Speltips: V64-systemet Halmstad 23 april

V64-1: Vi inleder måndagsomgången med en högintressant årsdebut av Johan Untersteiners 3 Cyber Lane. Hästen sopade så gott som rent i fyraåringsloppen i fjol och med tanke på hur Johan har presenterat en rad årsdebutanter på slutet, finner vi ingen anledning till oro gällande en bra prestation direkt. När han dessutom drog ett fint läge bakom bilen och motståndet inte känns jättetufft, är det bara att rätta in sig i favoritledet och spika. Om man nu spekulerar i ringrost och skulle vilja plocka med några motbud rekommenderas i första hand streck för grundkapable 2 Djali Boko och en annan årsdebutant, nämligen 5 Monark Newman.

V64-2: Låg klass och autostart i den andra avdelningen. Vi lyfter tidigt fram 1 Cody som ett intressant drag i loppet. Han galopperade när han gästade Jägersro näst senast, men då handlade det om voltstart och vi är inne på att bil den här gången är ett klart plus. Senast vann han från positionen utvändigt om ledare, så styrkan är det inga fel på. Det som oroar mest är läget då han knappast är snabb nog att försvara innerspåret. 7 Silent Hill återkommer på tävlingsbanan efter nästan ett halvårs frånvaro. Tränare Peter Untersteiner låter nöjd och när han väl skötte sig i fjol visade han farter som duger gott i den klass han befinner sig i. 3 Mystery Tale har vilat ännu längre (senaste starten i september), men måste även han passas direkt. Bland outsiderbuden där bakom nämner vi 5 Chips Brick om han skulle sköta sig och trava hela vägen den här gången.

V64-3: Flera starka hästar till start i den tredje avdelningen över tre varv. 6 Platon Face kommer från en övertygande insats, men det är inte varje dag han fungerar så fint som senast. Hans ojämnhet gör att vi streckar vidare – väl medvetna om att Kolgjinis häst troligen vinner om han har en bra dag. 7 Pacific Face testades barfota på V75 senast och såg klart bra ut. Nu verkar det som att man ser det här loppet som ett "mellanspel" och sätter på skorna igen. Styrkan är det dock inga fel på och han kan vinna ändå. 5 Bellino B. gör sällan en dålig insats och trivs även han ypperligt över lång distans. Han fick göra mycket utav grovjobbet senast och höll farten starkt till slut. En fjärde stark häst i loppet är 4 Caddie Icon som kommer från en andraplats och kan vinna det här om han får lite draghjälp efter vägen.

V64-4: Den fjärde avdelningen är ett lärlingslopp som känns lurigt. Vi lyfter fram 10 Diamond Hall som vi tycker agerade positivt vid andraplatsen senast. Om loppet blir kört i bra tempo och kusken hittar de rätta ryggarna efter vägen, är vi inne på att första årssegern kan komma här. Från bakspår streckas även 11 Klara Håleryd tidigt. Hon återkom senast efter några månaders paus, gjorde ett bra lopp och bör vara ännu lite vassare med den insatsen innanför västen. 1 Colour Of Love är inte så tokig i ljusa stunder och dessutom har hon matchats i rätt så hårda gäng. Hon bör få en fin resa från innerspår och ska inte glömmas bort. 8 Vale är aktuell om han kommer vettigt till från sitt spår längst ut på startbilsvingen.

V64-5: Autostart och 2640 m är förutsättningarna i den femte avdelningen. Här vill vi tidigt varna för 6 Twins Zack som kom tillbaka starkt efter galopp senast och även innan dess visat fin form. Lång distans har han visat sig hantera på bra sätt och det måste bara vara hans tur att vinna lopp snart. Far och son Untersteiner lär hålla sig långt fram även i det här loppet. Peter kör 9 Federal Agent som verkar komma allt mer i sin nya regi och bakspår för hans del tror vi inte är så tokigt. Johan har 4 J.H.Respons till start. Fyraåringen är inte helt stabil på benen, men nu är han åtgärdad efter senaste starten och känslan är att han kommer göra en bra prestation den här gången. Vi nöjer oss med dessa tre på kupongen, men vill man ha med några outsiderbud varnar vi för 10 Felipe Web med lopp i kroppen, samt 3 Untouchable Win som kommer från seger och har ett bra läge igen.

V64-6: I V64-avslutningen lär 5 Gomez bli hårt anlitad som singelstreck och det är inte mycket att säga om. Dan Widegrens häst tävlade i tuffare V75-sammanhang en hel del under fjolåret och det lär vara mot sådana lopp som hemmatränaren har siktet inställt även i år. Han har varit ifrån några månader för en träningsperiod och det är möjligen det som skulle kunna fälla honom. Det är ingen typ som brukar sig fullt ut i träning och troligen behövs något eller några lopp i kroppen innan toppformen sitter där. Normalt sett ska han reda ut det här ändå, men vi kostar på oss ett par ”lyxstreck” i jakt på de lite större pengarna. 8 Cantona Mearas kommer med ett par galoppmisslyckanden i raden, men normalt sett ger han inte något osäkert intryck och även han är van att tävla i rätt så tuff konkurrens. Den riktiga luringen är 1 Twin´s Zindy som har ett bra läge, fin form och får Johnny Takter i sulkyn.

Stora systemet:

V64-1: 3 Cyber Lane (2,5)

V64-2: 1-3-5-7 (9,8)

V64-3: 4-5-6-7 (1,3)

V64-4: 1-2-4-5-8-9-10-11 (3,6)

V64-5: 4-6-9 (10,3)

V64-6: 1-5-8 (2,6)

1152 rader = 1152 kronor

Lilla systemet:

V64-1: 3 Cyber Lane (2,5)

V64-2: 1-3-5-7 (9,8)

V64-3: 6-7 (5,4)

V64-4: 1-2-4-5-8-9-10-11 (3,6)

V64-5: 4-6-9 (10,3)

V64-6: 5 Gomez (8,1)

192 rader = 192 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se