Speltips: V64-systemet Axevalla 24 januari

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V64-1: 8 Southwind Feji står för klassen i detta sällskap och blir normalt sett svårstoppad, hon är ju van vid riktigt tufft motstånd och senaste starten skedde i Stoeliten (slutade fyra där utan att vara helt på topp för dagen, loppet vanns av In Toto Sund). Hon har segrat i hela 19 av sina 25 starter. Med tanke på att det var ett tag sedan hon senast startade så väljer vi att gardera henne denna gång. 6 Thorn Bird är en riktigt speedig travare som avslutade snyggt som tvåa näst senast. Hon visade fortsatt bra form som tvåa under sadel senast. 4 Xlnt Chili Tripel har fin inställning, vilket inte minst tolv vinster på 37 försök vittnar om. Han stod inte alls att känna igen i sin debut i ny regi senast, men hade inte startat på länge dessförinnan.


V64-2: Tämligen medioker klass på många av deltagarna i denna avdelning, vi försöker överleva med hjälp av tre streck. 7 Miami Pellini är åter efter lite vila. Hon har svarat för en del klart dugliga insatser hittills i karriären. Hon var duktig tvåa och inte alls stort slagen över aktuella distansen för fem starter sedan. 6 Lady Vishwa har inte direkt rosat marknaden så här långt, hon har som bäst slutat tvåa på nio försök. Men, det handlar nu om debut i ny regi Stefan Persson för den tidigare amatörtränade damen och hon räknas tidigt direkt i comebacken. 5 G.K.Trixy satte inte en fot rätt från start i V4-loppet senast. Hon värmde annars riktigt tilltalande så vi räknar med att det inte är något fel på formen. Ett givet segerbud här.


V64-3: 8 Digger Lord har kanske lite svårt för att sticka nosen först, det har hittills blivit fyra segrar på 71 försök – han har betydligt oftare slutat tvåa och trea. Han har sett fin ut i regi Stenströmer och att springa lång distans är hans bästa gren, han duger i tuffare sällskap än detta och gynnas av det relativt lilla startfältet. 5 R.K.King är en i grunden riktigt kapabel travare, han hade en hel del framgångar i regi Heiskanen. Sedan en tid tillbaka så återfinns han i träning hos Dan Widegren och denne låter ganska nöjd med sin adept för dagen, vi streckar hästen ganska tidigt trots avsaknad av lopp i kroppen. 1 Wingait Erik är en lite entaktad travare med bra styrka, han visade fin form vid andraplatsen senast och kan vinna detta.


V64-4: Här vill vi varna för 1 Teton Giant Dealer, som verkligen inte har någon övertygande resultatrad i nuläget. Den hittills segerlösa damen kan dock vara kraftigt på gång för dagen, det var en vass insats efter en stor inledande galopp senast och att nu Niclas Benzon sitter upp bakom innebär ett klart kuskplus. Med Bagatelle borta ur loppet är det allt ännu mer intressant. 10 Orbital Ås var nära vinsten näst senast och fick gången före inte fritt till slut.


V64-5: 6 Jejje Palema fick inte chansen i tid i V75 senast. När hon väl fick fritt så avslutade hon fint fram till tredjeplatsen. Hon är rejält snabb i benen och öppnade snabbt från tillägg senast, det kan mycket väl bli samma visa denna gång och scenariot att hon tidigt återfinns i ledningen här är fullt tänkbart. I nuvarande författning så får hon utan tvekan förstarösten av oss. Minst lika kapabel i grunden är 8 I´m Sailing, hon har visat att hon matchar ganska tufft motstånd i ljusa stunder. På minussidan nu finns att hon inte startat på länge samt att hon är lite vassare då hon tävlar utan skor på hovarna. Ändå ett tidigt streck denna gång. 4 Harkeröds Mimmi finns det bra fartresurser i och får inte nonchaleras, även om hon agerat ojämnt på sistone.


V64-6: 1 Elegant Frost har inte vunnit på ett tag, men vi noterar att han faktiskt under fjolåret tog fem vinster på sina 16 starter. Han har visat bra form på slutet, och detta från minst sagt knepiga lägen (haft spår 13 respektive 15 bakom bilen i de två senaste starterna). Han tål att göra en del jobb själv på vägen, men kan kanske få slippa detta nu med tanke på fina utgångsläget. Han får förtroendet som vår spik denna gång. 7 Davici är en grundkapabel sort som här debuterar i ny regi Sofia Aronsson.


Stora systemet:
V64-1: 1-3-4-6-8 (7-2)
V64-2: 5-6-7 (11-2)
V64-3: 1-4-5-6-8 (7-3)
V64-4: 1 (10-9)
V64-5: 2-4-5-6-7-8-11 (9-10)
V64-6: 1 (7-3)
525 rader / 525 kronor


Lilla systemet:
V64-1: 6-8 (3-4)
V64-2: 5-6-7 (11-2)
V64-3: 1-5-8 (6-4)
V64-4: 1 (10-9)
V64-5: 6-8 (4-7)
V64-6: 1 (7-3)
36 rader / 36 kronor

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.