Speltips: V75 Örebro

V75-1: 8 Unique Juni har sett väldigt fin ut på sistone och verkar kunna det mesta. För tre starter sedan levererade hon en visslande avslutning fram till andrapriset efter att ha suttit sist i fältet och gången efter reglerade hon händelserna från positionen utvändigt om ledaren. Senast svarade hon för en stark slutrunda ute i spåren som trea och även om utgångsläget här inte är det bästa så är hon vår förstahäst med tanke på härliga formen. 1 In Toto Sund lyckades inte hålla undan från spets senast, hon fick nöja sig med tredjepriset. Hon hade inte startat så tätt dessförinnan och kan ha behövt det loppet, hon är klar spetsfavorit här. Urstarka 9 Anna Mix segrade under sadel senast i ett lopp som avverkades i ett passande högt tempo. Hon är lite humörbetonad, har hon en av sina bättre dagar så kan hon absolut knäcka detta motstånd.

V75-2: 9 Springover har fått ett för honom vettigt läge. Han gick riktigt starkt till slut som trea senast och hade innan dess inte startat på ett tantal månader, klaffar det någorlunda här så kan han räcka till vinst. 3 Michelangelo Ås är det nog många som unnar en seger efter att tre gånger i rad på slutet ha inkommit som tvåa. Läget är tilltalande, han kan öppna raskt och svarade för en klart plusbetonad prestation senast. 1 Baron Gift vet vi kan besegra väldigt tufft motstånd när han tävlar på topp. Han gjorde senast vad han kunde efter en resa i kön i V75, det var svårt att hämta in längder till slut. Gången före (i comebacken) svarade han för en vass insats efter en inledande galopp. Lyckas han hålla spets här så lär han inte bli enkel att rubba.

V75-3: Spetskampen kan i detta lopp komma att bli ytterst avgörande. 5 Shadow Woodland har inlett från spår i andra ledet i årets båda starter, han har då ”bara” slutat femma respektive trea. Skulle han lyckas hitta till ledningen här så blir han mest troligt svårslagen, han biter nämligen ifrån sig riktigt bra i den positionen. Främsta hotet i spetskampen är nog den invändigt startande 3 Charrua Forlan, vilken inför detta tagit två raka segrar. Senast fick den sistnämnde visserligen nöja sig med en delad förstaplats, han nådde då mållinjen exakt samtidigt som högkapable Lionel N.O. (startade ju i Olympiatravet förra helgen). Vi betalar också för kapable 7 Volstead, som denna gång troligen utrustas med skygglappar och vi vet vad han kan åstadkomma när han fungerar på rätt sätt.

V75-4: 9 Milliondollarrhyme var sjuk senast och skall inte dömas på den prestationen, han övertygade ju stort vid två raka segrar dessförinnan och den välstammade fyraåringen har utan tvekan fin kapacitet för klassen. En het segerkandidat när han nu återkommer efter ett uppehåll. 3 Vikings Preacher känns riktigt intressant denna gång. Den dryga distansen är närmast en fördel och vi noterar att han denna gång får Björn Goop i vagnen, ett tidigt streck för oss. 5 Bo C. gjorde senast tidigt bort sig med galopp. Han har styrkan som sitt vapen och det var en riktigt stark insats vid seger trots tung resa på Solvalla för tre starter sedan. Gången efter blev det vinst i V75, han gled då undan enkelt från spets.

V75-5: 4 National Prince öppnar kvickt och borde ha vettig chans att här komma till ledningen, i den positionen trivs han förträffligt och vi räknar med att han spårar runt om i denna omgivning. Han gav ett bra formbesked som trea senast och facit totalt i karriären är tio segrar på 30 försök, vi spikar. 6 Whisky Akema är mycket bra emellanåt, det blev senast seger direkt i första starten för året och han kan absolut vara med och fightas om vinsten här. 7 Ragazzo da Sopra har inlett året fint och ännu inte varit sämre än trea på sina fyra starter. När han senast slutade tvåa bakom urstarke Qahar Q.C. så handlade det om en V75-final.

V75-6: 4 Urgent Call slutade senast tvåa bakom Whisky Akema i comebacken. Han gick då inte optimalt balanserad och borde haft stor nytta av den genomköraren. Han utvecklades snyggt under fjolåret och kan öppna vasst bakom bilen, ledning runt om är ett fullt tänkbart scenario här. 1 It´s Showtime Zaz är troligen den i fältet med högst kapacitet och har inlett bra i nya regin (tagit tre segrar på fyra försök). Han kan förstås vinna detta, men läget blev verkligen inte det optimala då han näppeligen är snabb nog för att lyckas hålla ledningen. 3 Sir Henry P.Hill har stort kunnande, som sjua senast reparerade han en startgalopp på bra sätt och skar dessutom mållinjen med en del sparade krafter. Han tål vid behov att göra jobb själv.

V75-7: 14 Call Me Keeper är van att stångas mot helt annan konkurrens än denna och även om det är ett stort fält att runda så borde han ha bra vinstchans. Intrycket vid vinsten i Finland senast var läckert, han reglerade händelserna från utvändigt om ledaren och vann till synes ganska opressad. Vi garderar dock med två hästar på startvolten. 6 Just Wait And See har gjort det bra varje gång på sistone, han har både styrka och snabbhet. Från detta läge kan det handla om tidig ledning och tanken är att hästen denna gång skall tävla utan skor på samtliga hovar. 5 Track Angle kan väldigt mycket, men var ändå lite överraskande bra vid seger direkt efter uppehållet senast då han enligt uppgift inte var direkt vässad i jobben. Den här hästen svarade under fjolåret för flera ”häftiga” prestationer och är farlig att underskatta här.

V75-1: 1-4-8-9 (3-2)

V75-2: 1-3-9 (5-11)

V75-3: 3-5-7 (9-1)

V75-4: 3-5-6-7-9 (8-10)

V75-5: 4 (6-7)

V75-6: 1-3-4-7 (9-8)

V75-7: 5-6-14 (11-12)

2160 rader / 1080 kronor

V75-1: 1-4-8-9 (3-2)

V75-2: 1-3-9 (5-11)

V75-3: 3-5-7 (9-1)

V75-4: 3-9 (5-7)

V75-5: 4 (6-7)

V75-6: 1-4 (3-7)

V75-7: 5-6-14 (11-12)

432 rader / 216 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se