Speltips: V75-systemet Rättvik 4 augusti

V75-1: Silverdivisionen inleder omgången på Rättvik och vi går ut hårt med en spik. Det handlar om 10 M.T.Joinville som svarade för en stark upphämtning efter startgalopp i sin senaste start på Årjäng. Han bör komma allt mer med loppen i kroppen och vi minns några riktigt svettiga insatser från fjolåret just i V75-sammanhang. De flesta av de bästa hästarna i det här loppet har fått luriga lägen, men för den här herrens del gör det inte så mycket då han går bra bakifrån – nästan bättre än i spets om ni frågar oss. Med minsta klaff på vägen tror vi på vinst och singelstreckar. Värst emot är utan tvekan en duo från stall Timo Nurmos. 8 Erik Sting stod inte att känna igen senast, men hade druckit dåligt i värmen enligt stallet och ska normalt sett kunna prestera bättre. 12 Linus Boy höll starkt efter att ha fått göra grovjobbet i tredjespår sista 1200 m senast på Bollnäs. Om inte den starten sitter i benen lär han dyka upp i striden även här.

V75-2: Vi gillar 5 Milliondollarrhyme som blir vår förstahäst i det här Klass ett-försöket. Senast agerade han lite väl hetsigt och drog iväg med en 07,5-öppning som sedan satt lite i benen till slut. Hushåller han lite bättre med krafterna den här gången är vi helt klart inne på att han har kunnande som duger bra i klassen. 2 Exclamation Mark känns tidig från ett bra läge. Han har sett formstark ut i sina två senaste lopp efter lite uppehåll. Det är en häst man inte helt kan lita på, men känslan är att han även blivit mer stabil på slutet. Dessa båda nöjer vi oss med på lilla systemet, men streckar vidare på stora. 4 Eldorado B. kvalade in till Kungapokalen tidigare i år och siktas efter detta mot derbykval. Vann från spets näst senast och lär provas mot den positionen igen. 11 Avendator S.F. vann i ett lite enklare gäng senast, men stämmer det bara från bakspår står han sig fint även i detta lite tuffare gäng.

V75-3: ”Ego Boys Minne” för gulddivisionen över kort distans känns lite ojämn rent kvalitetsmässigt. Vi provar att lösa det hela på tre streck och markerar först förra lördagens vinnare 4 Canari Match. Han kom enkelt till ledningen in i första sväng då och var sedan aldrig i förlustfara. Det kan bli repris den här gången, men vi tror inte att vägen mot spets blir lika enkel nu. 6 Queer Fish var med i samma lopp på Bollnäs i lördags och var trea då. Han hade spår ett den gången och var nära att galoppera i starten. Nu åker bakskorna på och spår längre ut på vingen känns faktiskt som ett plus åt honom. Formen är det inga fel på och han är som bäst när han får tåga på i hårt tempo hela vägen. 7 Charrua Forlan åker också med på lappen, trots att vi är fullt medvetna om att spår sju bakom bilen kan innebära en tuff löpning. Hästen håller dock finfin sommarform för dagen och vi blir inte förvånade om han löser det den tunga vägen. Går man vidare och vill strecka ett par till ska 10 Caid Griff med trots bakspår. Även 3 Cool Keeper är då värd att bevaka från ett betydligt bättre läge än i lördags. Det är han som kan ”ställa till det” i spetskörningen också.

V75-4: Omgångens kallblodslopp körs även det över sprinterdistans. Vi väljer att ta med fem hästar, men är inte helt övertygade om att vi har löst det med det antalet markeringar. Har man råd kan det löna sig att strecka ännu några skrällbud i loppet. 7 Ådne Odin lär bli mycket betrodd på sitt fina läge och det faktum att han får formkusken Carl Johan Jepson i vagnen. Om det bär av mot ledningen kan det absolut hålla hela vägen. Det andra springspåret, 6 Art Nökkve, är en häst vi gillar. Kort distans sätts knappast på hans pluskonto, men för oss är han ändå tidig. 1 Pave Faks vann V75-lopp på Boden tidigare i somras och kan göra det igen från ett tilltalande utgångsläge. 2 Eldvin har gjort det bra på slutet och spår två i starten ska han klara. Från tillägg tar vi med 14 Flex. Han är svår att räkna på, men var fin när han vann näst senast. Har han en bra dag kan han plocka ner många till slut.

V75-5: Ännu ett kortlopp där läget avgör till 3 Highsprits fördel. Han är snabb från start och tränare Troels Andersen lär ha jublat när han smög fram startspåren i söndags kväll. Kort distans passar valacken förträffligt och även om Knifetown Winner invändigt kan öppna bra, tror vi inte att han tar sig förbi vår spik. Senast tävlade Highspirit med skor bak, nu blir det barfota runt om. Vi noterar också att hästen vann lopp just den här tävlingsdagen i fjol. Då ett försök i Klass ett, nu handlar det om Bronsdivisionen. Nyss nämnda 2 Knifetown Winner lär dra nytta av loppet senast i kroppen och är ett av två tidiga streck om man garderar. Det andra är 12 Man At Work som vann på topptid senast. Det skulle kunna gå vägen igen, men spår tolv över 1640 m är inget man drömmer om på förhand.

V75-6: Den sjätte avdelningen känns lurig och här kan det löna sig att slösa lite på strecken. Mest tror vi på 10 M.T.Machiavelli trots att han hade otur i spårlottningen och drog bricka tio. Hästen har siktats mot den här uppgiften ett tag och kommer från seger då han övertog ledningen efter ett halvvarv. Han tål göra lite jobb efter vägen och med minsta klaff en vettig chans. Från bra läge är även 1 Claude Debussy tidig. Han fick visserligen segerraden bruten senast, men upplägget blev rätt tufft den gången och han höll farten starkt. 12 Hugo Gustivar Boko är en intressant typ som Timo Nurmos har ”smugit” lite med så här långt. Vi skulle inte överraskas om det blev barfota runt om och en riktigt vass insats den här gången trots läget. Stallkamraten 9 Harrington platsar också tidigt på en garderad kupong, liksom 4 Quite Right som bör bli bättre med loppet senast i kroppen och 7 One Two Beat som är en fin sprintertyp och nu nerstruken ett hack i banan.

V75-7: ”Sommartravets final” med 300 000 kronor i förstapris och vi tror helt klart mest på 6 Volocity De Vie. Han tog ledningen efter ett drygt halvvarv senast och vann lätt. Det kan mycket väl bli samma scenario den här gången och då blir han svår att tugga ner – en möjlig spik. Vi gillar dock 10 Just Wait And See och vill ha med honom tidigt. Tränare Håkan K Persson låter nöjd med sin häst för dagen och han gick ett 1.12-varv lite i skymundan över fyra kilometer senast. När vi ändå är igång med garderingspennan åker ytterligare ett par hästar med. 7 Gandho Boko gör sällan ett dåligt lopp och har inget emot lång distans. 15 On Track Piraten räckte inte från samma läge i det här loppet i fjol, men på en garderad kupong ska han med. Insatsen senast kan vi glömma då hästen inte trivdes med barfotabalansen den gången och nu åker skorna på.

Stora systemet:

V75-1: 10 M.T.Joinville (8,12)

V75-2: 2-3-4-5-9-10-11 (6,1)

V75-3: 4-6-7 (10,3)

V75-4: 1-2-6-7-14 (4,9)

V75-5: 3 Highspirit (12,2)

V75-6: 1-4-7-9-10-12 (3,5)

V75-7: 6-7-10-15 (11,3)

2520 rader = 1260 kronor

Lilla systemet:

V75-1: 10 M.T.Joinville (8,12)

V75-2: 2-5 (4,11)

V75-3: 4-6-7 (10,3)

V75-4: 1-2-6-7-14 (4,9)

V75-5: 3 Highspirit (12,2)

V75-6: 1-4-7-9-10-12 (3,5)

V75-7: 6-10 (15,7)

360 rader = 180 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se