Speltips: V64-systemet Solvalla 10 juli

V64-1: 10 Mindyourvalue W.F. har inget emot lång distans, vid vinsten senast avverkade han dryga fyra kilometer. Han höll gången före fint som trea med Björn Goop i vagnen, visst kan han runda till vinst här. Han har på meritlistan även ett antal segrar på fransk mark. 5 Bålsta Palema stod inte riktigt att känna igen senast som fyra, han kan normalt sett betydligt bättre än så. Gången före höll han storstilat som trea i V75 och tävlar han på topp så kan han kanske bjuda kamp om segern här. 2 Toutre står fint inne i loppet sett till intjänade pengar och han var plusbetonad tvåa över aktuella distansen på Solvalla näst senast under Elitloppshelgen, räkna inte bort honom helt. 7 Importedfrmdetroit har inte fått till det på slutet, han segrade dock i första starten för året och är en klart kapabel travare i grunden.

V64-2: 5 Kent´s Laddie fick nöja sig med ett fjärdepris i debuten, det har därefter blivit två raka segrar. Han har vid båda vinsterna inlett från bakspår, när han nu gör första starten bakom bilen så har han lottats till framspår. Vi ger honom tipsettan. 2 All For One avslutade snyggt till andrapriset 28/4 och har fortsatt presterat bra därefter. Han har ett fint läge och kan mycket väl vara vinnaren. 6 Wrongdoer får liksom på slutet Anders Eriksson i vagnen. Senast slutade det med galopp i sista sväng, gången före höll han strongt som tvåa efter en resa utvändigt utan rygg. Han borde hävda sig bra i en omgivning som denna. 11 Copitex är bra i ljusa stunder. Han kommer från seger, det blev enkelt till slut sedan han övertagit befälet dryga varvet från mål.

V64-3: 7 Anna Mix är en stentuff dam som senast inte var på rätt humör när det var dags för tävling, hon ville helt enkelt inte vara med och hon har agerat på detta sätt hemma i Frankrike tidigare. Normalt sett sköter hon sig prickfritt när hon tävlar i Sverige och hon är ju van att möta de allra bästa hästarna. Hon ses med fin vinstchans här och att det är ett litet startfält är dessutom till hennes fördel. 2 Unique Juni gör det bra mest varje gång och var lite extra bra vid de båda starterna under april månad. Hon verkar hantera de flesta upplägg och får denna gång Carl Johan Jepson i vagnen. 4 Evin Boko var godkänd som femma i V75 senast och vann gången före på bra sätt närmast före Unique Juni.

V64-4: 5 Smedheim Solan känns väldigt tidig denna gång, formen sitter där och nu kan det vara dags för vinst. Han blev näst senast fast med gott om krafter kvar som sexa i ett lopp över lång distans, han fullföljde senast starkt som trea från utvändigt om ledaren (loppet vanns av Lome Brage närmast före Månprinsen A.M.) och får utan tvekan förstarösten av oss. 3 Titan Tabac har tänt till ordentligt. Han avslutade riktigt vasst fram till seger för tre starter sedan och gången efter blev det galopp cirka 40 meter från mål med chans på segern – det gick undan ordentligt i det läget. 6 Odin Tabac är en gamling som sannerligen inte lider av några ålderskrämpor. 15-åringen var fortsatt duktig som fyra senast på en vass tid (placeringen bakom Smedheim Solan i mål) och måste förstås tas på största allvar här. 8 Hulte Magnus kommer från seger och är både allround och kapabel, han är inte utan chans.

V64-5: 4 Flight Dynamics verkar ha höjt sig en hel del på barfotabalans på slutet. Han avslutade klart bra som tvåa bakom Global Welcome näst senast och nådde senast samma placering bakom högkapable Attraversiamo i E3-finalen. Tävlar han fortsatt skolös runt om så ses han med bra vinstchans här. 8 Forfantone AM är en härligt stammad travare som verkar vara under häftig utveckling i nuläget. Han bet i fint till slut senast när det skulle avgöras och han avgick med segern, ett givet segerbud här trots att utgångsläget inte är det bästa. 5 Devil Sound är åter efter en paus. Han har vid några tillfällen visat att han matchar riktigt tufft motstånd och han öppnar snabbt bakom bilen, han verkar trivas lite extra bra i spets. 3 Alone utstrålar en del klass. Senast blev det galopp direkt från start, gången före hade han uppvisning vid seger från spets. Om han sköter sig så kan han vara med och fightas om segern.

V64-6: 5 Lady Rubinstein blev näst senast fast med en hel del sparade krafter. Senast svarade hon för en stark långspurt som tvåa och gav sig endast motvilligt till slut. Hon står bra inne i detta lopp och motståndet skrämmer inte direkt, vi räknar med att det nu är hennes tur att få segerdefilera och spikar. 10 Re Love höll starkt som tvåa på Solvalla näst senast och såg inte ut att vara helt tom i mål som femma senast. Om det klaffar lite på vägen så lär hon sluta långt framme. 4 Symphonic Ida var inte stort slagen som tvåa senast då hon tävlade skolös runt om. Hon har vunnit över medeldistans tidigare och öppnar snabbt bakom bilen, hon måste räknas tidigt. 1 Digital Music öppnar kvickt och har därmed ett perfekt läge. Hon höll skapligt som trea senast och är en het platskandidat denna gång.

Stora systemet:

V64-1: 2-5-10 (7-8)

V64-2: 2-5-6-9-11 (1-4)

V64-3: 2-4-7 (1-5)

V64-4: 3-5-6-8 (7-1)

V64-5: 1-3-4-5-8-9 (7-6)

V64-6: 5 (10-4)

1080 rader / 1080 kronor


Lilla systemet:

V64-1: 5-10 (2-7)

V64-2: 2-5-6-9-11 (1-4)

V64-3: 2-4-7 (1-5)

V64-4: 3-5 (6-8)

V64-5: 4-5-8 (3-9)

V64-6: 5 (10-4)

180 rader / 180 kronor

 

 

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Sveriges bästa

Kända profiler