Speltips: V86-systemet Jägersro/Solvalla 19 september

V86-1: Det låter bra runt 3 Comanche Moon och med tanke på färsk form och fint utgångsläge känns det rätt att han är favorit och förslag till singelstreck. Han stred mycket bra i ledningen näst senast och vår känsla är att hästen trivs klart bäst just i spets. Joakim Lövgren lär göra vad som går för att hitta till den positionen och väl där känns segerchansen god. 2 Speedy Foxy Vicane är ensamt sto i loppet, men har då också mer pengar på kontot än hingstarna och valackerna. Formen är på väg med ett par lopp i kroppen, men ska vara på topp först om några veckor och det lutar åt att hon körs med bakskor den här gången. 5 Great King Wine avslutade starkt senast och har överlag löpt jämnt och stabilt på slutet. Han lär vara med och göra upp om tätplatserna igen.

V86-2: Ett rätt öppet treåringslopp där vi förordar 2 Eicas som allt mer närmar sig karriärens första seger. Senast var han inte tom då han galopperade halvvarvet från mål och gången innan hakade han på fint från rygg på ledaren i en snabb avslutning. 4 Magic Cash är kanske den som visat bäst fartresurser så här långt, men han har även galopperat en hel del. Gick en vass avslutning i skymundan senast och står han bara på benen den här gången är han ett givet segerbud. 7 Ashram hade man siktat på uttagningslopp till Oaks med, men där kom hon inte med. Provar här istället och vår känsla är att hästen är under fin utveckling. Det finns som sagt en hel del outsiders i loppet och en som kan bli helt bortglömd är 11 V.G.´s Unstoppable. Insatsen vid segern på Gävle i början av augusti var rejäl och med hårt tempo i täten kan hon fälla många till slut.

V86-3: Här verkar många spelare låsa på två hästar och helt fel behöver det inte vara. 6 Nolimitjimmit kommer från spetsseger där han såg fin ut och helt klart verkar den här valacken ha tagit ytterligare ett kliv på utvecklingsstegen den senaste tiden. Man lär säkert prova för ledning igen, men riskerar svar från 3 Get Ready On Tour där Peter Untersteiner aviserar att köra med ett helstängt huvudlag den här gången. Hästen har inte övertygat på oss på slutet, men kanske kan den där utrustningsändringen göra susen. Vi kryddar vårt system med ett tredje streck i form av 10 Big Farmer som vann trots startgalopp näst senast. Inget roligt läge såklart, men med hård körning i täten lär han plocka ner många över upploppet. Där bakom är 5 Livi Love och 11 Global Secrecy aktuella om man vill strecka vidare.

V86-4: Ännu ett treåringslopp och Björn Goop lär bli flitigt streckad bakom egentränade 8 Kasper Trot. Hästen har gjort två starter efter vila med en seger och ett andrapris som resultat. Hans startpoäng räckte inte för kriteriekval, men i och med att man hade anmält honom dit får vi utgå från att formen är god. Spår åtta är alltid lurigt, men givetvis vettig chans om det klaffar. Vi gillar 2 Jeppas Sputnik även om han inte fick något med sig av priskakan senast. Han fick då en rejäl tryckare efter vägen och att han gav sig från ledningen må vara honom förlåtet. Normalt sett trivs han fint i tät och intrycket då han vann på Bollnäs i början av juni var bra. 4 Lift To Drag är given på en seriös kupong. Han kommer allt mer och höll starkt som trea senast efter en resa utvändigt om ledaren via tredjespår de första 700 m. 1 Staro Mojito gör första starten i ny regi. Hästen är inte så tokig och utgångsläget intressant.

V86-5: Ett sprinterlopp där 3 Norton Commander lär bli klar favorit efter uppvisningen senast då han övertog ledningen efter 500 m och vann enkelt. Det är klart att mycket talar för vinst igen, men sprinterdistans är han inte så van vid och senast tränare Lugauer själv körde hästen slutade det med galopp – även om det då var ett lopp i högervarv, vilket kan ha varit förklaringen. Hur som helst tar vi fram garderingspennan och plockar med några motbud. 9 Staro Leonardo var det mycket snack om inför V75-starten senast, men en galopp den dagen förstörde alla chanser. Kort distans passar honom bra och segern kan komma nu istället. 6 Casterly Rock provade att kvala in till derbyt, men fick inte aktionen att fungera hela vägen. Gynnas av ett varv kortare distans nu och ska inte glömmas bort. En som agerar lite ojämnt men kan mycket är 5 Dontbreakthebankås. Klart bra vid seger näst senast och skulle han göra om den insatsen räcker han långt även här. 11 Galvani Boko har gjort ett lopp i ny regi och var bra då. Bortlottad den här gången, men stämmer allt från bakspåret är han inte alls borta.

V86-6: Vi tycker att 7 Eldorado B. har visat så pass fin kapacitet i hårda fyraåringslopp på slutet att han ska ses med bra segerchans här. Näst senast provade han i derbykval, men blev då störd halvvarvet från mål och tappade alla chanser till avancemang där. Senast var han stark tvåa i ett Breeders Crown-försök, så formen är det inga fel på. Spår två i volt ska han klara och sitter han bara någorlunda till när man går ut på den sista bortre långsidan tror vi på god segerchans. På startvolten är 3 Ready To Flex och 2 Panamera de bästa och båda ska med tidigt om man väljer att gardera loppet.

V86-7: Lång distans, vilket passar 9 Vincent As bra då hästen behöver en bit på sig för att trava in sig och hitta det rätta flytet. När han väl gjort det lever han på sin styrka och tål att göra en hel del grovjobb efter vägen. En vettig segerchans helt enkelt då tränare Dahléns hästar fortsatt håller fin form rent allmänt. Stark och rejäl är även 10 Peakadilly. Han kvalade in till årets derbyfinal och även om det loppet slutade med galopp, har han visat att han står sig bra i tuff konkurrens. Den hårdheten borde göra att han dyker upp där framme här. 8 Batman Godiva har ett lite trist läge med spår åtta, men kunnandet finns och löser det sig efter vägen är han inte alls borta. En outsider är 2 Tim Frontline. Han har bättre läge än många av konkurrenterna och har tidigare gått bra över aktuell distans.

V86-8: Ett stolopp över kort distans avslutar omgången. 11 Mattie ser ut att bli stor favorit – för stor? Visst vann hon i överlägsen stil senast och visst verkar hon hittat nya växlar hos Timo Nurmos, men det är fortfarande spår elva över 1640 m och det behövs inte mycket för att det ska strula lite efter vägen. Hon kan visa sig bara bäst, men som hårt anlitat singelstreck går vi mot strömmen och tar med några motbud på stora systemet. 3 Sentence Ås gästar från Visby och vi vill varna tidigt för henne. Hon orkade inte riktigt hela vägen senast, men känslan är att formkurvan pekar uppåt och läget här känns intressant. Dessutom pratas det om eventuell barfotakörning den här gången. 2 Windy Cindy är aningen ojämn av sig, men när hon har en bra dag står hon sig klart bra i klassen. Ett riktigt rysarbud är 6 Moon´s Black Lady om hon skulle hitta ner i ett vettigt slagläge från spår sex bakom bilen.

Stora systemet:
V86-1: 3 Comanche Moon (5,2)
V86-2: 1-2-3-4-6-7-8-9-11 (12,10)
V86-3: 3-6-10 (5,11)
V86-4: 1-2-4-7-8 (10,11)
V86-5: 3-5-6-9-11 (7,1)
V86-6: 7 Eldorado B. (3,2)
V86-7: 9 Vincent As (2,10)
V86-8: 1-2-3-6-8-10-11 (4,9)
4725 rader = 1181,25 kr

Lilla systemet:
V86-1: 3 Comanche Moon (5,2)
V86-2: 1-2-3-4-6-7-8-9-11 (12,10)
V86-3: 3-6-10 (5,11)
V86-4: 1-2-4-7-8 (10,11)
V86-5: 3-5-6-9-11 (7,1)
V86-6: 7 Eldorado B. (3,2)
V86-7: 9 Vincent As (2,10)
V86-8: 11 Mattie (3,2)
675 rader = 168,75 kr
Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se