Speltips: V64-systemet Romme 18 maj

V64-1: I den inledande avdelningen blir 1 Canari Match favorit. Hästen har inte vunnit sedan juli i fjol, men här är uppgiften passande då han kan öppna bra från start. Vi tror att han försvarar innerspåret och sedan bör Daniel Redéns träning kunna glida undan till seger. Hemmahästen 4 Going For Gold Zaz är rimligen den som kan sätta käppar i hjulet både vad gäller spets- och segerchanser för favoriten. Tioåringen har sett rätt formstark ut den senaste tiden och känslan är att Nicklas Westerholm kan tänka sig ett offensivt upplägg den här gången. 3 Montdore kan mycket i grunden och gör en intressant comeback på svensk mark efter en vinter i Frankrike. Det kan fattas ett lopp till den allra bästa formen, men han ska inte glömmas om man garderar. 7 Poochai vann sin årsdebut, men det var snart en månad sedan och motståndet känns värre den här gången.

V64-2: Treåringar i den andra avdelningen och loppet känns öppet. Bland de hårt betrodda som absolut kan vinna loppet finns 2 Up North och 5 Global Well Off. Den sistnämnde noterar vi för övrigt gör sin första start bakom bil. Tidiga streck båda två, men vi väljer att även lyfta fram några som kan bli bortglömda av spelarna. 11 Messiah är en stark häst som dock inte har fått till det fullt ut i loppen så här långt. Den dag det lossnar för honom är känslan att kapacitet finns för att runda ett sådant här gäng. 9 Quaricia stod inte att känna igen senast och har haft en knapp månads paus efter det. Hon var plusbetonad näst senast som tvåa och känns tidig om man garderar loppet vidare. 7 Taste Of Space kan springa fort, men har galopperat i årets båda starter. Testas troligen med ny balans nu och lär inte bli särskilt påpassad av spelarna.

V64-3: Bara nio hästar till start i det här stoloppet där vi tar en chansning och spikar Kajsa Fricks 7 Tina Gel. Femåringen har visserligen varit struken efter sin senaste start, men tränar bra igen och vi gillar den här hästen. Hon går hela vägen till mål och i ett litet fält borde man hitta ner i ett någorlunda slagläge trots bricka sju. Given där bakom är segervana 6 Windy Cindy som har nio segrar på 21 försök här i livet. Hon kan dessutom öppna snabbt och vi full laddning är det inte alls omöjligt att det är hon som tidigt sitter i spets och sedan ska slås. 8 Under The Counter är van att möta rätt tuffa hästar och här känns motståndet lämpligt. Galoppen senast tar vi inte så hårt på och normalt sett är hon travsäker. 4 Clerys Spring D.T. tycker vi har utvecklats ett snäpp i den nya regin och intrycket vid segern senast var fortsatt fint. Trots lite tuffare emot nu får hon inte glömmas bort.

V64-4: Kallblod och ”fördel ston” i den fjärde avdelningen. 2 Lille Jim lär tillhöra favoriterna från ett bra läge och visst kan den norska gästen vinna igen. Han tävlade barfota runt om för första gången senast och tanken är att det ska bli samma balans igen. Vår förstahäst i loppet blir dock bortglömd. På ett sätt förståeligt eftersom 6 Bro Viking inte har vunnit lopp sedan 2014. Som han såg ut senast som fastlåst tror vi dock snart det är dags igen – se upp. Tidiga bud är också ett par från tråkiga lägen. 11 Ådne Odin hade inte startat på en månad inför loppet senast på Åby och vi tycker han gjorde det bra lite i skymundan då. Det blir en tid mellan starterna även nu, men han borde ändå vara på väg uppåt och Ulf Ohlsson får chansen i sulkyn igen. 12 Uggla I Mossen har många galopper i raden nu. Skulle hon sköta sig den här gången finns absolut fart att fälla många över upploppet. 1 Mofaksan kan mycket i grunden, men var klart blev senast på Rättvik och behöver visa uppryckning.

V64-5: Stor favorit i den femte avdelningen blir 8 Knifetown Winner. Spår åtta bakom bilen och det faktum att han är klar för rikstotofinal under elitloppshelgen på Solvalla gör att vi garderar. Värst emot tycker vi att bortglömda 5 Schatzi Fayline är. Hon har mycket bättre form än vad man kan läsa ut av raden och Veijo Heiskanen gör knappast resan med henne ända från västkusten till Dalarna för att köra passivt. Hon står dessutom perfekt inne på pengarna i det här loppet. Vi nöjer oss lite fräckt med dessa båda, men vill man gardera vidare finns flera tänkbara streck. 3 Romeus har startat sporadiskt den senaste tiden och formen är ett litet frågetecken. Grundkunnandet är dock bra nog för att vara med långt fram. 2 Tiger Williams bör komma allt mer för varje lopp och snart kommer tredje årssegern. 4 Radjah d´Inverne låter det bra på från stallhåll och han är ett outsiderbud om det klaffar med löpningen.

V64-6: En "spårtrappa" avslutar omgången och här kommer vår andra spik i form av 7 Global U.Turn som står på tur. Han gjorde det bra som trea senast efter ett småtungt lopp utvändigt och överlag tycker vi att hästen – som numera är valack – har ryckt upp sig den senaste tiden. Trots spår sju bakom bilen tycker vi det här är en vettig chans och lämnar honom alltså ogarderad. För den som vill plocka med flera streck är 9 Perfect Time tidig. Han avslutade runt 10,5/800 m senast, så formen är det inga fel på. 6 Hiphop A.E. är kapabel för klassen, men har många galopper i raden och det är ingen som vi vågar lita på den här gången heller. Vill man sedan krydda med ett riktigt skrällbud så plockar man med 8 Overthehill som nu kör bort sin etta överst i resultatraden.

Stora systemet:

V64-1: 1-3-4-7 (9,8)

V64-2: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 (2,5)

V64-3: 7 Tina Gel (6,8)

V64-4: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 (6,2)

V64-5: 5-8 (3,2)

V64-6: 7 Global U.Turn (9,6)

1056 rader = 1056 kronor

Lilla systemet:

V64-1: 1 Canari Match (4,3)

V64-2: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 (2,5)

V64-3: 7 Tina Gel (6,8)

V64-4: 1-2-4-6-7-8-11-12 (3,10)

V64-5: 5-8 (3,2)

V64-6: 7 Global U.Turn (9,6)

176 rader = 176 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se