Speltips: V75-systemet Jägersro 2 september

V75-1: Femårige 4 Racing Mange var en bra tävlingshäst redan som tvååring, han slutade exempelvis tvåa i finalen av Svensk Uppfödningslöpning på aktuella banan (Gareth Boko vann). Han har på sistone tävlat med jänkarvagn och har då svarat för riktigt fina prestationer, han fick sent fritt senast och hann inte gå sig tom – han hade garanterat blivit segerfarlig om han fått chansen i tid. Här måste han räknas tidigt. 6 Springover avslutade strongt som trea på Åby senast. Han är klart kapabel för klassen och gynnas kraftigt om loppet avverkas i ett högt tempo. 3 Breidabliks Nubbe är en i grunden väldigt talangfull travare som fått två lopp i kroppen efter sitt långa tävlingsuppehåll, han kan vara segermogen nu. 9 Platon Face hade uppvisning vid seger i gulddivisionen på Axevalla näst senast. Han kan givetvis inte räknas bort här, men han hade gärna sett att det handlat om lite längre distans.

V75-2: 7 Timo Lane har vid några tillfällen visat prov på härlig kapacitet. Han kan öppna snabbt bakom bilen och var riktigt bra vid seger från spets för fyra starter sedan. Han kommer från seger och får förstarösten av oss. 3 Fashion Fine Wine har segrat i två av de tre senaste starterna, senast blev det vinst trots ett galoppinslag efter cirka 600 meter. Om han sköter sig så är han med och gör upp om segern. 5 Nolimitjimmit har inte startat så värst tätt på sistone. De två senaste starterna har skett i ny regi Conrad Lugauer och hästen har i grunden kunnande nog för att ses med vinstchans i denna omgivning. 1 Dream Of Success visade fina takter vid seger på Jägersro senast, han har ett utsökt utgångsläge och måste rankas ganska högt.

V75-3: 1 Run Chica Run har alltid visat att hon tillhör de bästa stona i årgången och hon är Peter Untersteiners val att köra (han kvalade in hela fem hästar till denna final). Hon öppnar snabbt bakom bilen och vann senast utan bekymmer från ledningen. Vi ger henne goda möjligheter att här hålla spets och sedan räknar vi med att hon säljer sig väldigt dyrt, ledning runt om är vårt scenario och vi väljer att spika. Motstånd saknas definitivt inte i detta lopp som håller hög klass. 2 Vamp Kronos har härlig kapacitet och vann i övertygande stil via ganska tidig ledning senast, hon är dock inte riktigt lika stabil som resultatraden ger sken av. 6 Dibaba var fullt godkänd som tvåa senast, men kan normalt sett ännu lite bättre än så – hon har hittills segrat i tio av karriärens 15 starter och lär inte ge sig utan strid.

V75-4: 7 Swarovski Broline är vår fräcka tipsetta i detta på förhand ganska öppna lopp. Hon har ingen bländande rad, men vi garanterar att formen sitter där – hon har gått i mål med sparade krafter i de fyra senaste starterna och nu kan det vara dags för den välstammade damen att få lite utdelning på både kunnande och form. 10 Wild Love är mycket bra emellanåt, och då särskilt då hon tävlar utan skor på samtliga hovar. Hon har visat att hon duger i tuffa sällskap och vi fick ett fint formbesked vid tredjeplatsen senast. 12 Havefunwithme felade till slut i finalen i Stochampionatet i slutet av juli. Hon övertygade stort vid seger i försöket efter att ha gjort jobbet själv.

V75-5: 3 Lord Flax är en läcker travare som nu verkar ha hittat stilen på allvar igen efter ett ganska mediokert fjolår. Han verkar trivas bra tillsammans med Niclas Benzon i vagnen, efter toppspurten som trea 18/6 så har det blivit två raka segrar i övertygande stil från ledningen. Ekipaget ses förstås med vettig chans att vinna detta. Vi väljer dock att även betala för rejäle 11 Cantona America, vilken har styrkan som främsta vapen och han var senast duktig tvåa bakom Lord Flax på Åby. Han räds inte att göra en del av jobbet själv. 4 Sir Henry P.Hill kan mycket i grunden och avgjorde den tunga vägen vid den tämligen enkla segern på Solvalla senast, han slutar troligen långt framme här. 8 Zorn Brick har jobbigt läge, men kan mycket och är i fin författning. Ett hett platsbud nu.

V75-6: Derbyfinalen! 5 Who´s Who har härligt tryck i steget och vann i bekväm stil senast. Gången före kördes han extremt passivt och såg ut att gå i mål helt obrukad som femma. Han tål att göra mycket jobb själv och kan bli väldigt tuff att stå emot här, han visade också vid vinsten för fem starter sedan att han kan öppna ganska bra bakom bilen om man väljer att trycka av honom. Spikas på det mindre spelförslaget. 6 Spickleback Face har vi ett gott öga till, han bet i fint till slut senast och hann fram till seger kort före mål. Han är både stark och snabb och har vunnit tillsammans med Christoffer Eriksson tidigare. 2 Transcendence visade verkligen prov på sin härliga inställning vid vinsten senast då han kontrade snyggt in mot mål. Han har ett passande läge och är förstås tidig.

V75-7: 11 Carabinieri har svarat för en fin comeback, han har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Han gick näst senast strålande bra som trea efter galopp och vann på bra sätt senast, han kan mycket väl runda till vinst. 6 Ragazzo da Zopra var senast duktig tvåa bakom Carabinieri och hade då inte startat på ett tag, kanske att han kan vara ännu lite vassare denna gång. Urstarke 6 Sir Q.C. segrade i V75 näst senast och har svarat för många fina prestationer med Ulf Ohlsson i vagnen, ett givet segerbud. 12 Monark Newmen fick visserligen en ganska tung resa senast, men underpresterade ändå kraftigt i vårt tycke – kanske fungerade det inte med långresa och tillhörande övernattning? Normalt sett är detta en stentuff herre som innan senaste starten visat riktigt fin form en längre tid, han lär runda de flesta om han har en bra dag.

Stora systemet:
V75-1: 3-4-6-9 (1-5)
V75-2: 1-2-3-5-7 (10-9)
V75-3: 1 (2-6)
V75-4: 7-9-10-12 (11-2)
V75-5: 3-11 (4-8)
V75-6: 2-5-6 (7-12)
V75-7: 6-8-11-12 (10-5)
1920 rader / 960 kronor

Lilla systemet:
V75-1: 4-6 (3-9)
V75-2: 3-5-7 (1-2)
V75-3: 1 (2-6)
V75-4: 7-9-10-12 (11-2)
V75-5: 3-11 (4-8)
V75-6: 5 (6-2)
V75-7: 6-8-11-12 (10-5)
192 rader / 96 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se