Speltips: V64-systemet Åby 22 november

V64-1: 2 Dynamite Light är en utpräglad sprinter, han älskar verkligen kort distans och har ett fint utgångsläge. Senast slutade han trea i V75 trots en inledande galopp och gången före gick han undan ganska enkelt från spets och med en del sparade krafter. 8 Hakon von Haithabu verkar vara inne i en ”häftig” utvecklingsfas, han övertygade stort vid vinsten senast trots tuff resa och har tagit tre raka vinster inför denna uppgift. Han är väl egentligen lite mer stark än snabb, men visade vid vinsten senast att han även hanterar kortlopp på bra sätt. Speedige 7 Victor Rush såg fin ut som trea senast och gör sällan en dålig prestation. Han gynnas av aktuella distansen och kan sällan räknas bort helt och hållet. 6 Yippie Chic är aktuell för den som vill strecka på ytterligare, en ojämnt presterande dam med höga toppar.

V64-2: 4 Mill Ultra är en formstark och allround travare, han öppnar ganska snabbt bakom bilen och får liksom på slutet Niclas Benzon i vagnen. Det blev en spurtseger näst senast, gången efter fick han inte fritt till slut och skar mållinjen med krafter i behåll. En het segerkandidat denna gång. 8 Dreamlover G.D. känns intressant här, en i grunden klart kapabel häst som öppnar kvickt bakom bilen. Han visade fin form vid tredjeplatsen senast och kan mycket väl lösa en uppgift som denna. 3 Flying Bolt är kvick iväg och lär få en fin resa, han är riktigt bra emellanåt och vi väljer att strecka honom ganska tidigt. 14 Judge Memphis fullföljde bra som femma senast i ett långlopp, han fick ingen enkel resa och här måste han tas på största allvar.

V64-3: 6 Randemar R.D. har både styrka och snabbhet i kroppen, det har hittills i karriären blivit fyra segrar på tio försök. Han provade näst senast att kvala in till Derbyt och får förstarösten av oss här. 9 Chuck Camto är inte helt att lita på, men besitter hög kapacitet och har ett intressant läge med springspår på tillägg. Senast blev det galopp cirka 200 meter från mål och han hade varit med och slagits om segern i annat fall. 7 Vanyar Pil är en grundkapabel häst som här dyker upp i ny regi. Insatsen senast som tvåa var riktigt bra, visst måste han ses med chans att vinna detta. 4 Enjoy Day var en liten besvikelse senast som femma. Han stred tappert som tvåa gången före och presterar han på den nivån här så är han i allra högsta grad med i matchen.

V64-4: 4 Adrian´s Fight har varit lyckosam vid sina besök i Sverige, två starter där har resulterat i lika många segrar. Hästen har utan tvekan rätta inställningen, det blir liksom senast Peter Ingves i vagnen. 6 Doubletrouble Sisu fick senast prova på monté och det slutade med seger, han avslutade snyggt och hade verkligen fin fart under hovarna när mållinjen passerades. Den här hästen fungerar klart bra även för sulky och är för oss en given segerkandidat. 1 Un Adri Master har ännu inte lyckats spräcka segernollan trots 44 försök. Första vinsten känns dock inte så värst avlägsen, han har svarat för fina prestationer på sistone och har bra förutsättningar denna gång med innerspår bakom bilen samt att Carl Johan Jepson förstärker i sulkyn.

V64-5: 2 Rudisha återkom senast efter en paus och skötte sig helt okej, dock blev han diskad för trängning i en snäv situation i loppets slutskede. Lång distans är normalt sett inget bekymmer och han kan inte anmärka på utgångsläget, han får denna gång Per Lennartsson i vagnen. 5 Borups Senator har så här långt i karriären fått lite för dålig utdelning kontra sitt egentliga kunnande. Han satt fast med sparade krafter i finalen av Kriteriet, han slutade där oplacerad. Han öppnar bra bakom bilen och är ett givet segerbud. 5 Townshend Broline har presterat jämnt och bra på sistone. Nu verkar Peter Untersteiner inne på att prova hästen utan skor på samtliga hovar och slår detta väl ut så kan han blanda sig i det hela. 4 Global Woodstock återkommer efter en längre vila. Hästen har inlett tävlandet klart lovande och är kastrerad under uppehållet.

V64-6: 3 Categorical är en ganska tuff häst som lite tidigare under året tog sig till final i norska Derbyt, den dryga distansen är därmed inget som oroar det minsta. Han kan också öppna bra bakom bilen. När han näst senast gästade Åby så fick han se sig slagen med knapp marginal, i den senaste starten handlade det om V75 på Sundbyholm och han skötte sig där bra som fyra från positionen utvändigt om ledaren. Han har en på förhand ganska vettig uppgift här och blir vår spik i omgången. 10 Viking´s Topline lever mestadels på sin styrka och kan vara den i fältet som gynnas mest av den långa distansen. Han tål att köras offensivt och slutar troligen långt framme. 1 Tahays Blue Amber var inte stort slagen som tvåa senast. Styrkan är det inget fel på, men läget kan hon knappast utnyttja på rätt sätt då hon inte öppnar speciellt snabbt.

Stora systemet:
V64-1: 2-7-8 (6-1)
V64-2: 3-4-7-8-14 (9-13)
V64-3: 2-3-4-6-7-9 (11-12)
V64-4: 1-4-6 (10-11)
V64-5: 2-4-5-6 (3-1)
V64-6: 3 (10-1)
1080 rader / 1080 kronor

Lilla systemet:
V64-1: 2-7-8 (6-1)
V64-2: 3-4-8-14 (7-9)
V64-3: 6 (9-7)
V64-4: 1-4-6 (10-11)
V64-5: 2-4-5-6 (3-1)
V64-6: 3 (10-1)
144 rader / 144 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se