Speltips: V65-systemet Solvalla 25 maj

V65-1: Elitloppshelgen på Solvalla inleds med V65-omgång under fredagslunchen. Ett treåringslopp är först ut och vi har en intressant italiensk gäst i form av 4 Zidane Grif. Han inledde karriären med fyra galoppmisslyckanden, innan han plötsligt började trava och nu har två raka segrar på 12,5a/1650 m. Det kan vara så enkelt att han bara flyger till ledningen, bombar runt på en topptid och sätter stämpeln inför det som komma skall under helgen, men det är ändå nya förutsättningar för honom den här gången med ny bana och längre distans. Allt detta sammantaget gör att vi kostar på oss tre streck till. 2 Concrete Dee såg ut att vara en riktig ”sort” när han debuterade med enkel spetsseger senast. Första autostart nu och det här kan vara en häst som låter höra talas om sig i större sammanhang framöver. Det kan även 7 Alone göra även om insatsen senast inte var lika fin som den när han debuterade näst senast. Nu kör Örjan Kihlström för första gången och efter invändig strykning har man kommit ner ett hack i banan. 11 Frankenstein Am behöver lite tur från bakspår, men även han debuterade med mersmak och vi plitar ner markering även på honom.

V65-2: Fyraåriga ston i den andra avdelningen och så som 2 Boadicea sett ut på slutet i fem raka segrar har vi svårt att se henne förlora det här loppet. Särskilt som hon fick ett perfekt läge med spår två bakom startbilen också. Hon har tävlat med skorna på i de två senaste loppen hemma i Finland, men gick innan dess barfota ett par gånger och det såg bra ut. Känslan är att skorna rycks den här gången och som sagt; hon blir svårstoppad. Vill man gardera är 4 Woolies tidig. Hon fick göra grovjobbet utvändig om ledaren senast och höll godkänt som femma. Då hon ännu inte visat upp någon visslande startsnabbhet bakom bilen, är det risk för en tung löpning även den här gången. 7 Zangone var inte som bäst senast, men hade halsproblem och kan behöva loppet i kroppen. Annars tror vi hon har kapacitet att vara långt fram. Detsamma gäller 3 Mill Zo som såg fin ut på barfotabalansen i sin senaste start.

V65-3: Treåringa hingstar och valacker gör upp om 200 000 kronor. Umåkers Robert Dunder skickar ner fine 3 Even´s Cool Boy och engagerar självaste Björn Goop till styrningen. Hästen är en talang som vann trots galopp i spetskörningen senast och ”Goopeffekten” har vi koll på vad den kan innebära. En möjlig spik i våra ögon, men samtidigt har vi stor respekt för Nicklas Westerholms 8 My Tambourine Man som näst senast vann från ”dödens” och gången efter bara var bäst i spets. Nu pratas det om lättning i balansen och trots spår åtta bakom bilen bör han kunna utmana om segern. Det finns flera bra hästar i loppet, men vi nöjer oss med ett ”lås” på dessa båda. Bakom den duon nämner vi i första hand 4 Announcement som var tvåa från ”dödens” på just My Tambourine Man när de möttes för en månad sedan, samt 2 Riptide R.D. som radar upp segrarna och verkar vara under fortsatt utveckling.

V65-4: Treåriga ston den här gången, men fortsatt ett finfint förstapris på 200 000 kronor. Från Finland kommer en obesegrad häst i form av 2 Staro Miami. Hon vann från utvändigt ledaren senast, men nu har hon inte tävlat sedan mitten av mars och då är det knappast så att formen är den allra, allra vassaste. Hon kan vinna ändå på grundkapacitet och bra läge, men vi tycker det finns anledning att försöka fälla. Vi går till och med så långt att vi chansspikar mot henne. Stall Roger Walmann har en fin typ i 6 Aleppo Pine som visserligen fick sin segerrad bruten senast, men det var inga fel på prestationen mot hårda hästar. Det såg dessutom ut som att Kenneth Haugstad körde lite med kommande lopp i sikte och gav Maharajah-dottern ett uppbyggande lopp där hon fick avsluta i 09,0-fart sista 600-700 m utan att se plågad ut. Läge att låta henne löpa ut den här gången – då tror vi på vinst. Ska vi nämna en tredje häst blir det årsdebuterande 11 Racing Brodda som tjänade fina 655 000 kronor redan i fjol som tvååring. Bakspår och första loppet sedan december gör ändå att hon hamnar utanför systemet den här gången.

V65-5: Bara ston även i den femte avdelningen, men nu öppet för alla åldrar. 4 Lesperanza lär bli stor favorit efter segrarna på slutet och det är inte mycket att säga om då hon dessutom lottats till ett fördelaktigt läge bakom bilen och kan vara den som tidigt tar hand om ledningen i loppet. Då ska det så klart till en hel del för att hon ska förlora, men någonstans måste vi hitta ”pengarna” i omgången också, så vi väljer att ta med några motbud. En intressant comeback gör högkapabla 3 Ilona Håleryd. Hon har inte tävlat sedan november och dragits med halsproblem, men nu låter det bra från stall Untersteiner gällande jobben och Peter brukar inte låta hästar göra årsdebut utan att de är väl förberedda. Intressant läge och känslan är att hon kommer bli för lite streckad i förhållande till kapacitet. Lite liknande information har vi på 6 Pastell Tilly. En grundkapabel sort som det krånglat en del med, men som nu tränar bra. Här pratar vi en riktig skräll och vi tar med henne också. 5 Hankypanky Frances har heller inte tävlat på några månader men besitter fin kapacitet och sju segrar på 25 starter i livet är en statistik man inte ska nonchalera.

V65-6: Ett intressant lopp över 3140 m avslutar omgången. En rysk (!) häst i form av 3 Grammofon drar till sig uppmärksamheten lite extra. Trots 21 segrar i livet har han bara tjänat 100 000 kronor. I Jevgeni Ivanovs träning såg han fin ut när han tävlade barfota fram senast och till den här starten väljer man att sätta upp Örjan Kihlström. Distansen tror vi han hanterar på bra sätt och det kan bli tidig ledning här. Vi kan inte låta bli att konstatera att många säkert kommer att spela Grammofon … Men det finns utmanare. 4 Caesar´s Dream avslutade starkt och hann fram till segern senast. Det är en häst som trivs bäst med ryggresa i det längsta och då är man lite utlämnad i den här typen av lopp. Ett givet streck dock när man, som vi, garderar loppet. Finska gästen på startvolten – 1 Ypäjä Louvre – måste tas på allvar. Gick bra över aktuell distans näst senast och är den som främst utmanar om att dra i ledningen. Från dubbla tillägg varnar vi lite extra för 11 Crack Atout om han får aktionen att fungera. Styrka finns som räcker och blir över.

Stora systemet:

V65-1: 2-4-7-11 (6,10)

V65-2: 2 Boadicea (4,3)

V65-3: 3-8 (4,2)

V65-4: 6 Aleppo Pine (2,11)

V65-5: 1-2-3-4-5-6-7-8-12 (11,10)

V65-6: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 (3,4)

1080 rader = 1080 kronor

Lilla systemet:

V65-1: 2-4-7-11 (6,10)

V65-2: 2 Boadicea (4,3)

V65-3: 3-8 (4,2)

V65-4: 6 Aleppo Pine (2,11)

V65-5: 3-4-5-6-8 (1,7)

V65-6: 1-3-4-11-12 (5,15)

200 rader = 200 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se