Speltips: V75-systemet Eskilstuna 10 november

V75-1: 1 Messiah är en talangfull häst som segrade direkt i sin första start i karriären. Han var fin vid vinsten näst senast och behövde mest troligt loppet senast efter att ha varit ifrån tävlandet några månader. Han har passande förutsättningar denna gång och måste räknas tidigt. 10 Claude Debussy är en i grunden klart kapabel travare och han har svarat för några starka prestationer i sin nya regi. Han avslutade storstilat fram till seger på vass tid senast. Han får liksom senast Thomas Uhrberg i vagnen och är ett givet segerbud. 11 Rajah Silvio har både styrka och snabbhet, han har tagit tre segrar på fem försök i sin nya regi och var läcker vid seger från spets i V75 näst senast. 5 Regent d´Inverne kan avsluta loppen starkt och ställer bara inte det snäva startspåret till det så kan han nog utmana om segern här.

V75-2: 10 Maintainability har ofta sin bästa bit till slut i loppen. Hon kan emellanåt leverera sylvassa avslutningar. Det blev näst senast seger direkt efter en längre vila och hästen gjorde det fullt bra som femma senast efter att han fått en ganska dålig start. Läget går inte att anmärka på här och vi noterar med stort intresse att hästen denna gång blir rejält kuskförstärkt genom att Oskar J Andersson tar plats i sulkyn. Vi spikar detta ekipage på det mindre spelförslaget. 15 Great King Wine har visat att han duger i tuffa sällskap och han har visat bra form en längre tid, vi blir inte alls överraskade om han rundar till vinst. 6 Kabanoss har gjort fyra starter i sin nya regi, det blev seger direkt för nye tränaren 12/7 då han kunde vinna trots ett galoppinslag i första sväng. Han kan lösa denna uppgift tillsammans med duktiga Sandra Eriksson i vagnen.

V75-3: 2 Makethemark får tipsettan här då han lottats till bästa utgångsläget av de som på förhand ses med störst möjligheter i loppet. Han är mycket allround och gör ytterst sällan en dålig insats. Senast segern (för tre starter sedan) togs i Jubileumspokalen med en miljon kronor i förstapris. 9 Nadal Broline är van vid liknande uppgifter, han har signalerat riktigt fin form som trea och tvåa på slutet och sitter där när som helst, kanske är det hans tur att få segerdefilera nu. 4 Zenit Brick är en hårding som vann i övertygande stil senast, det blir även denna gång Björn Goop i vagnen och strecket känns ganska givet. 5 Milligan´s School har vaknat till ordentligt de senaste månaderna och med eftertryck visat att han står sig gott i omgivningar likt denna.

V75-4: 6 Topspin är en fint stammad häst med perfekt utgångsläge, ”risken” är stor att vi hittar honom i ledningen per omgående och i den positionen lär han sälja sig dyrt. Han har inlett karriären med tre segrar på fem försök och har nu gjort två starter efter ett långt uppehåll. 11 Chapter Review var mycket bra som tvåa bakom Millie Millionaire i V75 28/7. Hon har inte vunnit lopp ännu i sitt nya hemland, grundkapaciteten finns utan tvekan där och hon rundar troligen de allra flesta denna gång. 3 Arvika By Knight provades barfota runt om senast och det slutade med en smått överlägsen seger. Även om det var lite enklare emot senast så måste hon räknas ganska tidigt här från fint läge, här sitter Carl Johan Jepson upp bakom. 12 Global Upfront glänste rejält vid segern på Solvalla för fyra starter sedan, får vi se en liknande prestation här så är hon inte utan chans att vinna loppet.

V75-5: 8 Logo Light har styrkan som främsta vapen och segrade i V75 för fem starter sedan. Det blev seger även senast, han gjorde då jobbet själv under slutrundan och var riktigt bra. Lite chansartat läge här (notera att det handlar om voltstart), men hittar han bara ut och får chansen i tid så lär han inte bli enkel att stå emot över passande lång distans. Den Robert Bergh-tränade fyraåringen får liksom senast Per Lennartsson i sulkyn och vi spikar detta ekipage. 5 Ramon Dekkers visade fortsatt fin form som V75-tvåa på hemmabanan senast, han fungerar bra över de flesta distanser och kan utmana om segern. 11 Can Lane fick öppna oerhört tufft senast och det ändade med galopp efter ett halvvarv. Han har svarat för flera vassa insatser på sistone och slutar troligen långt framme denna gång. 7 Bo C. tog sig lite tidigare under året till final i Derbyt och han har definitivt inget emot att det handlar om långlopp, han är mycket bra i ljusa stunder.

V75-6: 3 Esprit Sisu har rätta inställningen, det har hittills blivit tio segrar på 26 försök och han visade fortsatt bra form i V75 senast (fick då dela segern med Global Trust). Han har en på förhand vettig uppgift här och vi ger honom förstarösten. 8 Hawk Cliff avslutade helvasst fram till andraplatsen i V75 senast och var inte så värst stort slagen, gången före blev det seger trots en resa utvändigt utan rygg. Han har ett brett register och är högaktuell trots det lite trista läget. 6 Uppohoppa är mycket bra i grund och botten, hon blev senast fast med en hel del sparade krafter i första starten efter lite vila. 1 Doctor Doxey Zenz är klart kapabel för klassen och hade radat upp segrarna innan tredjepriset senast.

V75-7: 9 Isor Håleryd håller hög klass, han har nu fått två lopp i kroppen efter sitt långa uppehåll och intrycket senast var klart bra – kanske att han nu är segermogen. 1 Don´t Mind Me har fina förutsättningar, lyckas han hålla spets så växer givetvis vinstchansen. Han har skött sig bra i båda starterna efter vila på slutet. 10 Dear Friend har tänt till på samtliga cylindrar och mestadels segrat på sistone. Uppgiften nu känns allt lite tuffare än på slutet, hon måste ändå ses med vinstchans i nuvarande författning. 2 Dartagnan Sisu är en häst vi håller högt, han duger i tuffa sällskap och formen är bättre än raden – han fick senast inte chansen till slut efter en invändig resa och skar mållinjen med sparade krafter.

Stora systemet:

V75-1: 1-5-10-11 (14-3)

V75-2: 6-10-15 (13-8)

V75-3: 2-4-5-9 (7-8)

V75-4: 6-11 (3-12)

V75-5: 8 (5-11)

V75-6: 3-6-8 (1-5)

V75-7: 1-2-5-6-8-9-10 (3-11)

2016 rader / 1008 kronor

Lilla systemet:

V75-1: 1-10 (11-5)

V75-2: 10 (15-6)

V75-3: 2-4-5-9 (7-8)

V75-4: 6-11 (3-12)

V75-5: 8 (5-11)

V75-6: 3-6-8 (1-5)

V75-7: 1-2-5-9-10 (6-8)

240 rader / 120 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se