföljde bra som tvåa senast, ett givet segerbud. 10 The Real Star kommer från seger och avgjorde då med lätthet till slut. Han har styrkan som vapen och slutar nog långt framme.


V75-7: 9 Vlad del Ronco har hittat stilen på allvar i nya regin, båda segrarna hos nye tränaren har tagits i läcker stil och hästen var fortsatt bra som tvåa senast. Nu förstärker Björn Goop i sulkyn och ekipaget ses med bra vinstchans. 12 Infinitus besegrade Vlad del Ronco senast och kan förstås göra det igen, en grundkapabel travare som ofta går starkt till slut i loppen. 7 Marvelous känner vi som en för klassen klart kapabel travare. Han var riktigt vass vid seger för tre starter sedan och får inte nonchaleras. 1 Night Brodde var läcker att skåda vid seger näst senast och har ett passande läge denna gång, visst kan han vara med och kämpa om segern utan strul på vägen. 2 Chapuy är kvick i benen och håller vass form, ett hett platsbud denna gång.


Stora systemet:
V75-1: 2-4-6-10-12 (7-1)
V75-2: 6-8-9-12-15 (1-2)
V75-3: 10 (3-11)
V75-4: 14 (9-7)
V75-5: 1-3-4-5-9-10-11 (6-8)
V75-6: 1-7-9 (10-5)
V75-7: 1-7-9-12 (2-6)
2100 rader / 1050 kronor


Lilla systemet:
V75-1: 2-4-10 (12-6)
V75-2: 9-12-15 (6-8)
V75-3: 10 (3-11)
V75-4: 14 (9-7)
V75-5: 1-3-4 (9-5)
V75-6: 1-7-9 (10-5)
V75-7: 9-12 (7-1)
162 rader / 81 kronor


Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Sveriges bästa

Kända profiler