Speltips: V75-systemet Axevalla 31 december

V75-1: 1 X.L.Bygg Palema fungerade inte perfekt senast men det var besvärliga förhållanden och det fanns ursäkter. Står perfekt till den här gången och hästen har flera gånger visat att han tävlar bäst när han får gå på innerspår. Det är lite chansartat om han kan behålla ledningen men Åke Svanstedt upp i vagnen och finns bara chansen kan vi räkna med ett offensivt upplägg. 7 Balto d’Huon är den som kan häxa från start och han har tidigare visat startsnabbhet och läget är perfekt. 8 Othala är ett formkort som glänste vid segern senast. Hon öppnade då snabbt från innerspåret och det är inte omöjligt att hon direkt kan sitta bra med trots springspåret i starten. 12 J.S.Apollo körs åter av toppkusk och skall streckas.

V75-2: Snabbloppare och flera av hästarna kommer från ett tävlingsuppehåll och det finns frågetecken kring dagsformen. Peter Untersteiner har siktat på uppgiften med 3 Justice Ås och det är också en fin proposition och ett gynnsamt läge. Givet bud men det är mycket troligt att det är upptaget framme i ledningen i snabbe 1 Angle Of Attack. Även den hästen kommer från en paus men rapporterna är fina och två gånger tidigare från innerspåret har han försvarat ledningen. Betala för ett formkort i loppet i 7 Baron Gift. Det är en häst som varit igång länge och det kan vara avgörande mot loppets favoriter. Satt fast senast och gynnas om favoriterna krigar emot varandra från början.

V75-3: Här har vi hittat omgången fräcka vinnare. 4 Capture har visserligen bara en seger hittills men det säger inte sanningen om hästens kapacitet. Har släppt till rejält under hösten och det är vassa insatser utan att det blivit full pott. Avslutade verkligen starkt som trea näst senast men hann inte fram trots en sylvass spurt. Såg ut att få revansch senast men galopperade ivern när chansen skulle komma in på upploppet. Tränare Christoffer Eriksson sitter själv upp i vagnen i dag och med alla de tuffaste konkurrentera 20 m bakom är uppgiften extra intressant. Lägg till att det finns frågetecken för favoriterna. Fräck spik!

V75-4: Lägsta klassen och vi får se några riktigt intressanta hästar på väg uppåt. Robert Bergh har en kapabel sort i 5 Whipped Eggs och det är mycket orutinen som kan spela ett spratt. Fungerade förbättrat i aktionen senast vid seger efter grovjobbet och offensivt upplägg är att vänta. 7 Kapten Kidd är också en häst med gott rykte och hittills har det blivit tre segrar på fem starter. Gjorde bort sig senast i V75-debuten men får en ny chans här. Han skall testas med urryckare för första gången. 8 Rocky Bear är kanske den mest intressante av de tre på vår kupong. Han glänste vid segerloppen och det finns fler växlar att plocka fram. Läget är trist men egenskaperna att kunna göra grovjobbet finns. Givet bud.

V75-5: Robert Bergh igen och med nyckelhästen 4 Fantasia Sisu kan han ha lösningen. Hon gynnas av bilstart men har uppträtt stabilare på slutet och då börjat få utdelning på sin fina kapacitet. Kort distans är inte direkt något plus men hon är rejäl och går hela vägen in i mål. 5 Arewehavingfun är en startraket som ofta är med där framme. Hela sju segrar hittills men hon är oftast matchad i snälla omgivningar. Skall få rycktussar för första gången och det kan bli en fin effekt. 1 Alicia Bore har varit finfin i två raka segrar med nya balansen jänkarvagn. Öppnar snabbt från innerspåret men ett litet frågetecken eftersom hästen varit struken för hosta efter senast. 8 Argbiggan håller vi högt och spännande med Åke Svanstedt upp den här gången. Det blir också utrustningsförändring till helstängt och varningen är verkligen på sin plats.

V75-6: Stolopp och blandad kvalité på loppet. 15 Stonewashed Diamant har övertygat stort hos Peter Untersteiner och fyra vinster på de fem senaste loppen är svårt att förbise. Senast fick hon ett högt tempo loppet igenom och höll farten bäst till seger mot kvalificerat motstånd. Fartmässigt skall hon vara i en klass för sig i det här gänget och tillägg på 40 m är inget som skrämmer. Toppchans och omgångens säkraste vinnare.

V75-7: Klurig V75-avslutning och det skiljer lite mellan de mer betrodda och skrällarna i loppet. 4 Minnestads Ecuador har tävlats mot formen och intrycket på Eskilstuna näst senast visar att han hittat stilen på allvar. Har fått en rundsmörjning efter senast och skall vara tillbaka i rätt skick igen. Det blir också jänkarvagn som vid segern näst senast. 1 Gianluca Boko har fått ett lopp i kroppen och skulle han lyckas att hålla upp ledningen stiger vinstchansen. Stängt huvudlag är en intressant ändring. 3 Magic Happens är bättre än raden men det kryllar av skrällbud i loppet och det är inte fel med full gardering av loppet.

Stora systemet:

V75-1: 1,7,8,12 (9-15)

V75-2: 1,3,7 (6-5)

V75-3: 4 (10-11)

V75-4: 5,7,8 (12-4)

V75-5: 1,4,5,8,11 (7-10)

V75-6: 15 (8-3)

V75-7: Alla hästar (4-1)

2160 rader = 1080 kr

 

Lilla systemet:

V75-1: 1,8 (12-7)

V75-2: 1,3,7 (6-5)

V75-3: 4 (10-11)

V75-4: 5,7,8 (12-4)

V75-5: 4 (8-5)

V75-6: 15 (8-3)

V75-7: Alla hästar (4-1)

216 rader = 108 kr

 


Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken: 
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.