Speltips: V86-systemet Östersund 25 juli

V86-1: 7 Tesio har inte visat sig på tävlingsbanan sedan Harper Hanovers Lopp under elitloppshelgen, men nu är det dags igen och uppgiften känns passande. Det kan såklart fattas en liten bit till toppform efter två månaders paus, men det kompenseras med att motståndet känns överkomligt och att tre varv passar Robert Bergh-träningen utmärkt. Vi har helt klart för oss att han blir storfavorit, men väljer ändå att inleda omgången med en spik. Söker man ändå outsiderbud där bakom vill vi tidigt lyfta fram 6 Phototoy som bör komma allt mer för varje start han gör och styrka finns som räcker bra i ett sådant här sällskap. Även 10 Ippon Futura ska med om man täcker upp loppet. Hästen är jämn och stabil och även han gynnad av den långa distansen.

V86-2: Det första av tre kallblodslopp i omgången och här väljer vi lite småfräckt att låsa på två hästar. Givna förstastrecket är ändå 6 Järvsöodin som kommer från ett par starka prestationer på slutet och trivs bra över 2640 m. En viss galopprisk finns när det handlar om voltstart, men felfri en vettig segerchans. Vi väntar på 12 Qvarting och snart måste det bara vara dags för hemmahästen att vinna lopp. Senast galopperade han, till synes utan anledning, knappt ett varv från mål. Innan dess såg han formstark ut och kom dessutom tillbaka godkänt i skymundan. Får han ett passande rygglopp den här gången kan han mycket väl fälla allt. Vill man ha med några fler hästar i loppet rekommenderar vi markering för 2 Björlifanner som är bättre än raden och 9 Fylking som visat full form i de senaste starterna.

V86-3: Derbystoet för kallblod och vi tar med fyra hästar på kupongen. Jan-Olov Perssons bidrag i loppet är 2 Stjärnblomster. Hon hade inte startat sedan november i fjol när hon senast gick ut och vann sitt kval till den här finalen. Rimligen borde hon vara ett hack vassare nu och Kihlström sitter upp i sulkyn igen. 3 Ness Tjo Edel har utvecklats fint hos Frode Hamre de senaste månaderna. Hon såg mycket fin ut när hon vann sitt försök och kommer att bjuda tufft motstånd även här i finalen. Från innerspår är 1 Eldteksa inte alls borta. Hon hade inte uträttat särskilt mycket av värde tidigare i år innan hon var klart mycket bättre i försöket senast. Sköter hon sig lika bra nu är det ett outsiderbud. Detsamma gäller 10 Brenne Bitti som inte är helt enkel, men besitter mycket fart när hon väl fungerar fullt ut.

V86-4: Ett smålurigt sprinterlopp där vi försöker klara oss med fyra streck på kupongen. Mest tror vi på 2 So Gå Ikaros som gillar förutsättningarna med kortlopp och framspår. Det var exakt samma läge för tre starter sedan och då svarade han för en mycket stark insats och vann. Oavsett om det blir ledning eller ett rygglopp ska det vara god segerchans här. 7 Kövras So Far är van att tävla mot rätt tuffa hästar. Spåret är lite långt ut nu, men vi är inne på att det ändå kan bli ledningen om kusken är offensiv runt den första svängen. 5 Stron Will är nog den som är värst emot i spetskörningen. Formen hos hästen är fin, vilket bevisas av tre raka segrar på slutet. Även om det har varit i lite enklare sällskap kan han duga fint även här. 6 Urchin får sista strecket. Han galopperade 600 m från mål senast, men gick snabbt efter det och känslan är att formen är på rätt väg igen.

V86-5: Högsta kallblodsklassen och dags för 6 Månprinsen A.M. att visa sig på tävlingsbanan igen. Faktum är att han inte har vunnit lopp sedan 11 april, men nu tror vi det är dags att ändra på det igen. I de två senaste framträdandena har det handlat om sprinterdistans och vår bestämda uppfattning är att Gunnar Melanders häst gynnas av att det nu är halvvarvet längre. Värst emot är 8 Odin Tabac (som dock fick ett dåligt läge) och 9 Pydin (som inte är toppad till det här loppet). Med den infon på de svåraste motbuden tar vi ställning och spikar.

V86-6: Ett rikstotoförsök i Klass två där det inte ser helt enkelt ut. Vi kostar på oss sex streck och tror mest på outsidern 9 Ecco Hornline som tränare Lennartsson talat sig väl om en längre tid. Nu låter det som att det är dags för barfotakörning och då vill vi vara med på noterna. Bakspår är dock alltid bakspår och garderingen känns given. Ett par av de mest kapabla hästarna har också svåra lägen. Vi tänker på 7 Valour Kronos och 8 Luxury Brodde. Båda är van tuff konkurrens och har visat att de räcker bra i rikstotosammanhang. 3 Global Trademark kom fram utvändigt om ledaren tidigt i sin senaste start, pressade sig till spets 700 m från mål och vann enkelt. Hästen är inne i en bra fas för dagen och här är det ett betydligt bättre läge bakom bilen. På stora systemet kryddar vi sedan med streck även för 1 Logo Light (riskerar att bli över från start men har fart) och 2 Broximus Zet som har sett bra ut på barfotabalansen i de senaste starterna.

V86-7: Framme då vid Derbyt för kallbloden och på lilla systemet lämnar vi den troliga favoriten 3 Tekno Eld ensam på kupongen. Han har gjort det mesta rätt under karriären och tagit 14 segrar på sina totalt 20 starter. Sitt uttagningslopp vann han efter tidig ledning via en 1.21-avslutning sista 500 m. Den som utmanade honom över upploppet var 1 Philip Ess som blir ett av våra garderingsstreck på det stora systemet. Öystein Tjomslands häst gick ett mycket bra upplopp den gången och känslan är att det loppet kan ha fört honom ytterligare framåt i form. 2 Bokli Rapp klev på i tredjespår 850 m från mål senast och gick starkt hela vägen till mål. Det var nog hästens bästa lopp i livet så här långt, så det känns som att man har prickat formen helt rätt. 4 Valle Ask får också plats på systemet. Han är snabb från start och nog den som tidigt sitter i ledningen. Återstår att se om man väljer att köra där eller inte.

V86-8: Ett småklurigt stolopp med spårtrappa avslutar omgången. Det kan visa sig lönsamt att ha en del streck kvar och vi tar med sex hästar. Tipset till 14 Papiljotte som senast var med i ett uttagningslopp till Stochampionatet. Hon hade varit borta lite innan dess och med den genomköraren tror vi hon kan vara segermogen nu. Spår i tredje led är aldrig enkelt så det blir flera streck. Från samma svåra läge startar 15 So Gå Kleopatra som brukar trivas fint med Claes Sjöström i sulkyn. Hon tål att göra en del jobb och har tjänat mest pengar av hästarna i loppet. 6 Frida Zonett blandar och ger lite i sina prestationer, men är bra nog att segerstrida om hon har en bra dag. 9 Perfect Attraction kommer med två raka. Rikard N Skoglund har kört båda gångerna och får chansen i sulkyn igen. 8 Suited Broline och 2 Priestess kompletterar min kupong.

Stora systemet:

V86-1: 7 Tesio (6,10)

V86-2: 6-12 (2,9)

V86-3: 2-3-4-10 (1,7)

V86-4: 2-5-6-7 (1,9)

V86-5: 6 Månprinsen A.M. (8,9)

V86-6: 1-2-3-7-8-9 (10,4)

V86-7: 1-2-3-4 (9,10)

V86-8: 2-6-8-9-14-15 (12,5)

4608 rader = 1152 kronor

Lilla systemet:

V86-1: 7 Tesio (6,10)

V86-2: 6-12 (2,9)

V86-3: 2-3-4-10 (1,7)

V86-4: 2-5-6-7 (1,9)

V86-5: 6 Månprinsen A.M. (8,9)

V86-6: 3-7-8-9 (1,2)

V86-7: 3 Tekno Eld (2,4)

V86-8: 2-6-8-9-14-15 (12,5)

768 rader = 192 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se