Speltips: V75-systemet Färjestad 22 september

V75-1: 4 Handsome Brad har vid flera tillfällen visat att han duger bra i stentuffa sällskap. Han har gjort det bra varje gång på sistone och kan det mesta, han öppnar snabbt bakom bilen och lyckas han nå spets här så kan han bli väldigt svår att passera. Vi väljer dock att gardera då vi har flera intressanta motbud. 1 Picasso var strålande bra vid seger direkt efter lite vila senast, han avgjorde via en sylvass avslutning och trots att han tog till galopp i ett tidigt skede. Han öppnar raskt bakom bilen och har därmed ett perfekt läge. 9 Hickothepooh är verkligen i toppslag. När han för fyra starter sedan slutade tvåa så skedde det i Norskt Mästerskap (Lionel vann) och han fick inte chansen i tid senast, han såg riktigt fin ut i målskjutsen och känns klart intressant denna gång. 7 Urban Kronos låg på hårt utvändigt om ledaren senast och är ursäktad att han stumnade till slut. Han hade dessförinnan svarat för flera starka insatser och måste räknas.

V75-2: 3 Grandfather Bill har härlig segervilja, facit hittills i karriären är fem segrar på sju försök. Han vann senast enkelt på Solvalla och vi noterar att han i de tre senaste starterna varit ute över den aktuella distansen. Han provades senast barfota runt om för första gången, det föll väl ut och man siktar på samma balans här – vi väljer att spika.
8 L'Amour Bonanza är en hårding med rätta inställningen, han har segrat i sju av sina tolv starter. Han räds inte att göra jobb själv och trots usla läget här så måste han rankas högt. 6 Ricke är en kapabel travare som visat vass form på sistone. Extra intressant denna gång är förstås att han förstärks med Erik Adielsson i vagnen (normalt sett tränarkörd) och visst kan ekipaget nå en framskjuten placering trots att det nu är tuffare emot.

V75-3: 4 Love Matters vet vi kan öppna oerhört snabbt vid laddning. Han fullföljde fint som trea från utvändigt om ledaren senast (Dante Boko vann), han kämpade på snyggt hela vägen. Medeldistans är ingen nackdel och detta ser ut som en vettig uppgift åt honom. 6 Racing Mange går från klarhet till klarhet, det var ett ”häftigt” intryck vid vinsten senast och han lär duga en bra bit även i en omgivning som denna. 2 Beau Mec är en pigg gamling, han har ett fint läge och har svarat för flera riktigt fina prestationer på sistone. 10 On Track Piraten vet vi vad han kan när han tävlar på topp, han kan sällan räknas bort ur segerresonemanget. Det var ett tag sedan han senast vann lopp, kanske att han tänder till lite extra då han för första gången på länge får Erik Adielsson i vagnen.

V75-4: 3 Heart Of Steel har svarat för fina insatser i de två starter han gjort i ny regi Peter Untersteiner. Han höll storstilat som tvåa efter en tuff resa senast och vann lekande lätt från ledningen gången före på Solvalla (Ahlsell Legends). Ett hett segerbud denna gång. 4 Bo C. fick det inte att stämma i finalen av Derbyt senast då han testades barfota runt om. Han var nära att hålla undan till seger i det föregående kvalet och detta är en för klassen riktigt kapabel travare. Jorma Kontio känner hästen väl sedan tidigare. 1 Wild Love har inget idealiskt läge då hon inte är någon snabbstartare, men kapaciteten är hög och hon glänste rejält vid V75segern senast. Hon bör streckas i ett tidigt skede. 8 Laser Tile radar upp fina prestationer, det var bra tryck i avslutningen som tvåa senast och med lite klaff från detta luriga läge så kan han nog blanda sig i det hela till slut.

V75-5: 2 Global Trust hade fina framgångar i V75 i höstas. Han återkom senast efter ett långt tävlingsuppehåll och det blev seger direkt, han gick undan med lätthet efter att ha övertagit befälet efter 700 meter. Han är antagligen ännu lite bättre med det loppet i sig och får utan större tvekan förstarösten av oss. 5 Arsenal håller vi för att vara tuffast emot. Han öppnar inte överdrivet snabbt, men har sin bästa bit till slut i loppen och kom med en härlig avslutning lite i skymundan senast (slutade sexa). 1 Output Pressure fick inget med sig i finalen av Derbyt senast, han var duktig tvåa i kvalet och lär från detta läge få en fin resa. Visst kan han vara ett segerbud om det stämmer med tempo och positioner. 8 Dom Perignon gjorde senast bort sig med galopp direkt från start. Vi upplever honom inte som speciellt osäker och har han en bra dag så kan han räcka till vinst, han tål normalt sett att gå en repa ute i spåren.

V75-6: 9 Odd Herakles gör det riktigt bra varje gång. Han hade gärna tagit öppet spår för att kunna utnyttja sin startsnabbhet, han kan dock mycket väl lösa en uppgift som denna ändå. 15-årige 5 Odin Tabac ”vägrar” att visa några ålderskrämpor, han slutade senast tvåa i SM bakom Månprinsen A.M. över lång distans. Han öppnar snabbt bakom bilen och måste räknas tidigt. 3 Kleppe Slauren har inte vunnit på ett tag, kanske att det är dags nu för den spurtstarke herren – formen sitter fortsatt där.

V75-7: 14 Victory Kåsgård är verkligen allround, han fungerar bra över alla distanser. Det ändade senast med galopp cirka 600 meter från mål, han var under kraftig attack i det läget och hade mest troligt varit med och kämpat om segern. Han hade dessförinnan i övertygande stil tagit två raka segrar i V75. Han är tung att stå emot till slut och vi lämnar honom utan gardering. 5 Visitor har utvecklats snyggt på sistone, han har inför detta tagit två raka segrar och måste tas på största allvar. 13 Ola Montana fick inte chansen till slut i comebacken senast, han blev fast med en hel del sparade krafter (låt vara i lite enklare sällskap än detta). Han var klart bra som trea på Bergsåker 1/5 bakom en högkapabel duo och slutar nog långt framme här.

Stora systemet:

V75-1: 1-2-4-7-9-11 (3-12)

V75-2: 3 (8-6)

V75-3: 2-4-6-8-10 (12-1)

V75-4: 1-3-4-8-10-11 (5-9)

V75-5: 1-2-5-8 (6-4)

V75-6: 3-5-9 (4-6)

V75-7: 14 (5-13)

2160 rader / 1080 kronor

Lilla systemet:

V75-1: 1-4-9 (7-2)

V75-2: 3 (8-6)

V75-3: 2-4-6-8-10 (12-1)

V75-4: 1-3-4-8 (10-11)

V75-5: 2-5 (1-8)

V75-6: 3-5-9 (4-6)

V75-7: 14 (5-13)

360 rader / 180 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se