Speltips: V64-systemet Solvalla 5 februari

V64-1: Förhandsfavoriten och loppets givna idé struken ur loppet. Det öppnar upp för 4 Wilmer Gel som har visat kapacitet för att bara vara bäst. Han rundade till snygg vinst på vass tid för sammanhanget i december och två galopper efter det gör honom inte lika betrodd den här gången som han borde vara. Det är en häst med styrkan som vapen och att kunna inleda lite försiktigt över 3000 m ökar chansen till felfri start med stor marginal. Att även tränaren själv Johan Untersteiner sitter upp i sulkyn har stor fördel då han känner hästens speciella egenheter. Vi går ut tufft med spik på Wilmer Gel.

V64-2: Låg klass och orutinerade favoriter. Johan Untersteiner gästar med flera chanser under kvällen och har kanske sin bästa vinstchans med 6 Rapide Yoda. Näst senast kunde han kosta på sig en stor startgalopp men rundade ändå till säker seger. Senast var han mycket stabilare när det handlade om bilstart och bilen igen är ett stort plus. Bra chans men risken finns att han får göra grovjobbet utvändigt om värste konkurrenten 5 Bossy Alley. Det är en gedigen finsk häst som presterat bra i alla sina starter. Vann från utvändigt ledaren näst senast och har även visat startsnabbhet. Orutinen kan lysa igenom på dessa två och det skiljer inte så mycket på övriga i loppet. 1 Christer har ett gott rykte men där är galopprisken överhängande. 11 Why Not Blanche skall bli intressant i sitt första sprinterlopp och 3 Chieftain Takoda kom igen snyggt efter galopp i debuten för Marcus Lindgren senast.

V64-3: 1 Activist kommer att få spelarnas förtroende med det fina utgångsläget. Att Örjan Kihlström kör och Travkompaniet äger brukar innebära låga eventuella odds. Hästen har gjort två lopp men varit väldigt trög och senast åkte han dit trots att han fick bestämma tempot i ledningen. Första över lång distans i kväll och vi tar i stället ställning för 4 Ridgehead Mateo som inlett mycket fint i ny regi. Han visade redan i förra regin sin fina kapacitet vid seger på Solvalla men nu som femåring verkar han mera rejäl och han har både spurtat starkt och visat att han också kan göra jobb själv. Senast gick han enkelt undan från ledningen och det är en häst i stark utveckling för dagen. Spik!

V64-4: 6 Thirsty For More blev lite av ett skrik senast i debuten för Jimmi Ehlers efter en mycket fin uppvärmning. Han gjorde också ett bra lopp som trea men kunde inte mäkta med en favorit som gick i ledningen och en som smög med bakom. Avslutningen var med plus i kanten och nu med lopp i kroppen i nya regin kan det bli full pott. Vinstchansen stiger avsevärt om han även kan lugga sig till ledningen och på vad vi såg senast måste chansen till detta vara stor. 8 Lennart Sjöhammar visade rätt bra takter vid segern i höstas och har nu fått ett lopp efter vinterträning. 7 T.Walls Inferno kliver ner i klass och är en stabil häst som duger i sammanhanget. 1 B.W.Empress tillsammans med Carl Johan Jepson skall tas på allvar. Hade lite sparat efter invändigt lopp senast i årsdebuten och det är goda träningsrapporter.

V64-5: 9 Chapuy slog mycket bättre motstånd i fjol men han har också en statistik med sex andrapris och bara två vinster. Det är från ledningen som han varit effektivast men i loppet på Solvalla i september långspurtade han bra från kön och det är ingen katastrof på läget. Jepseon förstärker och det är hästen att slå. 4 Mr Magnifique backade sig loss senast och gick en bra avslutning som trea. Han är mera stark än snabb och den korta distansen är ett frågetecken. Skulle loppet bli överpacat skulle det vara en stor fördel för honom. 5 Iller Tooma måste nämnas som ett skrällbud. Tålde en öppning i Örebro näst senast och hade även en bra spurt som tvåa. Gången efter trampade han av sig en sko och var ursäktad. Rikard N Skoglund upp igen och typisk outsider. 6 Mega Star kan bättre än senast och lopp i kroppen har säkert gjort gott för formen.

V64-6: 2 Vanessa F.B. var ett stallskrik som höll senast i V75 på Bollnäs. Det fanns lite tur med när hon kom loss från innerspåret men insatsen vid seger mestadels utvändigt ledaren var verkligen rejäl. Det kan vara lite chansartat med innerspår igen eftersom det finns en häst ivägen där framme. Löser Ulf Ohlsson uppgiften igen är det en bra vinstchans. 4 Virunga fick aldrig chansen i samma lopp som vår favorit senast men såg fin ut som fastlåst. Där är formen mycket bättre än vad raden visar. 5 Tina Gel kommer också bra till sin rätt med årstiden när det inte går lika fort i loppen. Hon avslutade mycket bra fram till segern senast.

Stora systemet:
V64-1: 4 (8-7)
V64-2: Alla hästar (5-6)
V64-3: 4 (7-10)
V64-4: 1,2,4,5,6,7,8,11 (10-9)
V64-5: 4,5,6,9 (3-1)
V64-6: 2,4,5 (3-10)
1152 rader

Lilla systemet:
V64-1: 4 (8-7)
V64-2: Alla hästar (5-6)
V64-3: 4 (7-10)
V64-4: 6 (8-7)
V64-5: 4,5,6,9 (3-1)
V64-6: 2,4,5 (3-10)
144 rader






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se