Speltips: V64-systemet Örebro 12 juli

V64-1: Ett inte helt enkelt långlopp inleder torsdagens omgång på Örebro. Troliga favoriten 13 Wir Ideal gillar långa lopp och tävlade med skor på senast. Nu räknar vi med att det blir någon form av barfotabalans och han kan vara ett spikförslag om man vill hålla nere kostnaden på en mindre V64-kupong. Samtidigt är han inte typen av häst som radar upp segrar, så på stora systemet vill vi gardera. 7 Colonello kommer med en smickrande rad och blir även han hårt betrodd. Visst ska han med vid gardering, men insatserna på slutet ska inte övervärderas. 10 Cuarto Käbb tävlar ojämnt, men har gott kunnande när han har en bra dag och brukar då kunna gå hela vägen till mål. 1 Messiah rapporteras träna bra, men har inte levererat i lopp på ett tag. Nu återkommer han efter paus och trots att han är ensam treåring i loppet mot äldre hästar ska han bevakas. 12 Mr Crazed har ett lopp i kroppen efter vila och är ett outsiderbud. Detsamma gäller 8 Star Keeper som gör första starten i Robert Berghs regi.

V64-2: Ett stolopp där 10 Bella Unica lär få bära favoritskapet. Fel enligt oss då hon hittills inte har presterat något när hon tävlat bakifrån. Samtliga tre segrar har hon tagit efter tidig ledning. Nu kan det såklart vara en tillfällighet, men till dess det bevisas bör hon absolut garderas i ett sådant här lopp. 3 Blue Line D.K. var ut i försök och final samma kväll senast. Hon gjorde det bra och här känns läget intressant då hon är snabb ut. Vår känsla är att hon leder det här loppet länge, kanske hela vägen. Vi gillar 11 Global Top Notch, men hon hade otur i spårlottningen och behöver såklart lite klaff från bricka elva. Skulle hon hitta de rätta ryggarna efter vägen blir vi inte förvånade om hon fäller de flesta över upploppet. 5 Indira O.E. kommer från seger och formkurvan pekar uppåt för dagen. Bör räknas tidigt även i detta gäng. En intressant comeback gör 4 Incora Zon. Hon har inte tävlat sedan januari och kan behöva lopp i kroppen, men får hon en fin smygare kan hon slå till direkt då grundkapaciteten finns.

V64-3: Årets upplaga av ”Juliloppet” för de treåriga hästarna över lång distans har bara samlat sju hästar till start. En som verkligen har utvecklats i fin stil på slutet är 4 Ad Hoc som kommer från en smått övertygande seger på Solvalla. Från utvändigt om ledaren tryckte han sig till spets dryga halvvarvet från mål och vann säkert. En liknande prestation igen räcker såklart långt, men samtidigt är det inte mer än en dryg vecka sedan den prestationen utfördes och loppet kan sitta i benen på honom. Ännu ett spikförslag på de mindre kupongerna. 3 Zabul Fi gör en intressant start. Det handlar om en italiensk häst som är hos Halmstads Wim Paal för att förberedas inför det italienska derbyt. Även om hästen inte varit i sin nya regi så länge kan han absolut tända till – särskilt med ny kusk också. Som ”osynad” vågar vi inte släppa honom på stora systemet. Vi tar i samma andetag även med 2 Kaiser Southwind som var trea i loppet som Ad Hoc vann senast. Han åkte med på innerspår hela vägen då och fick aldrig riktigt fritt spurtutrymme till slut. Har man råd med ett fjärde streck ska det plitas ner på Tomas Malmqvists obesegrade 7 Ivory Di Quattro.

V64-4: Smålurigt lopp där 6 Kabanoss kommer att få en hel del streck på sig när han gör första starten i Daniel Redéns regi och får Björn Goop i sulkyn. Visst kan det handla om ett ”förvandlingsnummer”, men det är inget vi vågar lita fullt ut på ändå och väljer gardering. Det finns ett helt gäng intressanta hästar från bakspår, men då gäller det samtidigt att det blir körning i täten för att de ska komma in i matchen till slut. 9 Hochthereitis Sox från bricka nio kan säkert få en fin löpning med Kihlström i vagnen och hästen såg rapp ut i avslutningen senast via 10,5/800 m till slut. 11 Global Signature är en fin sort som gjorde comeback med en andraplats senast. Lär gå framåt en hel del med det loppet i kroppen, men är bortlottad med bricka elva nu – behöver mycket tur. 8 Star Keeper har visserligen framspår, men åtta … Nu behöver det inte vara hela världen just på Örebro och dessutom har hästen visat prov på god startsnabbhet vid full laddning. Det kan vara så att Flemming Jensen söker sig framåt direkt och bara ”bombar runt” fältet.5 Cat´s Klondike lär bli hårt betrodd. För oss är han bara en av flera när han som nu tävlar över full distans. 1 Benji Dana såg formstark ut senast och 7 Mr Creation gör sällan ett dåligt lopp och kan överraska med klaff från spår sju.

V64-5: Ett fint fyraåringslopp där vi tar ställning för Björn Goops 1 Chianti som kommer från seger i fin stil. Visserligen är inte innerspår på Örebro helt idealiskt för att hålla ledningen, men vi tror endera att han fixar det eller öppnar så pass snabbt att han i tidigt läge kan smita ut i andraspår för att sedan få överta spets. Så var scenariot senast och det var på spänstiga ben som Scarlet Knight-sonen skar mållinjen den gången. Värst emot bör 6 Milliondollarrhyme vara, sett till grundkapacitet. Han har gjort det dugligt utan att ”tokglänsa” på oss under året, men står sig såklart bra i ett sådant här lopp nu när han varit ut på V75 flera gånger i rad och skaffat sig hårdhet. 7 Racing Ribb har även han kunnande att blanda sig i tätstriden om vår spikidé sviker. Detsamma gäller 5 Visitor om det skulle köras i hård fart hela vägen och 3 Pane Vino om formen sitter där direkt efter ett par månaders uppehåll.

V64-6: Sprinterlopp för hög klass avslutar och det är inget snack om att 7 Disco Volante vinner om han visar upp sig från sin bästa sida. Det viskades ju ett tag i våras om att det var en häst för Elitloppet och även om det nu inte blev så har han såklart gott kunnande för den här klassen. Däremot har han agerat väl hetsigt och konstigt i sina senaste starter. Då har han haft bakspår och att han nu får starta från det första ledet bakom bilen är ett klart plus. Som sagt; han vinner om han fungerar fullt ut, men vi kostar på oss att gardera med det enda (?) motbudet 2 Moni To Spare. Han har ett bättre läge, gillar kort distans och bör gå framåt med loppet senast i kroppen som var hans första på drygt två månader. Han kördes snällt den här gången, men nu tror vi att Kenneth Haugstad kommer att vara mer aktiv i sulkyn. Vill man leta flera outsiderbud i loppet bör 5 Whisky Akema och 6 Shotproof bevakas tidigt.

Stora systemet:

V64-1: 1-7-8-10-12-13 (4,6)

V64-2: 3-4-5-10-11 (1,9)

V64-3: 2-3-4 (7,6)

V64-4: 1-5-6-7-8-9-11 (10,4)

V64-5: 1 Chianti (6,7)

V64-6: 2-7 (5,6)

1260 rader = 1260 kronor

Lilla systemet:

V64-1: 13 Wir Ideal (10,1)

V64-2: 3-4-5-10-11 (1,9)

V64-3: 2-3-4 (7,6)

V64-4: 1-5-6-7-8-9-11 (10,4)

V64-5: 1 Chianti (6,7)

V64-6: 2-7 (5,6)

210 rader = 210 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se