Speltips: V65-systemet Romme 23 november

V65-1: Treåriga kallblodiga ston inleder Rommes lunchomgång denna fredag. Det känns som att det behövs en del streck då hästarna är orutinerade och en del av dem dessutom väldigt galopplystna. 4 Hulte Annika inledde karriären med fyra galopplopp innan hon senast travade felfritt. Då, precis som nu, kör Ulf Ohlsson och klarar han av att hålla henne i rätt gångart igen är ekipaget givna i segerstriden. Vi noterar två norska gäster som gör sina första starter på svensk mark. 9 Komnes Siv jagar sin första seger i livet. Hon galopperade efter 800 m senast, men gjorde därefter ett godkänt lopp och fart finns. 10 Tangen Siri klev fram utvändigt om ledaren 1350 m från mål senast och avgjorde i klart förbättrad stil till seger. 11 Jatzy är även hon från Norge, men hon har hunnit med att vinna lopp i Sverige redan. Det var näst senast då hon ledde hela vägen på Östersund. Även om det var i ett lite enklare gäng senast så gillade vi intrycket på 7 Thess Vilja. Vi har känslan att hon står sig bra även i det här gänget.

V65-2: Bara ston även i den andra avdelningen, men nu varmblod. Med bara två hästar på första volten talar mycket för att 2 Västerbo Jolene tidigt sitter i ledningen. Hästen har inlett karriären med en seger och en andraplats. Helt klart känns det som en häst under intressant utveckling och om vi leker med tanken att hon är mogen en rekordsänkning med några tiondelar så kan de andra få svårt att hinna i fatt henne. 4 Hurray Boko såg fin ut som fastlåst på barfotabalans i sin senaste start. Minusgrader i sikte i Borlängetrakten denna fredag, så det återstår att se om man kan köra med samma balans. Hur som helst ska hästen passas tidigt när Rikard N Skoglund kör för första gången. 3 Norma B. gjorde det bra från femte par utvändigt senast i Norge. Hittar man bara ut från innerspår på tillägg lär hon dyka upp i segerstriden igen. En outsider är 6 Amabella Beech som återkommer efter lite vila. Hon satt fast med sparat senast på Solvalla och duger fint i omgivningen.

V65-3: Dags för kallblod igen, nu över sprinterdistans. Tillägg över 1640 m är aldrig någon enkel uppgift, men 6 Harry Växus kan greja det. Hästen är rätt snabb ut, så vi tror att Ulf Ohlsson tidigt plockar ut honom i andraspår och kör offensivt. Formen är det inga fel på och om det har gått lite för fort i täten kan han mycket väl plocka ner konkurrenterna över upploppet. 1 H.E.C.Balderina trivs förträffligt i ledningen där hon har fyra segrar på lika många försök. Frågan är dock om hon får vara i fred i den positionen den här gången? 3 Sindy Löper har nämligen en tendens att kunna bli lite vass i loppen - som senast - och då finns risk att det går lite för fort. Den sistnämnda är intressant med Rikard N Skoglund och kanske kan han få henne att hålla sig lite lugnare? 2 Väskinge Mia är inte lätt att räkna på. Fart finns, men senast var hon inte alls bra. Tränare Westerholm är inne på att tävling på hemmaplan nu igen kan vara en fördel. Vid gardering ska man inte glömma bort 12 Björs Viking som svarade för en plusbetonad insats senast som trea trots galopp.

V65-4: Lång distans, 2640 m, gäller i den fjärde avdelningen. Det är förutsättningar som 9 Tsar Brodde gillar. Tre gånger har han segrat i långa lopp och läget här med springspår på tillägg gör att vi tror han sitter bra på det direkt. Tänkbar spik, men vi tycker att det finns ett par motbud värda att betala för. 13 Genesis har Kaj Widell vunnit med tidigare. Den Björn Goop-tränade hästen står bra inne på pengarna i loppet och lär fälla de flesta till slut. Vi vill även ha med outsidern 1 Duke Blair Atholl som inte såg tom ut när han galopperade 450 m från mål senast. Det faktum att Ulf Ohlsson sitter upp i sulkyn den här gången är heller inget negativt. Letar man ytterligare luringar ska 11 Next Limit och 3 Ullyett plockas med på kupongen.

V65-5: Omgångens bästa singelstreck i våra ögon kommer i den femte avdelningen. Det handlar om 3 Urgent Call som visserligen inte har den snyggaste av resultatrader just nu, men som är van att möta tuff konkurrens och nu har en passande uppgift framför sig. Hästen hade varit borta länge inför sitt senaste lopp och lär gå framåt rejält med den genomköraren i kroppen. Läget är passande och vi minns att han vann V75-lopp från spets i maj i år. Känslan är att körande Oskar J Andersson är ute i angeläget ärende här och vi spikar alltså utan någon större darr på manschetten. Om man ändå vill gardera loppet ska 1 Mon Etoile från bra läge och 7 M.T.Malkin på visad form med tidigt.

V65-6: Ett sprinterlopp med autostart, där stona har fått tjäna mer än hingstarna/valackerna avslutar omgången. Vi gillar 6 B.B.S.Janneau som det bara måste vara dags för snart igen. Senast blev hästen fast i rygg på ledaren med gott om krafter sparade. Lite bättre klaff den här gången och första årssegern kan komma. Trolig favorit blir 3 Green Keeper U.S. som fick göra grovjobbet sista 700 m senast och höll skapligt utan att kvittera ut något överbetyg från oss. På läge och distans bör han dock räknas tidigt här. 9 Vincent Zaz har inte startat sedan slutet av augusti. Startryggarna från bakspår ser inte så tokiga ut och han bör kunna dyka upp i segerstriden direkt efter paus. 5 My Gifted My fick stryk på målfoto senast och det var motvilligt som hon gav sig. 2 Ula Mil fungerade inte alls när hon testades under sadel senast. Aningen svårbedömd här, men kunnandet finns att dyka upp där framme.

Stora systemet:

V65-1: 1-4-5-7-9-10-11-14 (12,15)

V65-2: 2-3-4-6 (10,1)

V65-3: 1-6 (2,3)

V65-4: 1-9-13 (11,3)

V65-5: 3 Urgent Call (1,7)

V65-6: 2-3-5-6-9 (1,10)

960 rader = 960 kronor

Lilla systemet:

V65-1: 1-4-5-7-9-10-11-14 (12,15)

V65-2: 2 Västerbo Jolene (4,3)

V65-3: 1-6 (2,3)

V65-4: 1-9-13 (11,3)

V65-5: 3 Urgent Call (1,7)

V65-6: 3-6-9 (5,2)

162 rader = 162 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se