Speltips: V75-systemet Bjerke 9 september

V75-1: Ett långlopp över tre varv inleder Bjerkes V75-omgång denna söndag. Vi tror mest på 8 Windy Ammik som svarade för en mersmakande prestation i debuten för Per Oleg Midtfjeld. Hon skulle sedan ha startat på Bergsåker för några veckor sedan, men blev utkörd för att ha orsakat omstarter. Här står hon perfekt inne på pengarna och med minsta klaff är vi inne på att det blir vinst. 14 Jet Voice återkom senast efter några månaders vila och var stark tvåa. Han har inget emot lång distans och täta starter borde göra honom gott nu. 12 Massive Attack fick det inte att fungera perfekt senast, men kommer att lättas i balansen till den här starten. Hästen är bättre än raden och vi utfärdar en varning för honom här. 2 Dupont är den på startvolten som ska ses med bäst chans. Han provade lyckan i ett derbykval senast, men blev då fast med sparade krafter. Sista strecket till 13 Quantanamera som är jämn och säker. Vinner inte på beställning, men med de rätta ryggarna kan det gå vägen.

V75-2: Den andra avdelningen är norskt travkriterium för kallblod. 2 Eld Rask vann det svenska kriteriet i sin näst senaste start och följde upp med en säker seger i sitt uttagningslopp nu senast. Självklart en bra segerchans igen, men vi dubblar med 3 Rappstjernen. Denne var inte som bäst i den svenska finalen, men sig lik igen i försöket till det här loppet. Vi har känslan att han kan vara snabbare från start än den värste konkurrenten och skulle ledningen nås blir han inte lätt att tas med. Vi tror att dessa båda gör upp om segern, men vill man strecka vidare ska 11 Våler Nikolai och 4 Möller Tor passas tidigt som outsiderbud.

V75-3: Kallblod även i den tredje avdelningen, men nu för den äldre eliten. Här känns det öppet och det kan löna sig att strecka så långt plånboken räcker. Vi tar med sex hästar och lägger. 15 Ingbest överst i rankingen. Han har sett formstark ut på slutet och vann säkert trots lopp utvändigt om ledaren näst senast. Gången efter kom luckan sent och han sköt till bra. 6 Roli Eld kommer, precis som tipsettan, från stall Frode Hamre. Hästen har bara gjort fina insatser sedan han bytte regi och skulle han tidigt hitta till ledningen här är han hästen att slå. 5 Ådne Odin har haft en del oflyt med positionerna på slutet och formen anser vi inte att det är några fel på. 9 Myhreng Jerker hade varit ifrån ett tag inför segern i lördags och tätare starter nu ser vi inte som någon nackdel. Med minsta klaff från bakspår är han med och gör upp om det. 10 Järvsö Blomster jagar årets första seger – den kan komma här. 3 Will Prinsen har lite dunkel form efter sin betäckningssäsong, men grundkapaciteten räcker och blir över.

V75-4: Framme vid det norska kriteriet för varmblod. Här kommer också vår enda spik i omgången i form av 1 Catherine´s Chevy. Han vann sitt försök i lekande lätt stil och har tidigare visat sig startsnabb från innerspår bakom bilen. När hästen gästade Solvalla i början av april i år hade han samma läge och tog enkelt hand om spets. Trots att det finns några startsnabba konkurrenter emot tror vi att han behåller kommandot och sedan får en fin resa mot segerchecken. Vid gardering är det främst 2 Noble Superb – som kanske också är den värsta emot i spetsstriden – samt 6 Royal Muscle som ska streckas.

V75-5: Fyraåriga kallblod nu och självaste derbyt. Vi har en intressant revanschmatch att vänta från den svenska finalen i somras. Då på Östersund blev det norsk triumf i form av 1 Philip Ess som vann det loppet efter ledning från start till mål och 3 Tekno Eld fick nöja sig med andraplatsen. Några veckor senare möttes de båda igen på Bollnäs med omvänd ordningsföljd i mål som resultat. I sina respektive försök till den här finalen gjorde de vad de skulle och vi tar det säkra före det osäkra och låser på dessa båda. Är man ute efter outsiderbud ska 4 Bokli Rapp och 5 Valle Ask ses som streckvärda.

V75-6: Den äldre eliten gör upp över 2100 m autostart. Tipsettan på 3 Giveitgasandgo känns given då han är van att tävla mot de allra bästa. Näst senast handlade det ju till exempel om start i Hugo Åbergs Memorial. Dock håller vi honom som allra vassast över sprinterdistans och när det nu är full väg väljer vi att ta med några motbud på stora systemet. 5 Love Voice gjorde comeback med mersmak senast efter nästan fem månaders frånvaro. Han bör vara vassare med den genomköraren innanför västen och om det bara löser sig från spår en bit ut på vingen är han med och gör upp om det. 2 Photo Lavex kommer med två raka och full form. Läget är passande och han bör få en fin resa oavsett om körande Tom Erik Solberg laddar för ledningen eller inte. Sista strecket för vår del till 6 Cash Okay som gör en intressant comeback på norsk mark efter en sejour i Frankrike. Han är bra nog att vinna direkt om det stämmer lite på vägen.

V75-7: Omgången avslutas med det norska derbyt för varmblod. Ett lopp som känns öppet, men vi försöker att reda ut det hela med fem markeringar. Om taktiken lyckas att hålla ledningen med 1 Gretzky B.R. är han hästen att slå. Enligt stallet är hästen i bättre skick än någonsin tidigare och han vann sitt försök med sparade krafter. 3 Vainqueur R.P. är en distansgynnad häst när det nu handlar om ett derby över 2600 m. Han har från och till agerat lite ojämnt, men i kvalet såg han bara fin ut och vi tycker han känns tidig. 10 Ghazi B.R. har inte vunnit ännu i år, men det skulle ju vara passande att ta första segern här. Vi tyckte intrycket på honom i kvalet var fint och löser det sig från bakspår är han en rolig outsider. 5 A Brave Heart ska laddas för ledningen och är främst den som kan ställa till det för vår tipsetta i spetsstriden. Två raka segrar kommer han med och vi tycker han står sig bra även i en final. 7 Hard Times var favorit i sitt försök, men fick nöja sig med andraplatsen. Minns att han vann kriteriet i Norge i fjol och nu provar man att ta ännu en årgångstriumf.

Stora systemet:
V75-1: 2-8-12-13-14 (7,9)
V75-2: 2-3 (11,4)
V75-3: 3-5-6-9-10-15 (14,11)
V75-4: 1 Catherine´s Chevy (2,6)
V75-5: 1-3 (4,5)
V75-6: 2-3-5-6 (7,9)
V75-7: 1-3-5-7-10 (2,8)
2400 rader = 1200 kronor

Lilla systemet:
V75-1: 8-12-14 (2,13)
V75-2: 2-3 (11,4)
V75-3: 3-5-6-9-10-15 (14,11)
V75-4: 1 Catherine´s Chevy (2,6)
V75-5: 1-3 (4,5)
V75-6: 3 Giveitgasandgo (5,2)
V75-7: 1-3-5-7-10 (2,8)
360 rader = 180 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se