Speltips: V75-systemet Åby 2 februari

V75-1: 11 Southwind Feji är allt lite extra till häst med sina 20 segrar på 26 försök. Hon inledde från tillägg vid vinsten senast, då över kort distans – att det nu är lite längre sträcka talar till hennes fördel. Hon hade varit ifrån tävlandet ett tag inför senast och är antagligen ännu lite vassare nu. Ett hett bud förstås, men det handlar nu om dubbla tillägg att försöka hämta in och dessutom ett stort fält att runda.7 Callmeawinner har gjort det mesta rätt på sistone med fyra segrar på de fem senaste starterna. Hon fungerar med de flesta upplägg och måste räknas tidigt. Stallkamraten 1 Okaloosa Bell är utan tvekan ett löfte, hon har perfekt läge då hon trivs fint i spets (är dessutom lite stänkrädd) och kan kanske spåra runt om denna gång.

V75-2: 2 Victory Topline inledde karriären sylvasst med hela sex raka segrar. Inför detta har han tre raka förluster, men notera att det var ett tag sedan han hade ett så här bra läge. Han skötte sig helt okej som fyra i V75 senast och är mycket tidig här. 8 Pastor Power hade en tilltalande uppgift senast och vann utan bekymmer från spets. Gången före var han riktigt bra vid seger i V75, han tog sig då en galopp i tidigt skede. Han tävlade då med jänkarvagn, Peter Untersteiner meddelar att den kommer sitta på även denna gång (hade vanlig sulky senast, voltstart då). 10 Silent Hill har blandat en del i sina insatser på sistone. I grunden är detta en häst med mycket bra kapacitet för klassen och tävlar han på topp så är han med och fightas om segern.

V75-3: 2 Dolan Spring är utrustad med ett förstklassigt löphuvud, han vill verkligen vara först över linjen. Facit hittills i karriären är 10 vinster på 23 försök. Segern senast togs i V75 och han hade då inte startat på ett tag, han borde därmed vara ännu lite bättre denna gång. Läget går inte att klaga på, han öppnar kvickt bakom bilen och vi väljer att spika. 4 Hawk Cliff har haft bra form en längre period, det var fortsatt en fin prestation som tvåa senast. En ganska oöm travare som med eftertryck visat att han hävdar sig väl i aktuella klassen. 9 Juan är en kapabel fux som gjort två starter i ny regi Joakim Lövgren. Han vann enkelt och med sparade krafter näst senast och fullföljde senast fullt bra som tvåa på ett för honom opassande banunderlag.

V75-4: 15 Sevilla visade tidigt i karriären prov på härlig kapacitet. I nya regin har han ännu inte varit sämre än trea och vi blir inte det minsta förvånade om han bara ”blåser” runt konkurrenterna till vinst här. Det är dock ”bara” medeldistans och många att runda, han inleder dessutom från bakspår och då kan det alltid uppstå lite oväntade problem. 3 Sato inledde karriären vasst med att i övertygande stil ta två raka segrar. Han verkar vara i fin författning och avgjorde senast enkelt efter att ha serverats en fin resa. En väldigt fartfylld travare som mycket väl kan vinna detta. 2 Camaro Brick är en grundkapabel sort som visat en del galopp på sistone. Han kommer närmast från kvallopp på Solvalla och skötte sig då bra. Räknas felfri.

V75-5: 1 Sebastian Journey svarade för flera fina insatser redan i sin förra regi (Björn Röcklinger), men har inte försämrats sedan han kom till Timo Nurmos. Han var läcker vid seger för tre starter sedan och gången efter fick han inte chansen i tid och hade en hel del sparat. Han släppte senast spets och fick en fin resa i rygg på ledaren, han avgjorde sedan säkert till slut. Läget passar perfekt och vi får se om Jorma Kontio väljer att köra i spets, eller om han nöjer sig med rygg på ledaren (finns ju open stretch på Åby). 3 Shorthanded Jag är en i grunden klart kapabel travare som inlett starkt i ny regi med två segrar på tre försök. Han verkar hantera de flesta upplägg, tidigt streck. Kapable 8 Harran Boko är formstark och att räkna med trots trista läget.

V75-6: 10 Zenit Brick är en hårding som lite snöpligt fick se sig slagen strax före mål senast. Känslan är att körande Mika Forss satt lite för säker där framme i ledningen och hade nog svårt att tro att någon konkurrent skulle komma farande i våldsamt tempo till slut. Hade han bara dragit på i ett lite tuffare tempo så hade det nog gått vägen. Han trivs fint med att ha Björn Goop i vagnen och vi väljer att spika. 9 Sorbet var den som fällde Zenit Brick senast, han levererade en toppspurt och är väldigt kapabel. Räknas förstås tidigt, men vi förväntar oss omvänd ordningsföljd i mål denna gång. 4 Dante Boko öppnar vasst bakom bilen och trivs i spets, han vann från den positionen senast. Han leder nog länge, men hade gärna sett att det handlat om kortlopp.

V75-7: 3 Disco Volante testades i gulddivisionen senast och gick då i mål med lite sparat som fyra. Ute i sin ”normala” omgivning här och då måste han förstås tillmätas god vinstchans, han öppnar snabbt och verkar allt vara lite extra effektiv i ledningen. 9 Västerbo Exact har verkligen signalerat toppform på slutet och vann senast välförtjänt från spets. Gången före hade han mycket krafter i behåll som trea. 2 Västerbo Grosbois har i våra ögon högst överraskande tagit två raka segrar i V75 på slutet, detta med tanke på att han tidigare var klart hämmad av att tävla med skorna på. Men, han verkar onekligen ha lärt sig att prestera på hög nivå även med denna balans. Han är snabb från start och får antagligen som ”sämst” rygg på ledaren, ett givet streck.

Stora systemet:

V75-1: 1-4-7-9-11-12 (13-6)

V75-2: 2-4-6-8-10-11 (3-9)

V75-3: 2 (4-9)

V75-4: 2-3-5-15 (9-7)

V75-5: 1-3-8-9 (5-12)

V75-6: 10 (9-4)

V75-7: 2-3-9-10 (8-4)

2304 rader / 1152 kronor

Lilla systemet:

V75-1: 1-4-7-11 (12-9)

V75-2: 2-8-10 (6-11)

V75-3: 2 (4-9)

V75-4: 3-15 (2-5)

V75-5: 1-3 (8-9)

V75-6: 10 (9-4)

V75-7: 2-3-9-10 (8-4)

192 rader / 96 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se