Speltips: V64-systemet Åby 2 augusti

V64-1: Ett sprinterlopp inleder torsdagens omgång på Åby. Vi gillade vad vi såg av 4 Vincent I.T. senast på Jarlsberg då han spetsvann trots småpress efter vägen. Överlag verkar hästen ha ryckt upp sig på slutet och siktet är säkert inställt på ledningen även den här gången. Får han sedan bestämma en bit i den positionen kan han mycket väl vinna igen – vårt första streck. 7 Ronzon Face är en kapabel, men inte helt enkel travare. Nu gör han första starten i regi Björn Goop och det känns intressant. Spåret är lite väl långt ut, men han ska bevakas tidigt. 2 Lexington Hall tog första segern i sin nya regi senast. Vår känsla är att det finns lite mera att plocka fram ur den här femåringen och kanske var det ”proppen ur” vi såg senast. Vi nöjer oss med dessa tre, men har man råd med ytterligare ett par streck rekommenderar vi markering för 11 Bo Kenneth och 9 Can Lane om det skulle gå lite för snabbt i täten.

V64-2: I den andra avdelningen är samtliga hästar tränade av b-tränare. Det är dock ett fullblodsproffs som sitter upp i sulkyn bakom tipsettan 1 Dolorosa Am. Björn Goop kör nämligen hästen för första gången och vi tror på god chans till ”spets och slut”. Vid segern senast på Arvika gav valacken ett fint intryck trots att det handlade om ett lite enklare gäng. Fullt godkänd sedan som fyra på Momarken i Norge och här känns motståndet fullt överkomligt. Vi spikar på lilla systemet, men tar med ytterligare några på det stora. 11 Sir Armani har ett lopp i kroppen efter lång vila och bör vara förbättrad till den här starten. Läget med spår åtta på tillägg är såklart lurigt, men löser det sig bör han fälla många till slut. 12 Comme Une Caresse är jämn och säker. Nu har även hon ett par lopp i kroppen efter en kortare paus och vår känsla är att karriärens första seger kommer snart. Streck även för outsiderbuden 3 Ufos Wilda som vi tycker såg rätt fin ut senast och 4 Just Above som kan få en bra smygresa.

V64-3: Här handlar det om ett uttagningslopp till Dam-SM. 1 Tropicana Ås visade full form vid segern senast efter att ha fått göra grovjobbet i spåren sista biten. Full fart från början att vänta och skulle innerspåret försvaras är det bra segerchans då hästen är van att möta tuffa gäng och bland annat kvalade in till Drottningens Pris tidigare i år. 3 Mellby Diamant gör sin första start för Björn Goop och måste räknas direkt trots att hon inte har tävlat på nästan ett år. 12 Bag´s Simoni har fortsatt otur med bakspår. Gjorde det bra från liknande läge senast och körs det lite för snabbt i täten är vi inne på att han fäller de flesta till slut då formen är fin. 5 Pacific W.F. är en av tre Robert Bergh-tränade hästar i loppet. Han gör sällan ett dåligt lopp, men vinner i gengäld inte särskilt ofta heller. Här kan det dock vara dags och vi vill ha med honom tidigt. Streck även på 9 Mithril som återkommer efter paus och 10 Digital Yankee som kan mycket när han fungerar fullt ut.

V64-4: Lärlingar i sulkyn bakom hästarna i den här ”spårtrappan”. Vi provar att låsa loppet på två streck och tror allra mest på 9 Alcantara Beech som gjorde comeback senast efter nästan ett halvårs frånvaro. På sina fem starter så här långt i livet har han aldrig varit sämre än trea och det bör finnas fortsatt fin utveckling i honom. Bakspår kan dock vara lite chansartat, vilket gör att vi dubblar med 3 Randemar R.D. som även han återkom efter paus senast. Hästen visade fint kunnande vid två raka segrar i mars och läget bakom bilen är intressant. Skulle han komma till ledningen kan det absolut hålla hela vägen. Vi nöjer oss alltså där, men det finns gott om outsiders där bakom. Vi nämner tidigt 6 Cool som kommer från seger, om än i lite enklare gäng, samt 1 Miss Fina som gör jämna prestationer och har ett passande utgångsläge.

V64-5: Full fart att vänta över 1609 m med autostart. Peter Untersteiners 1 Poet Broline hade samma förutsättningar senast och vann då på 1.10,5a/1609 m. Vi tror inte att någon tar sig förbi honom från start den här gången heller och då ska andra raka segern kunna komma – en vettig spik. Om man spekulerar i favoritfall och vill ha med några rensare på kupongen ska 6 Probo O.P. med tidigt. Han gjorde första starten för Wim Paal senast och bör vara vassare med det loppet i kroppen. Även 4 Sahara One ska med i så fall. Grundkapaciteten finns, men vi tycker ändå att dagsformen är aningen dunkel för dagen.

V64-6: Ett sprinterlopp för ston avslutar omgången. Vi streckar på ordentligt och hoppas att någon outsider som kan få upp utdelningen lite ”ramlar in” som etta. Första strecket dock till 5 Ile Saint Louis som gjorde det bra från ett trist läge på Jarlsberg senast. Hon är snabb ut och tål dessutom att gå snabbt länge – den naturliga tipsettan. 3 Julia Af Solnäs galopperade från start senast, så den starten kan vi bara glömma. Hon får en fin löpning från det här spåret och är given i striden. 4 Dear Friend tillhör också de tidiga strecken. Hon kommer med en nolla i raden från senast, men då fick hon stenhård press i ledningen och vi glömmer det. Passar normalt sett bra över kort distans och bör även hon få ett bra lopp. Bland skrällbuden i loppet nämner vi lägesgynnade 1 New Star Power och 2 Merles Simoni som galopperade på V75 senast, men är bättre än vad man kan läsa ut av raden.

Stora systemet:
V64-1: 2-4-7 (11,9)
V64-2: 1-3-4-11-12 (13,5)
V64-3: 1-3-5-9-10-12 (6,7)
V64-4: 3-9 (6,1)
V64-5: 1 Poet Broline (6,4)
V64-6: 1-2-3-4-5-6-10 (9,7)
1260 rader = 1260 kronor

Lilla systemet:
V64-1: 2-4-7 (11,9)
V64-2: 1 Dolorosa Am (11,12)
V64-3: 1-3-5-9-10-12 (6,7)
V64-4: 3-9 (6,1)
V64-5: 1 Poet Broline (6,4)
V64-6: 3-4-5-6-10 (2,1)
180 rader = 180 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se