Speltips: V75-systemet Jarlsberg 8 juli

V75-1: Ett långlopp över tre kilometer inleder söndagens V75-omgång på norska Jarlsberg. Det känns som att hästarna på startvolten har goda möjligheter att hålla undan för konkurrenterna på tillägg. Allra mest tror vi på 1 Uni Lest som gjort tre starter i sin nya norska regi och vunnit två av dessa på ett smått imponerande sätt. Distansen borde han hantera utan problem och känslan är att han utvecklas allt mer för varje start. 2 Hakon Von Haithabu kommer i sin tur med tre raka segrar för Robert Bergh. Han har vunnit från ledningen, så räkna med att ”Bergharn” vill till spets och sedan prova att dra i jämn fart. 6 Annie´s Boy kom tillbaka starkt efter tidig galopp senast och har formen på topp. Vann över aktuell distans näst senast och står sig bra även i detta gäng. 3 Syoss har även han radat upp segrarna på slutet och kommer med fyra raka. Möter kanske lite värre gäng den här gången, men segrar är alltid segrar och han ska tas på allvar även här. Om 9 Ulisse Kronos skulle sköta sig – det är inte alltid han gör det – känns han som den häst som från tillägg ska kunna blanda sig i segerstriden.

V75-2: Det har alltid talats väl från Norge om 2 Forever Peace, men det har strulat en hel del och det är först nu, som femåring, som alla bitar verkar ha fallit på plats. Hästen har minst sagt övertygat vid sina båda segrar på slutet och då han är snabb från start talar det mesta för att han tidigt sitter i ledningen i det här loppet och sedan blir svår att slå. En vettig spik helt enkelt – även om han blir klar favorit. Tycker man sig ha råd att gardera loppet och vill leta outsiderbud är 5 S.G.Charpentier given. Han avslutade bra senast efter frånvaro och ska rimligen ha gått framåt med den genomköraren i kroppen. 10 M.S.Triple J. har ett lite knepigt läge, men om det löser sig är treåringen absolut en kandidat till en tätplats. På sitt fina läge ska även 1 Scarlet Creation ses som ett skrällbud om man letar sådana.

V75-3: Den tredje avdelningen är ett stolopp där tyskan 4 Gina Schermer har en passande uppgift framför sig. På Solvalla under elitloppshelgen slog hon hingstar och valacker när hon vann Klass 2-finalen i övertygande stil. När hon nu bara ställs emot andra ston från ett fint läge borde därför segerchansen vara minst lika stor den här gången. Särskilt då ett par av de värsta konkurrenterna drog bakspår. Vi tänker i första hand på 10 Tortuga Bi. Hon drog i hårt tempo i ledningen senast, men fick se sig slagen av en smygkörd konkurrent till slut. Nu får hon själv anfalla bakifrån och det har hon inget emot – men det behövs en del klaff på vägen. Även 12 Stonewashd Diamant är bra nog att vinna om det löser sig från det sämsta spåret av alla. Hästen klev fram utvändigt om ledaren senast och avgjorde i säker stil. Bland skrällbuden där bakom vill vi även nämna 3 Always So Easy som såg fin ut i comebacken senast och hade sparade krafter i mål.

V75-4: Framme vid det som känns som omgångens mest öppna lopp. Vi håller 6 Promo Kemp som en vettig chans om det löser sig från spår en bit ut på vingen. Hästen har tävlat mot hårdare konkurrenter i sina två senaste lopp och nu känns det som att han är tillbaka i ordinarie klass. Han får första strecket, men det är värt att gardera vidare. 1 Laser Tile har ett passande utgångsläge då han är snabb från start. Räkna med att körande Kristian Malmin gör vad han kan för att hålla ledningen – vettig chans om han sedan får bestämma en bit. 8 Ile Saint Louis hade ingen tur i spårlottningen, men är bra nog att segerstrida bara det klaffar någorlunda efter vägen. Italienaren Alessandro Gocciadoro startar 5 Unbelievable As. Hästen galopperade in på upploppet senast och såg inte som allra bäst ut den dagen. Lite knepig sort, men grundkapaciteten finns och vi vågar inte lämna honom utanför systemet.

V75-5: Ett lite rumphugget lopp med flera tidiga strykningar. Det gynnar såklart en sådan som 7 Waffle Cone som nu kommit ner ett par hack från sitt från början trista spår sju. Hon gillar den korta distansen och även om tränare Frode Hamre ligger aningen lågt, tycker vi att hon är given på systemet. Det är såklart även 8 Shadow Gar – även hon gynnad av strykningarna. I grunden är hon nog allra bäst, men formen är lite dunkel då hon inte har tävlat nästan fyra månader. 5 Floris Baldwin måste också med. Han trivs i ledningen, är snabb från start och har ett fint läge. Det som oroar lite där är att han inte såg lika fin ut senast som vid framträdandena innan dess. 1 Gigant Invalley var med i en mycket snabb öppning senast. När det då handlade om full distans var det inte mycket att säga om att han stumnade till slut. Halvvarvet kortare nu talar till hans fördel och kanske kan han ta emot de utvändiga hästarna från början – intressant i så fall.

V75-6: ”Anders Jahres Pokallöp” är vi framme vid och Robert Berghs 3 Coktail Fortuna ska försöka ordna femte raka segern. Hästens utvecklingskurva har varit spikrak den senaste tiden. Även om han var nära att göra bort sig från start senast, hittade han stilen och kördes tidigt mot ledningen. Där var han aldrig i förlustfara och det skulle mycket väl kunna bli ett likande scenario igen. Nu är dock 8 Generaal Bianco ingen man leker med hur som helst. Peter Untersteiners femåring fick visserligen spår åtta bakom bilen här, men hans avslutning är sylvass om han får ett passande lopp i ryggar. Vi tycker absolut att han ska med på varje seriös V75-kupong. Dessa två kan räcka långt. Tittar vi på outsiderbud där bakom är 7 Trinity Lux tidig. Han lär laddas rejält trots spår långt ut då han är mycket snabb den första biten. Sedan är det dock långt ifrån säkert att Wim Paal väljer att köra sin häst i spets. Vi nämner även 4 Phantasm Soa som är på väg tillbaka. Han höll godkänt i comebacken senast, men nu låter det från tränarhåll som att man vill se honom i ryggar den här gången. Kapacitet finns för en tätplats om han tagit genomköraren från senast på rätt sätt.

V75-7: Eftermiddagens huvudnummer är ”Ulf Thoresen Grand International” som loppet officiellt heter. Fjolårssegraren 3 Twister Bi är på plats för att försvara segern, men hans prestationer i år har inte övertygat på oss. Det kan bli ”dumstrut på” när vi släpper honom – vi är fullt medvetna om hans kapacitet – men tar chansen att lämna honom utanför systemet. Vi gör det till fördel för 5 Diamanten som vi tyckte såg bländande ut senast. Han skruvade upp farten från tät under slutrundan och vann lätt via ett 1.10-varv till slut. Trots att det vimlar av namnkunniga konkurrenter i loppet, tar vi ställning och spikar Stig H Johanssons femåring. Men som sagt; det saknas inte motstånd. Det är bara att nämna elitloppsfemman 6 Lionel, speediga 9 Giveitgasandgo och lägesgynnade 2 Evil Enok M.E. så förstår ni att loppet håller hög klass.

Stora systemet:
V75-1: 1-2-3-6-9 (14,15)
V75-2: 2 Forever Peace (5,10)
V75-3: 4 Gina Schermer (12,10)
V75-4: Alla 12 hästar (6,1)
V75-5: 1-4-5-7-8-12 (3,9)
V75-6: 2-3-4-5-7-8-10 (6,9)
V75-7: 5 Diamanten (3,6)
2520 rader = 1260 kronor

Lilla systemet:
V75-1: 1-2-3-6-9 (14,15)
V75-2: 2 Forever Peace (5,10)
V75-3: 4 Gina Schermer (12,10)
V75-4: Alla 12 hästar (6,1)
V75-5: 1-5-7-8 (4,12)
V75-6: 3-8 (7,4)
V75-7: 5 Diamanten (3,6)
480 rader = 240 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se