Speltips: V75-systemet Solvalla 26 maj

V75-1: Stor favorit efter uppvisningarna på slutet blir 1 Disco Volante. Han vann så sent som i lördags från utvändigt om ledaren och täta starter tror tränare Melander bara ska vara ett plus. Man skulle kunna spekulera i att innerspår kan bli en fälla, men hästen öppnar snabbt och ska ha en vettig chans att hålla konkurrenterna utvändigt om sig. Vettigt spikförslag på ett sätt, men det kittlar också att gardera när han blir så stor favorit som han blir. 6 Magic Gwin kommer till exempel att bli mycket mindre spelad och så mycket skiljer det inte i kapacitet mellan hästarna. 4 Explosive Merlot besegrade i sin tur Magic Gwin senast de möttes, så även han har kapacitet som duger bra i klassen. En riktig luring är 3 Whisky Akema som är snabb ut och lär få en fin position från spår tre.

V75-2: Nästa hårt betrodda häst från stall Stefan ”Tarzan” Melander är 4 Digital Performer. Han är inne i en fin utvecklingsfas och ger ett starkt och rejält intryck. Känslan är att de hästar som är riktigt startsnabba i fältet kan tänka sig att släppa när Ulf Ohlsson kommer ångande runt första sväng. Då är mycket vunnet och från spets kan det helt enkelt bli svårt att rå på honom. Där bakom nämner vi tidigt tyska 10 Gina Schermer som gjorde ett gott intryck på oss senast på Åby. Chansartat från bakspår, men körs det lite för snabbt i täten lär hon kunna fälla många till slut. 7 Output Pressure är bra nog att vinna om det löser sig från spår sju bakom bilen och en luring är 9 Early Pactol som visade full form vid segern senast på Charlottenlund.

V75-3: ”Stoeliten” över sprinterdistans och spelarna tror klart mest på två hästar. 4 Double Exposure har gjort det bra varje gång på slutet och läget bakom bilen går inte att klaga på. Senast var hon trea i loppet som elitloppsdeltagaren Nadal Broline vann. 2 Ultra Bright kommer från en säker spetsseger och Fredrik Persson har säkert siktet inställt på ledningen den här gången också. Det kan räcka hela vägen, men viss risk för rejäl körning finns då Alessandro Gocciadoro säkert kommer att trycka av 6 Peace Of Mind rejält runt första sväng. Läget har dessutom blivit lite bättre nu med en invändig strykning. Körs det lite för snabbt i början gynnar det till exempel 10 Unique Juni. Hon var inte som bäst senast, men är åtgärdad efter den starten och tränare Strömberg låter nöjd igen.

V75-4: Final av ”Diamantstoet” och i ett lopp där spelarna säkerligen kommer att sprida strecken en del, tar vi istället ställning för 9 Hope And Dreams. Oscar Berglund meddelar att han sätter på ett helstängt huvudlag den här gången och dessutom får hästen, till skillnad från senast, tävla i en jänkarvagn. Spår två bör hon klara och det här är en typ som tål offensiva upplägg. Värst emot är helt klart en felfri 5 Rose Mary, men från ett snävt spår inför en lite högljudd Solvallapublik vid starten på 2140 m lukar det galopp eller åtminstone tappstart. Sköter hon sig är hon given i striden. Garderar man ska även 7 Quite Nice med tidigt. Hon hade ett smått hopplöst utgångsläge senast, men visade allt väl med formen och läget med springspår nu är småintressant även om det är svårbedömt hur snabbt hon kan öppna. 11 Ditty Bopper låter Linderoth nöjd med och 8 Under The Counter visade full form senast. Outsiderletarna kan även bevaka 2 Rim Perfect som är mycket stark och dessutom verkar få upp snabbheten i benen mer och mer för varje start.

V75-5: Silverdivisionens final och 7 Coktail Fortuna lär bli favorit efter sina insatser på slutet. Visst kan han vinna igen, men här vill vi försöka fälla en favorit då spår sju bakom bilen inte är något önskeläge även om hästen kan röra på sig rejält från start. Vi tar tidigt med 2 Springover som kommer allt mer för varje lopp. Avslutade vasst senast efter invändig löpning på Charlottenlund och nu är känslan att han står på tur när som helst. 4 Trinity Lux spikade vi senast och det gick ju bra … Nu är det här ingen typ som radar upp segrarna, men på visad form och bra läge är han given även här när man garderar loppet. Glöm inte 10 Baron Gift som svarar för starka prestationer mest hela tiden lite i skymundan. Den dag det klaffar fullt ut kan han vinna ett sådant här lopp och spelprocenten lär inte bli särskilt hög. 1 Michelangelo Ås räknas också tidigt på sitt fina utgångsläge.

V75-6: En fin Klass I-final med många segeraspiranter, men i ett jämnstreckat fält tar vi lite fräckt ställning och spikar 10 Bandit Brick trots bakspår. Steen Juuls segerstaplare har förlorat sina två senaste lopp, men har för den skull inte varit dålig. Senast var han ute i vida spår runt sista sväng på Charlottenlund och höll farten storstilat. Den gången tävlade hästen med skor, men nu aviseras det barfotakörning igen. Värst emot är nog en annan från bakspår – 11 Volnik Du Kras. Han gjorde ett starkt lopp utvändigt om ledaren senast och lever än så länge mer på just styrka än speed. Det kan bli tal om ett tidigt avancemang igen om det går långsamt i täten och det kan räcka hela vägen. Mest intressant från framspår är 5 Floris Baldwin som är snabb från start och lär laddas rejält den första biten. Från tränarhåll rapporteras att hästen blir allt bättre för varje start och skulle han få bestämma en bit här kan det hålla hela vägen.

V75-7: ”Harper Hanovers Lopp” avslutar traditionsenligt lördagen. Mest intressanta starten gör utan tvekan fransmannen 13 Carat Williams. Han var bäst i kullen bland femåringarna i hemlandet i fjol, men har under vintern inte riktigt kunnat ta steget in i den yppersta äldre eliten och jagar nu sin första årsseger. Han kan absolut greja det, men samtidigt är läget lurigt och kusken är ovan det svenska voltstartssystemet. 12 Call Me Keeper från samma startvolt är tidig. Han gick med full spänst över mål senast efter en del positionsproblem efter vägen. Två hästar från startvolten är tidiga. 2 Tesio ser allt bättre ut i Robert Berghs regi och här är man säkert intresserade av att tidigt komma till ledingen och sedan dra i jämn fart. Detsamma vill nog Lutfi Kolgjini bakom 3 Platon Face. En häst som haft det här loppet i sikte i flera månader och som är på kronan inmatchad. 11 Handsome Brad var grymt bra senast på ny världsrekordstid. Han står över bronsfinalen för att istället gå ut här och han ska inte kallas chanslös.

Stora systemet:
V75-1: 1-2-3-4-5-6(12,10)
V75-2: 1-3-4-6-7-9-10 (2,5)
V75-3: 2-4-6-10 (8,5)
V75-4: 9 Hope And Dreams (7,11)
V75-5: 1-2-4-7-10 (8,9)
V75-6: 10 Bandit Brick (11,5)
V75-7: 2-3-11-12-13 (8,10)
4200 rader = 2100 kronor

Lilla systemet:
V75-1: 1-3-4-6 (5,2)
V75-2: 4 Digital Performer (10,7)
V75-3: 2-4-6-10 (8,5)
V75-4: 9 Hope And Dreams (7,11)
V75-5: 1-2-4-7-10 (8,9)
V75-6: 10 Bandit Brick (11,5)
V75-7: 2-3-11-12-13 (8,10)
400 rader = 200 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se