Speltips: V75-systemet Solvalla 24 november

V75-1: 1 Very Kronos tas ofta lite försiktigt från början, men från detta läge lär nog Erik Adielsson prova att ladda ordentligt i hopp om att kunna hålla upp ledningen. Hästen är inte helt stabil, men har öppnat vasst från innerspår bakom bilen tidigare och håller han spets så kan loppet i stort sett vara över trots att det inte saknas motstånd. Han ger sig högst ogärna i en slutstrid och har härlig kapacitet för klassen. 5 Dear Friend har radat upp strålande prestationer på sistone, hon var fortsatt mycket duktig som tvåa senast. Hon öppnar snabbt bakom bilen och räknas tidigt. 2 Speedy Foxy Vicane ser bländande ut för dagen, hon har i fin stil tagit två raka spurtsegrar i V75 på slutet. Hon är kvick iväg och verkar fungera med de flesta upplägg.

V75-2: 1 Xanthis Brazil är en grundkapabel häst som inlett på bästa sätt i nya regin med två raka segrar. Han avgjorde den tunga vägen i V75 senast utan att vara som bäst för dagen. Det är inte alls säkert att han är snabb nog att hålla ut de övriga i startrusningen, men om han bara inte blir fastlåst på innerspåret så är han en het segerkandidat. 9 Caligula har gjort det mesta rätt i år, det har blivit sex segrar på sju försök och samtliga vinster har tagits i ohotad stil. Han hade inte misstyckt om det varit ännu lite längre sträcka, men hanterar medeldistans på bra sätt och kan vara den som går segrande ur striden även här. 3 Powderfinger öppnar raskt bakom bilen och vann senast utan bekymmer från spets, det har blivit två vinster på fyra försök i nya regin och visst måste han ses med chans att vinna loppet.

V75-3: 12 High Glider gör det bra varje gång och fick senast smaka segerns sötma. En riktigt kapabel travare som trots att läget här inte är det bästa får tipsettan av oss. Han får fortsatt Örjan Kihlström i vagnen. 3 Eldorado B. är en gedigen travare med stort kunnande. Han är allround och vi noterar att han nu har ett klart bättre läge jämfört med i de senaste starterna, han har visat att han duger i tuffa omgivningar. 6 Zack´s Zoomer kan väldigt mycket och han öppnar snabbt bakom bilen. Han fick senast se sig slagen av High Glider, han är normalt sett med och slåss om segern här. 9 Enterprise verkar fungera med de flesta upplägg. Han visade fortsatt bra form som tvåa i V75 på Bjerke senast och är absolut att räkna med.

V75-4: 7 Elise Andover har utan tvekan presterat på en helt ny nivå sedan hon börjat tävla utan skor på hovarna. Hon slutade visserligen oplacerad senast, men var då ute i riktigt tuff omgivning och satt långt bak i fältet. Innan dess tog hon tre raka spurtsegrar i fin stil och från detta läge borde det bli en bra position. En het segerkandidat. 2 Queen Of Sand gick näst senast vasst efter att ha blivit störd till galopp i tidigt skede. Hon var senast duktig trea i V75, hon fick då chansen lite väl sent men avslutade riktigt rappt. 3 Olga Utca är en ganska tuff dam. Hon fick göra mycket jobb själv under slutrundan senast, men kämpade på snyggt hela vägen till mål som trea. Nu förstärker Carl Johan Jepson i vagnen och vi streckar detta ekipage tidigt.

V75-5: 6 Global Unprotected är en häst som Magnus Jakobsson håller mycket högt. Facit hittills är nio segrar på 15 försök och han har sett mycket formstark ut på slutet, det har från svåra lägen (spår tolv bakom bilen i de två senaste starterna) levererats fina avslutningar. Nu har han lottats till framspår och han har visat att han öppnar bra, han kan visa sig svårslagen. 1 Lexington Hall duger bra i klassen och har ett passande läge, skulle han lyckas hålla ledningen så stiger vinstmöjligheterna avsevärt. 5 Heart Of Steel var fin vid vinsten på vass tid näst senast och visade fortsatt rejäla takter som tvåa efter en tuff resa senast.

V75-6: 12 Propulsion hade normalt sett varit ett ganska givet singelstreck här trots tuffa motståndet och jobbiga läget. Men, tränaren Redén har tidigt deklarerat att det inte blir optimal utrustning och balans till denna start och med skor på hovarna så känner vi att gardering är ett måste. 5 Nadal Broline har radat upp storstilade prestationer på sistone och man unnar honom verkligen en seger. Han har fått göra mycket jobb själv under slutrundan på sistone, med tanke på läget här kanske han får det lite lättare – skulle han rent av hitta till ledningen relativt smärtfritt så lär han inte bli enkel att besegra. 11 Zenit Brick är en tuffing som vann närmast före Nadal Broline senast. Det var blott andra starten efter en tids vila och formen borde därmed fortsatt vara lite i stigande. 1 Antonio Tabac gör allting rätt i nya regin och i nuvarande författning vågar vi inte lämna honom utanför kupongen ens i detta sällskap.

V75-7: 1 Global Trust hade varit ifrån tävlandet väldigt länge innan han för tre starter sedan (12/9) gjorde första starten för året. Det rör sig om en riktigt klassig sort med helt rätt inställning till jobbet, han har segrat i årets samtliga tre starter. Hästen kan öppna raskt och vi räknar med att han löser denna uppgift, spikas. 7 Hawk Cliff nämner vi tidigt, han har sett väldigt formstark ut på sistone och kunde senast vinna efter en tung slutrunda ute i spåren. Gången före avslutade han sylvasst som tvåa. 8 Ural stod inte riktigt att känna igen senast som V75-fyra, det var idel starka prestationer dessförinnan och vinsten 20/10 togs från positionen utvändigt om ledaren. 5 Roheryn har en riktigt vass speed som främsta vapen och ståtar med tre raka segrar inför detta.

Stora systemet:

V75-1: 1-2-5-9-10 (6-3)

V75-2: 1-3-9 (7-4)

V75-3: 3-6-9-12 (4-1)

V75-4: 2-3-7 (12-13)

V75-5: 1-5-6 (9-2)

V75-6: 5-10-11-12 (4-2)

V75-7: 1 (7-8)

2160 rader / 1080 kronor

Lilla systemet:

V75-1: 1-2-5 (9-10)

V75-2: 1-3-9 (7-4)

V75-3: 3-12 (6-9)

V75-4: 2-3-7 (12-13)

V75-5: 6 (1-5)

V75-6: 5-10-11-12 (4-2)

V75-7: 1 (7-8)

216 rader / 108 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se