Speltips: V75-systemet Jägersro 27 oktober

V75-1: Silverdivisionen över kort distans inleder omgången. Många lär välja att spika 4 Dear Friend som kommer med en snygg rad och har ett fint läge bakom bilen. Visst har hon en vettig chans, men det finns några tuffa emot och vi streckar ytterligare en trio. 9 Don´t Mind Me står fint inne på pengarna i det här loppet och efter en mindre lyckad insats näst senast, var han sig lik igen senast även om det handlade om ett billigare gäng den gången. Läget behöver inte vara fel och han streckas tidigt. 12 Disco Volante har ett skräpläge och visst går det åt en del tur därifrån. Hästen är ändå så pass bra i grunden att han platsar på en garderad kupong. Sista strecket till 3 Stepping Spaceboy som är snabb från start och skulle kunna ställa till det för favoriten i spetskörningen.

V75-2: Lägsta klassen och vi tror mest på en gäst från Solvalla i form av 5 Panamera även om det inte är någon häst som vinner på beställning. Första gången nu med Örjan Kihlström känns dock intressant och fyraåringen svarade för en stark avslutning som tvåa senast så formen är det inga fel på. Chansspik på lilla kupongen, men gardering på stora. 4 Nolimitjimit blev ivrig och galopperade kort efter start senast. Hästen gör normalt sett inget osäkert intryck på oss och kapacitetmässigt duger han fint i klassen. 1 Eldorado Mearas är en nyttig sort med intressant läge. Knappast snabb nog att spetsa, men får det lopp på innerspår som han ska ha och kommer luckan till slut kan det räcka hela vägen. Stall Lars I Nilsson selar ut duon 2 Staro Kipling och 3 Timo Lane. Den förstnämnde tror spelarna betydligt mer på, men vi tycker de är närmare varandra än så i kapacitet och streckar båda.

V75-3: Vår första spik i omgången blir 10 Vincent As som åter får Carl Johan Jepson i sulkyn den här gången. En kombination som visat sig lyckad tidigare då de tillsammans har tre segrar och en andraplats på sina fem försök. Han kommer från vinst över just tre varv och är typen som tål att göra hen hel del jobb efter vägen. Har man råd att dubbla systemet plockar man genast med 1 Grandfather Bill som skulle kunna dirigera det här loppet från start till mål. Ett annat outsiderbud där bakom är 5 Wide Game som är bättre än vad man kan läsa ut av raden, men har ett lite knivigt femtespår att brottas med i starten.

V75-4: Lärlingar upp bakom ston i den fjärde avdelningen och här kan det skrälla. Vi tycker oss dock ändå ha ringat in vinnaren på fem streck och börjar med att markera 5 Red River Broline så att den outsidern inte blir bortglömd. Hästen är ingen segermaskin, men är i gengäld matchad mot rätt hårda konkurrenter och den här uppgiften känns smått intressant. Peter Untersteiner har tre hästar med i loppet, varav vi tror mest på 14 Happy Steel som är den tuffaste i trion. 4 Navy Blue har inlett med två raka segrar i sin nya regi och körs av säker lärlingskusk i form av Emilia Leo. 2 Silent Victory är en rejäl häst med bra läge bakom bilen och till skillnad från senast pratas det om barfotakörning runt om nu. Från spåret längst ut på startbilsvingen kompletterar 8 Staro Litchi kupongen.

V75-5: Dags för ett sprinterlopp med autostart igen och full fart att vänta från start. Vi plockar med en kvartett på systemet och ser till en början fram emot spetsstriden där flera ekipage lär vilja ha ett ord med i laget. 1 Can Lane är rask ur groparna från innern, men frågan är om Johan Untersteiner vill offra allt om till exempel pappa Peter kommer ångande med 5 Heart Of Steel? Där emellan finns även 2 Hakon Von Haithabu som kan öppna bra och Robert Bergh lär prova vad som går från början. 3 Norton Commander stod inte alls att känna igen senast när han gästade Solvalla. Nu får han tävla hemma på Jägersro igen, vilket vi tror är en klar fördel för honom. Kunnandet finns att dyka upp i segerstriden.

V75-6: Långt lopp över 2640 m i bronsdivisionen handlar det om här. En hel del kapabla hästar med i loppet och strecket på den danska segermaskinen 10 Bandit Brick känns givet trots bakspår. Imponerande 30 segrar på 37 starter har han mäktat med så här långt i karriären och flera gånger om visat sig duga fint i svensk rikstotokonkurrens. Det tror vi han gör även den här gången med minsta klaff efter vägen. 1 Vischio Holz trivs över lång distans. Han kan inte vara med och köra om någon ledning här, men hittar Calle Jepson de rätta vägarna till slut kan man absolut vara först i mål. 5 Esprit Sisu måste med tidigt. Han såg inte tom ut vid segern senast och kan öppna snabbt bara han håller sig på benen. Skulle han hitta till ledning och få bestämma kan det hålla hela vägen. 11 Global Trust har ett trist läge, men lång distans gör det hela inte lika ”katastrofalt” och hästen verkar ha hittat stilen som valack. Två starter i år efter långt uppehåll har resulterat i lika många segrar. 6 Quiz Töll är vår luring i loppet när hon nu ska lättas rejält i balansen och tävla barfota runt om för första gången.

V75-7: Anrika ”C.L.Müllers Memorial” avslutar omgången och allt annat än en seger för 6 Propulsion vore en stor överraskning. Visserligen visade 5 On Track Piraten storform igen senast och vi ska komma ihåg att han startat fyra gånger i det här loppet och vunnit vid tre av tillfällena. Han kan absolut sluta tvåa i år, men att han ska rå på självaste Propulsion finner vi inte realistiskt ändå. Om man nu ändå garderar loppet ska man även plocka med 2 Cyber Lane som var tvåa i SM bakom självaste Readly Express senast.

Stora systemet:

V75-1: 3-4-9-12 (5,6)

V75-2: 1-2-3-4-5 (12,9)

V75-3: 10 Vincent As (1,5)

V75-4: 2-4-5-6-8-14 (12,11)

V75-5: 1-3-5-7 (8,4)

V75-6: 1-5-6-10-11 (8,12)

V75-7: 6 Propulsion (5,2)

2400 rader = 1200 kronor

Lilla systemet:

V75-1: 3-4-9-12 (5,6)

V75-2: 5 Panamera (4,1)

V75-3: 10 Vincent As (1,5)

V75-4: 2-4-5-6-8-14 (12,11)

V75-5: 1-3-5-7 (8,4)

V75-6: 1-5-6-10-11 (8,12)

V75-7: 6 Propulsion (5,2)

480 rader = 240 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se