Speltips: GS 75-systemet Örebro 22 april

GS75-1: Bara tio hästar till start i den inledande "spårtrappan" över lång distans. Vi ser två intressanta årsdebutanter i form av 5 Urgent Call (tävlade senast i september) och 8 Whisky Akema (avslutade fjolårssäsongen på Annandag Jul). Båda har visat att de hanterar distansen på bra sätt och båda ska streckas direkt, men det finns flera som aspirerar på segern. 2 Smevikens Cruiser ska med tidigt. Han gjorde bort sig med galopp direkt i starten senast, men brukar normalt sett inte vara någon osäker häst. Vi tycker att han har en intressant uppgift här då läget är fint tack vare att han han tjänat lite pengar jämfört med de andra. 7 Copimade tappade även han alla chanser på en startgalopp senast, men såg fin ut efter det och fick i varje fall en genomkörare.

GS75-2: Här kommer omgångens första spik i form av Magnus Jakobssons 4 Global Unesco som är en rejäl och fin typ på alla sätt. Han avslutade fjolåret med två segrar i härlig stil och Jakobssons hästar brukar prestera bra direkt efter paus så det är inget som oroar oss. Spår fyra i volten klev han iväg ifrån i sin senaste start, så inte heller det får oss att darra på manschetten. Om man ändå väljer att gardera loppet känns 15 Eraja Jaam tidig trots ett knepligt läge med bakspår på tillägg. Han vann tre lopp på åtta starter under fjolåret och visade prov på farter som duger bra i klassen. 1 Big Marke har ett intressant läge och 14 Valentine Heart kommer från seger och bör knappast vara sämre med det loppet i kroppen då hon hade varit ifrån lite innan.

GS75-3: I den tredje avdelningen streckar vi tre hästar och känner oss trygga med det. Vi gillar 2 B.B.S.Canyankee som senast var ut mot hårda hästar och galopperade vid upploppets början med en plats bland de tre på gaffeln. Han får garanaterat ett bra lopp från spår två bakom bilen och körande Jenny A Björk tar för sig allt mer i sulkyn. 3 Triton Baz fick göra grovjobbet sista 800-900 m senast, men kunde ändå avgöra till seger i fin stil. Hästen körs av Therese M Andersson som inte har vunnit lopp de senaste fem åren, men kanske är det dags att ändra på den statistiken nu? Tredje strecket till 6 Racer Reo som återkom senast efter några månaders paus. Han såg lite småtrög ut då som tvåa, men känslan är att det loppet för honom framåt i form och hästen vann fem lopp på 15 starter i fjol. Letar man outsiderbud där bakom bör formstarka 10 Casper One med, liksom 11 Hope Of Joy som kan fälla många om det körs i friskt tempo där framme.

GS75-4: I den fjärde avdelningen ser det upplagt ut för 3 Hobby De L´Iton som totalt tagit fem segrar på åtta starter i livet. Vid segern senast var han helt överlägsen till slut och gången innan visade han att han står sig bra även i lite tuffare sammanhang. Fint läge bakom bilen och han står perfekt inne på pengarna i det här loppet. Det kan visa sig onödigt att gardera, men vi kostar på oss att dubbla med Veijo Heiskanens nyförvärv 4 Joyride Cane. Hästen har inte tävlat sedan november, men debut hos Veijo är alltid intressant och stallets hästar är klart på gång. Har man råd med flera så plockar man även med 7 Castleman som är bättre än vad han visat i de två senaste starterna. Spår lite långt ut nu, men just på Örebro brukar det inte vara lika negativt som på många andra banor. 6 Athos Race är inte att lita på, men ett outsiderbud om han skulle fungera fullt ut.

GS75-5: Ett lärlingslopp som inte ser helt lättlöst ut på förhand. Vi chanstippar 10 Yetsye med förhoppningen att det går undan i täten från början. Säkre Mads H Nielsens styrning i loppet återkommer efter några månaders vila, men visade under fjolåret farter som duger gott om det bara stämmer lite efter vägen. En annan av de mer rutinerade kuskarna i loppet – Oskar J Andersson – sitter upp bakom 8 Nacrous från ett svårt läge. Det behövs såklart lite tur, men även det här ekipaget streckar vi tidigt. 6 Classic Joy håller bra form för dagen, men står lite hårt inne i loppet den här gången. Ändå ett givet streck just på visade form. 2 Keinstein Viking och 5 Re Love är två hästar som väntar på sina första segrar i karriären. Någon av dem kan mycket väl spräcka nollan nu med lite klaff.

GS75-6: Trots att motstånd inte saknas kommer här vår andra spik i omgången. Det handlar om amatörtränade 10 Moni To Spare som vann direkt i årsdebuten senast. Han visade i underkant av 1.12/1000 m till slut då och intrycket var fint. Normalt sett ska han gå ytterligare framåt med den genomköraren innanför västen och i ett relativt litet fält borde Kenneth Haugstad hitta ett bra slagläge åt sjuåringen. 3 Lincoln Lawyer har i ljusa stunder visat att han står sig bra mot de allra bästa i klassen – till och med på lördagar. Nu var han inte som bäst i sin senaste start och återkommer här efter drygt två månaders tävlingsuppehåll. Kan behöva en genomkörare, men om man garderar loppet är han given. 2 Te Quiro Grif är hårt anmäld på pengarna, men läget är fint och galoppen senast ser vi som ett olycksfall i arbetet då han normalt sett inte är osäker. 8 Silver Annie är nerstruken ett hack i banan och kan räcka långt om det löser sig med positionerna.

GS75-7: I det avslutande sprinterloppet lär 2 Hipster dra på sig mycket spel. Det behöver inte vara fel då årsdebuten lovade gott och hästen under fjolåret hann med att visa fina fartresurser. Vi noterar ändå att hon är ensamt fyraårigt sto i loppet och väljer därför att gardera. 11 Manzano hade otur i spårlottningen, men bör ändå bevakas tidigt. Hästen har vunnit sju av elva starter i livet och kan fälla många till slut, särskilt om det körs i frisk fart hela vägen. 5 Diggerman har lite dunkel form efter några månaders frånvaro, men han kan en hel del i grunden och Ulf Ohlsson vinner med det mesta han tar i för dagen. 9 Mill York vill vi varna för då han kan bli bortglömd. Hästen har gjort fortsatt fina insatser på slutet och känslan är att han står på tur för seger när som helst igen.

Stora systemet:

GS75-1: 2-5-6-7-8 (1,9)

GS75-2: 4 Global Unesco (15,1)

GS75-3: 2-3-6 (10,11)

GS75-4: 3-4 (7,6)

GS75-5: 2-5-6-7-8-9-10 (1,3)

GS75-6: 10 Moni To Spare (3,2)

GS75-7: 1-2-5-9-10-11 (4,3)

1260 rader = 1260 kronor

Lilla systemet:

GS75-1: 2-5-8 (7,6)

GS75-2: 4 Global Unesco (15,1)

GS75-3: 2-3-6 (10,11)

GS75-4: 3-4 (7,6)

GS75-5: 6-8-10 (2,5)

GS75-6: 10 Moni To Spare (3,2)

GS75-7: 2-5-9-11 (10,1)

216 rader = 216 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se