Speltips: V65-systemet Solvalla 23 oktober

V65-1: Stoeliten och vi får se en riktig stjärna i Daniel Redéns 5 Double Exposure. Hon höjde redan sin höga nivå under Elitloppshelgen med övertygande vinst och har sedan fortsatt att glänsa vid två till V75-segrar. Hon är oöm för positioner och tävlar lika bra om hon får göra jobbet själv men har även startsnabbhet som vapen och känns komplett som en topphäst. Enda frågetecknet i kväll är att hon kommer från ett tävlingsuppehåll men Redén har visat fin stallform på de som varit ifrån en tid på slutet och vi är inte oroliga. Inled kvällen med spik!


V65-2: 6 Vellum Paper har släppt till i sommar och efter en spurtseger i juli har hon visat fortsatt fina takter i två lopp som tvåa. Hon öppnar snabbt bakom bilen och mot lämpligt motstånd är det troligt att Peter G Norman spänner bågen och kör i ledningen. Hon har dock visat tveksam moral och vi känner oss inte trygga med favoriten. 11 Katinka var på linje med favoriten senast och har tävlat förbättrat på slutet. Erik Adielsson får chansen och klaffar det med rätta ryggar finns chansen. 5 M.T. Jaqueline har tidigare visat fina toppar när hon tävlat i Sverige. Det är stor galopprisk men det skall vara de här förutsättningarna för att hon skall fungera. Spännande start och räds inte att göra grovjobbet. Betala även för lägesgynnade 1 Valentina A.F.


V65-3: Anrikt snabblopp men bara sju till start och ojämnt dessutom. 4 Milligan’s School har varit grym under hösten men var kanske inte lika vass senast i V75-finalen där han fick ge sig från ledningen. Säsongen har varit lång för många och ett formtapp skulle inte direkt överraska och det finns fog för att gardera favoriten. 3 Charrua Forlan har god chans att komma till ledningen med spår innanför favoriten och biter där ifrån sig riktigt bra. 6 Zenit Brick hade stora framgångar under vinterhalvåret i fjol och det är också tillsammans med Björn Goop som han firat sina största triumfer.


V65-4: 1 Dom Perignon har ingen vidare programrad men det säger inte sanningen om hästens form eller kapacitet. Senast blev allt fel i loppet och Örjan gjorde som han ibland kan göra och inriktade sig på nästa starttillfälle i stället. Hästen såg mycket fin ut och gick i mål med allt sparat. Den här gången har han alla poäng på spel och det är viktigt med resultat igen. Innerspåret är perfekt eftersom han är vass ut efter bilen och i min bok ser jag ingen som är kapabel att lugga honom på spetsen. Toppchans och en bra spik på V65-spelet.


V65-5: 4 Com Milton blir en av kvällens största favoriter. Han har tagit flera vinster genom att snabbstarta till ledningen och den korta distansen talar för honom. I V75-loppen på slutet har han inte räckt till och trots de fina resultaten är vi inte helt sålda på favoriten. Det finns garderingsbud i loppet och fäller vi favoriten blir det bra rens. 8 Hawk Cliff fick ett snällt lopp senast i V75 och gick i mål med sparat. Björn Goop upp denna gång och då brukar det testas ordentligt. Norsken som satt oryckt senast kan ge effekt den här gången i stället. 6 Ginotonic har sett fin ut länge och är värd en fullträff. Han gynnas om det blir bra tryck i loppet och har spurten som sitt bästa vapen.


V65-6: 12 Announcement visade finfin kapacitet i sin förra regi och vi blev riktigt imponerade vid ett flertal tillfällen. Han har nu startat två gånger i nya regin Svante Båth och det kan vara läge att ta betalt denna gång. Gick bra i skymundan i Kriteriekvalet senast och lång distans är inget problem. Att starta med bakspår gör också att han inte stressar upp sig i startmomentet. Loppets idé. 4 B.W.T.Bayern gjorde ett gott intryck vid sin seger för fyra starter sedan. Den gången tävlade han barfota runt om men på slutet har det varit bakskor på. Senast såg han fin ut som fastlåst i mål. 2 Vincent Chase gav ett gott formbesked med Örjan senast och det är en formhäst som räknas tidigt.


Stora systemet:
V65-1: 5 (3-4)
V65-2: 1,5,6,11 (10-9)
V65-3: 3,4,6 (1-2)
V65-4: 1 (3-9)
V65-5: Alla hästar (4-8)
V65-6: 1,2,4,5,7,8,9,12 (10-11)
960 rader


Lilla systemet:
V65-1: 5 (3-4)
V65-2: 1,5,6,11 (10-9)
V65-3: 4 (3-6)
V65-4: 1 (3-9)
V65-5: Alla hästar (4-8)
V65-6: 4,12 (2-8)
80 rader

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Sveriges bästa

Kända profiler