Speltips: Grand Slam 75-systemet Hamburg 14 oktober

GS75-1: 10 Hanna Greenwood provades med Björn Goop i vagnenen senast, man fick då nöja sig med ett sjättepris i ganska hård omgivning. Gången före slutade det med en överlägsen seger och hon vann även med stor marginal för fyra starter sedan. En het segerkandidat här trots att hon inleder från bakspår. 6 Hudson Boko gjorde bort sig med galopp senast. Han är normalt sett inte speciellt osäker, han har tagit två vinster på de fyra senaste starterna och vid andraplatsen 9/9 gav han sig endast ytterst motvilligt till slut. 2 Payet har ett bra läge bakom bilen och har inlett tävlandet i fin stil, på fem starter har det blivit tre segrar samt två andrapris. Han slutade senast tvåa efter att ha avslutat riktigt starkt, han kan vinna detta.

GS75-2: Ett på förhand ganska öppet lopp i monté. 6 Garry är betydligt bättre under sadel än för sulky och med fin kapacitet. Han var senast skaplig som trea efter att ha inlett från 40 meters tillägg, han var duktig vid de två raka segrarna under augusti månad och är ett givet segerbud här. 7 Juan är en välväxt travare med fint driv i steget. Han lever mestadels på sin styrka och han är mest troligt med och ”fightas” om vinsten denna gång. 2 Fiobano kommer från seger, det handlade om ett lopp för sulky och han visade vass form genom att vinna överlägset. Han kan en hel del även med ryttare på ryggen och vi streckar honom tidigt. 10 Crazy Lover känns aningen svår att sätta in i loppet, men notera att han på ryggen får oerhört vasse Eric Raffin.

GS75-3: 9 Arquana As har inlett karriären övertygande i Holland med två raka segrar. I debuten avgjorde hon lekande lätt efter att ha serverats en perfekt resa i draget, det var härlig spänst genom mål. Senast fick hon kämpa lite mer för att bärga segern, hon avgjorde dock resolut den sista biten och visade fin inställning till sitt jobb. Hon måste ha vettig chans att vinna detta och spikas på det mindre spelförslaget. 7 Orkan von Haithabu lyfter vi fram här, trots att han inte vunnit lopp på sina tre försök. Han kom med en mycket stark avslutning till andraplatsen näst senast och visade fortsatt fina takter som trea senast, han sitter där snart – kanske sker det nu om det stämmer med tempo och positioner. 4 Jackpot of Steel gjorde bort sig med galopp direkt från start senast. Gången före vann han på bra sätt från spets och den tvåårige Ready Cash-avkomman måste räknas tidigt här.

GS75-4: 2 Can Lane har signalerat toppform på sistone och har här en på förhand bra uppgift. Han avslutade snyggt fram till seger för tre starter sedan, han inledde då från bakspår. Gången efter var han fullt godkänd som fyra i ett lopp som vanns av Gustafson, han visade 1.11-fart sista 800 meterna. Senast spetsade han i en snabb öppning och trots att han blev utmanad in mot sista sväng så gled han undan enkelt till slut. Han lär bli svårstoppad och är vår spik i omgången. 10 Prince of Persia är en klart kapabel fux som visat att han hävdar sig bra även i svensk konkurrens. Det blev seger från ledningen på aktuella banan senast, gången före skötte han sig bra som trea i V75 på Jägersro. 5 Major Brown är aningen ojämn i sina prestationer, men kunnandet är det inget fel på och han kan öppna snabbt bakom bilen.

GS75-5: 9 Shadow Gar spetsvann på Solvalla senast, hon höll då undan med knapp marginal mot In Toto Sund. Hon är normalt sett som vassast när hon får gå med i ryggar, varför läget denna gång inte alls är så tokigt åt henne. Hon är härdad i riktigt tuffa omgivningar och kan spurta till sig segern. 3 Ferrari River är mycket bra då han tävlar på topp. Han svarade för en tapper prestation som fyra 4/7 (Volnik du Kras vann) och övertygade stort vid vinsten gången efter. 4 Generaal Bianco hade normalt sett varit ett spikförslag i ett lopp som detta, han har ju en ”våldsam” utväxling och kan avsluta snabbare än de flesta. Men, de senaste prestationerna indikerar att han nog inte är helt på topp för dagen, trots att han slutade tvåa med galopp näst senast så var det inte det sedvanliga trycket genom mål. Vi vågar dock inte räkna bort honom helt.

GS75-6: 9 Hugo Lobell är en segervan travare som gjort det mesta rätt hittills i år, det har blivit tre segrar och ett andrapris på fyra försök. De två raka vinsterna på slutet är tagna från spets, han är dock allround och är förstås ett hett bud denna gång. 7 Massai är en tuff motståndare, han hade tre raka segrar i fin stil innan han var fortsatt duktig som fyra i hårt sällskap på Vincennes senast, han kan absolut vinna detta. 1 On Vogue presterar minst sagt ojämnt, men vi har allt sett vad han kan i ljusa stunder. Han har ett intressant utgångsläge och har han vaknat på rätt sida så kan han vara med och slåss om segern även här, han har en riktigt vass avslutning att tillgå.

GS75-7: 6 Enterprise är kanske inte gynnad av att det handlar om full distans, men han hanterar sträckan bra och med tanke på den mycket starka prestationen som tvåa bakom Perfect Spirit näst senast så ger vi honom förstarösten. Han avslutade senast strongt som fyra i ett lopp som vanns av Very Kronos, det var ganska klent tempo på det loppet och därmed svårt att plocka så mycket till slut. 10 Giveitgasandgo kommer från seger från spets. Även om han troligen är allra effektivast i ledningen så är han definitivt ett segerbud i denna omgivning trots bakspår, han har visat att han hävdar sig väl i stentuffa omgivningar. 2 Tsunami Diamant har totalt i karriären tagit nio vinster på tolv försök. Han slutar troligen långt framme med tanke på det gynnsamma utgångsläget. 11 Flying Fortuna är mycket bra emellanåt, han har en vass avslutning och kan sällan räknas bort helt.

Stora systemet:
GS75-1: 2-6-10 (5-9)
GS75-2: 2-4-6-7-9-10 (5-3)
GS75-3: 7-9 (4-3)
GS75-4: 2 (10-5)
GS75-5: 1-2-3-4-9 (6-5)
GS75-6: 1-7-9 (11-2)
GS75-7: 6-10 (2-11)
1080 rader / 1080 kronor

Lilla systemet:
GS75-1: 2-6-10 (5-9)
GS75-2: 2-4-6-7-9-10 (5-3)
GS75-3: 9 (7-4)
GS75-4: 2 (10-5)
GS75-5: 3-9 (4-1)
GS75-6: 7-9 (1-11)
GS75-7: 6-10 (2-11)
144 rader / 144 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se