Speltips: V75-systemet Charlottenlund 13 maj

V75-1: Charlottenlunds stordag för året inleds med ett stolopp. Trolig favorit blir 6 Indoor Voices som stöter på ett aningen enklare gäng än vad hon brukar. Samtidigt är det inte typen av häst som vinner på beställning oavsett motstånd, så vi tycker att hon ska garderas. Tidig för oss är 3 Uncertain Age som är bättre än raden. Senast blev hon för pigg och galopperade bort chanserna direkt. Nu justerar tränare Malmqvist utrustningen lite och håller hon sig på benen finns fart att vinna här. 9 Mulligan gillar vi. Hon tillhörde de bästa fyraåriga stona i fjol och trots att det nu handlar om årsdebut tycker vi att hon ska streckas direkt. 5 Goldy Stardust gör en intressant start. Den tyska hästen radar upp segrarna och bör duga fint i klassen även om hon tjänat lite mindre än många av konkurrenterna i loppet. 7 Cash Brodda återkommer efter några månaders paus och brukar fungera fint efter vila.

V75-2: Ett öppet lopp där gardering kan löna sig. Från ett bra läge kan 3 Patronus vara lösningen. Han visar finfin form för dagen och vi upplever honom som allra mest effektiv med rygglopp och lucka till slut. 2 Raket Brodde är troligen den tidiga ledaren i loppet. Återstår att se om man väljer att köra i den positionen när det handlar om årsdebut. 6 Fighting Gehör kommer från seger och även om han möter lite tuffare motstånd den här gången kan han inte räknas bort. Från svåra utgångslägen är såväl 8 Botox som 12 Voyage d´Amour outsiderbud om det stämmer lite med ryggarna efter vägen.

V75-3: Långlopp i den tredje avdelningen och 9 Slide So Easy lär bli favorit. Inte fel sett till grundkapacitet, men tränare Flemming Jensen väljer att ligga lite lågt och därför tar vi också fram garderingspennan. 11 Balfour fick nöja sig med sjätteplatsen senast, men vare sig läget med innerspår eller den smetiga banan passade honom den dagen. Genomköraren bör ändå ha gjort honom gott och Berghs häst är vårt första streck i loppet. Vi tar med tre från startvolten. 3 Balotelli tillhörde de bästa fyraåringarna i Danmark i fjol och Björn Goop upp den här gången känns spännande. 7 Something Fishy kommer med två raka segrar och dokumenterad form. Han vann över tre varv senast, så distansen är inga bekymmer. 1 Crown Wood kan vara en skräll från ledningen. En jättesusare är 13 Alex Tröjborg som tidigare tävlat bra just på Charlottenlund.

V75-4: Ett fyraåringslopp där vi tar ställning och spikar 4 Portland som övertygat på oss på slutet. Han var ute i vida spår runt sista sväng på Vincennes senast, men avgjorde ändå snyggt till seger. Den tyska hästen var favorit i hemlandets Derby i fjol – en uppgift som dock slutade med galopp. Precis som vid starterna i Frankrike på slutet är det Björn Goop som sköter tömmarna och från ett bra läge bakom bilen tror vi inte han gör några misstag. Vill man gardera är det rätt många om budet. Vi nämner tidigt 7 Tsunami Diamant. På tal om fjolårets tyska Derby så var det just han som vann det loppet. Årsdebuten senast vanns från spets och trots spår sju är det inte omöjligt att kusken provar rejält från start. Intressant årsdebut gör 12 Husse Boko. Fjolårets svenska kriterietrea har inte haft en helt enkel vinter, men nu låter det bra från stall Lövgren. Läget med spår tolv drar dock ner förhoppningarna. Ett annat outsiderbud är 5 Flying Fortuna.

V75-5: Här var vi länge inne på att spika 12 Bandit Brick – trots spår tolv. Steen Juuls femåring är verkligen av rätt sort och trots att han fick se sig besegrad senast var det sannerligen inga fel på insatsen. Förutom spår tolv har vi en anledning till att gardera. Hästen är redan inkvalad till en V75-final på Solvalla under elitloppslördagen och möjligen blir det skor på den här gången. De tongångarna är ändå ett tecken på att Juul inte går ”all in” den här gången. Det låter positivt på 9 Revelino Jet som fick ett snällt lopp senast och nu troligen ska tävla barfota runt om. Ett givet segerbud bara det löser sig från bakspåret. 3 Demolition Man F. gör bra lopp hela tiden och har ett vettigt läge den här gången. Måste streckas tidigt. En svårbedömd luring är 1 Noble Dolly. Tyskan förstärks med Birger Jörgensen i sulkyn den här gången och har ett intressant utgångsläge.

V75-6: Vi tror inte att Peter Untersteiner var jättenöjd när han såg läget för 1 Springover inför den här starten. Att hästen har kapacitet och form för seger tvivlar vi inte på, men han är knappast snabb nog att försvara ledningen och då behövs alltid lite klaff. Det är möjligt att vi står där med riktig ”långnäsa” när han bara vinner som favorit, men vi tar chansen och spikar emot. Det handlar om 6 Trinity Lux som aldrig kom till i loppet senast och står lite på tur. Näst senast mötte han bland annat Generaal Bianco (som vi återkommer till i V75-7 …). Vi tror på full laddning för ledning från Wim Paals sida och kommer man dit är vi inne på att årets första seger kommer. 3 Racing Mange klarade av sin årsdebut på allra bästa sätt senast. Läget är fint och garderar man loppet är han given på kupongen.

V75-7: Omgångens höjdpunkt i form av Copenhagen Cup där 4 Cyber Lane lär bli favorit. Inte mycket att säga om då hästen såg finfin ut i årsdebuten. Det låter fortsatt bra från stallhåll och det lutar åt att Johan Untersteiner får överta ledningen om han är tillräckligt bestämd. Den som skulle kunna sätta käppar i hjulet för det är Per Oleg Midtfjeld bakom 3 Ferrari B.R. som kan öppna bra. Han har vunnit på bra sätt i årets båda starter, men det är klart att det är lite tuffare emot den här gången. Skulle det gå för fort lite för länge vill vi lyfta fram 5 Generaal Bianco. Visserligen tar han ett kliv upp nu gällande motstånd, men får han sitt smyglopp i det längsta tror vi inte han bryr sig i vad han möter – han speedar lika snabbt ändå. Loppets hemmahopp är 2 Takethem och från ett fint läge är han alls inte borta om det löser sig lite bättre med löpningsförloppet än som var fallet i Olympiatravets final senast. Glöm inte heller fjolårsvinnaren av det här loppet – 6 Cruzado Dela Noche.

Stora systemet:
V75-1: 3-4-5-6-7-9 (2,1)
V75-2: 2-3-6 (8,12)
V75-3: 1-3-7-9-11-13 (8,5)
V75-4: 4 Portland (7,12)
V75-5: 1-2-3-9-11-12 (5,6)
V75-6: 6 Trinity Lux (1,3)
V75-7: 2-3-4-5-6 (7,10)
3240 rader = 1620 kronor

Lilla systemet:
V75-1: 3-4-5-6-7-9 (2,1)
V75-2: 3 Patronus (2,6)
V75-3: 9-11 (3,7)
V75-4: 4 Portland (7,12)
V75-5: 1-2-3-9-11-12 (5,6)
V75-6: 6 Trinity Lux (1,3)
V75-7: 2-3-4-5-6 (7,10)
360 rader = 180 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se