Speltips: V64-systemet Solvalla 12 juni

V64-1: 7 Muscle Hustle är en högkapabel sort som såg riktigt fin ut i första starten för året (21/4), han var då inte tom i mål som tvåa bakom Diamanten. Han var enligt tränaren Robert Bergh lite överraskande bra direkt efter uppehållet och han seglade upp som en intressant kandidat till att starta i Elitloppet. Han fick dock inte det att stämma i de två efterföljande starterna och Elitloppsdeltagandet uteblev. Fungerar han fullt ut här så lär han inte bli enkel att stoppa. 4 Milligan´s School verkar nu ha vaknat till ordentligt i nya regin, efter att ha varit mersmakande tvåa på Åby 12/5 så blev det senast seger i V75 på Mantorp. Han räknas förstås tidigt här. 3 Mindyourwalue W.F. är en rejäl häst som hade stora framgångar i Frankrike i vintras, han kan öppna bra bakom bilen.


V64-2: 2 Thought Hanover har trots flera starka insatser ännu inte vunnit lopp. Näst senast svarade han för en vass insats som tvåa efter inledande galopp, klockan visade cirka 1.14,5/2100 meter. Gången efter knep han andrapriset på avstånd bakom överlägsne Zidane Grif. Han inledde från bakspår bakom vingen senast, nu har han ett betydligt trevligare utgångsläge och vi är inne på att han spräcker segernollan. Spikas! 3 Even Smaller Plum har inlett karriären på allra bästa sätt med två raka segrar, hon visade även fina takter i det föregående kvalet och verkar vara klart talangfull. Hon känns tidig här. 1 Forfantone AM är en välstammad travare som vann från spets i debuten, han segrade då närmast före Thought Hanover. Han lär sluta långt framme här då han lottats till ett fint läge.


V64-3: 5 Beautiful Bacardi har vid några tillfällen i nya regin visat prov på härlig kapacitet för klassen, en mycket fartfylld dam. Det blev senast galopp i sista sväng under Elitloppshelgen, hon var inte tom i det läget. Hon tål att gå på i ett högt tempo hela vägen och får tipsettan. 7 Odessa Celeber är en fint stammad häst och hon har presterat bra på sistone. Hon har en vass speed och kan öppna snabbt bakom bilen, det var en fin avslutning senast fram till andrapriset. 4 Hevin Boko är den i fältet med klart mest pengar på kontot. Hon har både styrka och snabbhet och har fått två lopp i kroppen efter långa vilan, det blev näst senast seger direkt i comebacken. 9 Maharani de Baroda har ett hyfsat läge och har visat att hon duger i en omgivning som denna.


V64-4: 8 Dexter Brick tog senast första segern i karriären efter en fin prestation, han avgjorde då från positionen utvändigt om ledaren och hade grepp kopplat redan i sista sväng. Ett hett bud här trots att utgångsläget inte är det bästa. 12 Pinto Bob inledde karriären med att vara plusbetonad tvåa, det har sedan blivit galopp i de tre efterföljande starterna. Han felade även i kvalet 31/5, men intrycket i upphämtningen var klart tilltalande och om han sköter sig här så kan han vara vinnaren. 1 Fancy Ride är en allround travare med ett intressant utgångsläge, han lär få en fin resa och måste ses med vinstchans.    


V64-5: 3 Grammofon har gjort tre starter på svensk mark och visat att han duger gott även i den konkurrensen, han har totalt i karriären tagit 21 segrar på 42 försök. Som trea senast fick han inte se dagens ljus efter en invändig resa, det såg ut att finnas vinstkrafter i behåll när mållinjen passerades. 1 Hachiko de Veluwe är ett stort löfte som ”bara” slutade tvåa i sin första start i karriären. Han har därefter idel segrar och han har visat rätta inställningen, en given segerkandidat även om han troligen inte är snabb nog att hålla ledningen (blev senast överflyglad från samma läge). 12 Above All Gin besitter fin kapacitet och är att räkna med trots det byngliga läget. Han kommer från seger och var då helt ohotad till slut, har han bara lite flyt på vägen så är han med och fightas om segern. 6 Milord är en grundkapabel travare som blandat lite i sina starter i nya regin, har han en bra dag så är han farlig att nonchalera.


V64-6: 3 Lightningsky håller riktigt bra rikstoto-klass, det har han visat vid flera tillfällen och läget med spår tre bakom bilen kan man förstås inte klaga på. Senaste segern togs över aktuella distansen, han ses med god vinstchans. 12 Roheryn är en fartfylld häst som hade uppvisning vid segern senast, det handlade då om första starten i ny regi och hon hade heller inte startat på länge dessförinnan. Hon måste räknas tidigt här. 4 Mrs Lindy har gjort två starter efter en tids vila och har skött sig bra i båda dessa, hon slutar nog långt framme även i denna omgivning. 2 Corky Ramirez visade fina takter vid segern senast, han kontrade då till sig segern. Här är han främst aktuell för en plats i våra ögon.


Stora systemet:
V64-1: 3-4-7 (1-2)
V64-2: 2 (3-1)
V64-3: 4-5-7-8-9 (6-2)
V64-4: 1-7-8-12 (9-3)
V64-5: 1-3-6-9-12 (2-11)
V64-6: 3-4-12 (2-1)
900 rader / 900 kronor


Lilla systemet:
V64-1: 3-4-7 (1-2)
V64-2: 2 (3-1)
V64-3: 4-5-7 (9-8)
V64-4: 8-12 (1-7)
V64-5: 1-3-12 (6-9)
V64-6: 3-4-12 (2-1)
162 rader / 162 kronor

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Sveriges bästa

Kända profiler