Speltips: V75-systemet Solvalla 28 oktober

V75-1: 4 Chanti är rejält snabb från början och sitter troligen i spets per omgående, visst kan det handla om ledning från start till mål. Han övertygade dock inte alls i starten i Frankrike senast, han var tidigt slagen och tappade många placeringar över upploppet. 12 Transcendence är en hårding med styrkan som sitt främsta vapen, vi glömmer inte i första taget den övertygande insatsen vid seger i uttagningsloppet till Derbyt för fyra starter sedan. Trots det jobbiga läget här så kan det vara han som avgår med segern. 5 Son of God fick inte riktigt chansen senast, insatsen som trea i finalen av Derbyt gången före var mersmakande och han har utvecklats snyggt på sistone. 10 Southwind Hydro har signalerat toppform på sistone och har en riktigt vass speed att tillgå, han kan fälla många till slut här.

V75-2: 5 Global Wise Guy fullföljde bra som trea senast från positionen utvändigt om ledaren. Gången före gick han faktiskt i mål med sparat som fastlåst i finalen av Kriteriet. Han får liksom senast Björn Goop i sulkyn och notera att hästen haft bakspår i de två senaste starterna, nu handlar det om spår i främre ledet bakom vingen. 1 Mellby Glader har blivit allt bättre på sistone. Han vann i övertygande stil senast och räknas tidigt, även om han troligen inte kan utnyttja läget på rätt sätt då han inte är någon blixt ur startgroparna. 11 Global Welcome har rätta inställningen, vilket inte minst tio segrar på 13 försök indikerar, och han vann enkelt på barfotabalans på Solvalla senast. 12 Address Book har svarat för flera starka prestationer på sistone, han kan avsluta loppen vasst och är definitivt att räkna med här.

V75-3: 3 Fanny Chenal har inte varit sämre än trea hittills i sin nya regi, hon har där tagit fyra segrar på sex försök och är utan tvekan en riktigt kapabel dam. Hon öppnar bra bakom bilen och kan inte klaga på läget, en het segerkandidat. 9 Racing Brodda har relativt få segrar så här långt i karriären, men kapaciteten är klart bra och hon räds inte att göra en del av jobbet själv. Senast höll hon strongt efter en tung resa och vi måste ranka henne högt denna gång. 7 Activated har vid några tillfällen visat att hon duger mot de bästa stona i årgången. Hon kan normalt sett betydligt bättre än hon visade senast, läget känns hyfsat åt henne. 1 Flash AM var plusbetonad som fyra senast och har denna gång ett mycket trevligare utgångsläge.

V75-4: 8 Betting Gangster slutade senast fyra i finalen av Kriteriet, den kapable fuxen fick då inte chansen till slut och hade nog segerstridit om det löst sig. Han hade radat upp segrarna dessförinnan och har ett ganska brett register. Han kan öppna bra bakom bilen och kan lösa denna uppgift. 2 Holy Water är en spurtare av rang och med ett tilltalande läge. Han nådde senast ett andrapris på Vincennes och vi blir inte alls överraskade om han är den som är först i mål här. 4 Global Withdrawl har hög segerprocent och besitter hög kapacitet, han vann senast enkelt från spets och avslutade gången före fint när han väl fick chansen. 1 Thought Hanover har uppvisat fin form på sistone och har ett betydligt bättre läge nu jämfört med i de senaste starterna.

V75-5: 8 Staro Miami är klart kapabel och får fortsatt Mika Forss i vagnen. Senast handlade det om finalen i Oaks, hon blev då lite väl pigg i ledningen och höll med tanke på detta strålande till andraplatsen bakom Conrads Rödluva. Det är inte alls omöjligt att hon tidigt sitter i ledningen här trots att hon inleder från spår längst ut på vingen, vi väljer att spika henne. 12 A Sweed Dance orkade inte hela vägen senast från positionen utvändigt om ledaren. Hon har totalt tagit tio segrar på 13 starter och utstrålar en del klass, hon rapporteras fin i jobb inför denna uppgift och det blir lättning i balansen. 7 Ti Punsch Broline verkar trivas fint med att tävla utan skor på hovarna. Hon fick en fin resa vid vinsten på Axevalla senast, klaffar det för henne här så kan hon vara med och slåss om vinsten.

V75-6: 2 Vamp Kronos blir troligen svårstoppad om hon bara sköter sig, läget passar. Hon fick senast inte fritt till slut som sexa, hon har segrat i över hälften av sina 24 starter och får utan större tvekan tipsettan av oss. Hon får liksom senast Carl Johan Jepson i sulkyn. 1 Maharani de Baroda har sett fin ut på sistone. Hon gick näst senast i mål med sparat som femma i Sto-Derbyt och visade fortsatt god form som tvåa senast. Hon lär få en behaglig resa med tanke på utgångsläget och måste räknas tidigt här. 9 Gloria Web svarade för en bra upphämtning efter tidig galopp senast. Hon kan väldigt mycket, hon slutade för tre starter sedan trea i finska Derbyt. 5 Global Upper Style är startsnabb och gör sällan en dålig prestation. Hon vann på bra sätt från ledningen senast.

V75-7: 5 Very Kronos känns inte som något stabilt kort trots att han faktiskt segrat i sju av årets nio starter, galopprisken finns allt där och då ofta i samband med startmomentet. Om han sköter sig så lär han inte bli enkel att besegra, han hanterar de flesta upplägg. Meriterade 11 Perfect Spirit har gjort det mesta rätt i sin nya regi och vi påminner om att hästen segrat i Hambletonian i förra regin (Åke Svanstedt). 6 Spickleback Face är vass då han tävlar på topp, han höll strongt till andrapriset på Axevalla senast och ser gärna att loppet avverkas i ett högt tempo.

Stora systemet:
V75-1: 4-5-10-12 (8-2)
V75-2: 1-2-4-5-11-12 (8-7)
V75-3: 3-9 (7-1)
V75-4: 1-2-4-8 (3-11)
V75-5: 8 (12-7)
V75-6: 1-2 (9-5)
V75-7: 3-4-5-6-11 (2-12)
1920 rader / 960 kronor

Lilla systemet:
V75-1: 4-12 (5-10)
V75-2: 1-2-4-5-11-12 (8-7)
V75-3: 3-9 (7-1)
V75-4: 2-8 (4-1)
V75-5: 8 (12-7)
V75-6: 1-2 (9-5)
V75-7: 5-6-11 (3-4)
288 rader / 144 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se