Speltips: V65-systemet Axevalla 16 oktober

V65-1: Ett lopp över 2640 m inleder den högklassiga tisdagsomgången på Axevalla. Vi går ut hårt och spikar direkt i form av 13 Goldstile som senast gjorde första starten för sin nya tränare Frode Hamre. Det var ett fint intryck hästen gav och det såg ut att finnas en del krafter sparade på ny rekordtid. Spår i tredje led bakom bilen är aldrig helt enkelt, men tretton är ändå okej och man kan slinka igenom rätt bra från början. Det långa upploppet på Skaraslätten bör gynna den norska hästen och vi tror helt enkelt att han bara är bäst. Vid gardering ska 5 Callipygian med tidigt från bra läge bakom bilen. Tränare Karlstedt låter fortsatt nöjd med sin fyraåring efter segern senast och det enda lilla frågetecknet är hur han hanterar lång distans. 12 M.T.Mighty Winner återkommer efter en dryg månads vila. Han är van att möta hårda hästar och ska även han med vid gardering. Detsamma gäller 11 Mellby Diamant som tävlar aningen ojämnt, men har gott kunnande i grunden.

V65-2: Breeders Crown försök – det sista – för treåriga ston. Vi påminner om att det räcker med att vara bland de sex främsta i samtliga BC-försök för att vara kvalificerad för semifinalerna om några veckor. När vi ändå är inne på ”spiklinjen” fortsätter vi med nästa enkelstreck. Det handlar om 4 Global Vintage som blev hårt betrodd och lite av en snackhäst i Oaks-finalen senast. Man använde rycktussar för första gången då vilket gav lite ”omvänd effekt” och hästen förstod inte riktigt vad hon skulle göra när dessa drogs. Såg i övrigt fin ut på barfotabalansen och känslan är att hon är under fin utveckling. I ett lopp som annars kostar många streck tar vi alltså ställning för Timo Nurmos-träningen. 1 Fanny Chenal såg bra ut vid segern senast på Mantorp. Hon har aldrig varit sämre än tvåa på sina sju framträdanden i karriären och självklart måsta hon räknas igen från ett bra läge. Även trion 6 Aleppo Pine, 7 Evelyn och 10 Activated känns streckvärda om man har råd med det.

V65-3: De fyraåriga stonas Breeders-försök kräver en del streck. Trolig favorit blir 1 Global Upper Style där Peter Untersteiner säkert har siktet inställt på att leda loppet runt om. Hästen har varit jämnheten själv och kvalat in till så gott som alla stora finaler. Tänkbar spik även hon, men här väljer vi som sagt att gardera. 4 Willow Pride är en finsk gäst som kan bli lite bortglömd. Hon har inte rosat marknaden när hon startat på svensk mark hittills, men kan mer än så och är snabb från start. Kan utmana om såväl täten som segern. 3 Maharani de Baroda var senast ute i finalen av Derbystoet och satt fast med sparade krafter i mål. En fin sort som från ett bra läge nu är med och gör upp om tätplatserna. 10 Hevin Boko går aldrig att räkna bort. Bakspåret till trots känns hon tidig då hon tål att göra en hel del jobb efter vägen. Bland flera möjliga skrällbud nämner vi 12 Rita C.D. om det skulle köras lite för snabbt i täten.

V65-4: Framme vid de treåriga hingstarna och 7 Inti Boko ska här försöka kvala in till nästa storlopp – eller åtminstone semifinalerna. En häst som kommer från kriterievinst och som totalt vunnit fem av sex lopp i karriären så här långt ska självklart ses med chans igen. Givet första streck, men vi vill ha med några flera. 4 Zelig Kronos gjorde ett gott intryck på oss senast. Det är hårdare emot den här gången, men utgångsläget fint och vår känsla är att han kan räcka ända till seger med lite klaff. 5 Forfantone Am pratar man sig ofta varmt om i stall Walmann. I kriteriefinalen senast blev man fast med sparade krafter över mål och när sonen till Tamla Celeber tävlar på topp hävdar han sig bra i kullen. En annan som fick sparat i den där kriteriefinalen var 9 Global Wise Guy. Läget här är inte så tokigt och första gången med Björn Goop alltid lite intressant – passas.

V65-5: Inget BC-försök i den femte avdelningen, men istället ett vasst sprinterlopp för högsta klassen. Här provar vi att ”låsa” på två hästar. I kraft av läget får 1 Justice Ås första strecket. Han har visserligen varit ifrån någon månad efter segern på Charlottenlund, men tränare Untersteiner låter nöjd och startsnabbheten är det inga fel på. Man vill säkert prova att leda runt om – en taktik som mycket väl kan gå vägen. Vi dubblar systemet med 3 Probo O.P. som sällan eller aldrig gör ett dåligt lopp. Från spår åtta bakom bilen avslutade han starkt som tvåa senast och nu är läget bättre. Det är ingen häst som är den allra snabbaste bakom bilen, men i stället går han hela vägen till mål och då passar Axevallas upplopp bra som vi vet. Vill man leta outsiderbud där bakom rekommenderas streck för 2 Donatomite som vann ett billigt lopp senast men såg fin ut, samt 7 Rolex Bigi med ett lopp i kroppen efter vila.

V65-6: De fyraåriga hingstarnas Breeders Crown-försök avslutar – och man kan inte klaga på den sportsliga kvaliteten. Hårt betrodd efter uppvisningen senast lär 10 Emile Zola Sisu bli. Insatsen då, i en V75-final på Solvalla, var grymt bra och sju segrar på nio starter i livet talar sitt tydliga språk. Bakspår nu gör honom ändå intressant att gardera anser vi och streckar på rätt rejält. 3 Vainqueur R.P. tillhör de bästa fyraåringarna i Norge även om han fick nöja sig med fjärdeplatsen i Derbyt näst senast. Blev över i spåren från start senast i ett lopp som Who´s Who vann och stämmer det lite bättre för honom den här gången kan han absolut vara med i segerstriden. 7 Son Of God var trea i Derbyt senast och är under fortsatt utveckling. Lite lurigt läge, men hästen går hela vägen till mål och Kihlström brukar lösa det där med positionerna. 4 Super War Horse kan bättre än vad han visade senast och duger bra i det här gänget om han tävlar på topp.

Stora systemet:
V65-1: 13 Goldstile (5,12)
V65-2: 4 Global Vintage (1,6)
V65-3: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 (1,4)
V65-4: 1-3-4-5-7-9 (11,8)
V65-5: 1-3 (2,7)
V65-6: 3-4-5-7-8-10-11 (9,1)
1008 rader = 1008 kronor

Lilla systemet:
V65-1: 13 Goldstile (5,12)
V65-2: 4 Global Vintage (1,6)
V65-3: 1-3-4-10-12 (11,8)
V65-4: 4-5-7-9 (3,1)
V65-5: 1-3 (2,7)
V65-6: 3-4-7-10 (8,11)
160 rader = 160 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se