Speltips: V75-systemet Umåker 21 april

V75-1: Bara sex hästar till start men vi får se tre riktiga toppar i femårskullen. 4 Diamanten med sina 20 vinster på 27 starter skall vara förhandsfavoriten och han gjorde nästan rent hus i storloppen i fjol trots att han inte var anmäld till Derbyt. Det blev ändå fyra miljoner intjänat via nio årssegrar. Var inte som bäst i slutet av säsongen och i samband med flytten till nye tränaren men har nu laddat om i vinter och det är mycket positiva tongångar inför årsdebuten. 6 Muscle Hustle visade att han även hävdar sig mot de bästa äldre under fjolåret och då han tävlar på sitt bästa är det en elithäst. Även där handlar det om årsdebut men Robert Bergh hade knappast tagit ut hästen utan att ha rejält på fötterna. 2 Makethemark har fördelen mot sina värsta konkurrenter av att redan ha årsdebuten avklarad. Det var ett toppintryck vid lätt vinst.

V75-2: 7 Prosperous är en fyraåring som kan ta klivet in i eliten i år. Han började mycket lovande i fjol men fick borelia under sommaren och var inte lika vass under hösten. Tre lopp i år har visat på den fina kapaciteten och hade det inte varit den första långresan med nära 100 mil till Umåker och övernattning hade vi inte tvekat med spiken. Tävlar han på sin rätta nivå är det en mycket svårslagen favorit. 3 Donners Am gick bra som fyraåring men räckte inte riktigt mot de bästa. Han är kastrerad inför denna säsong och det finns fler växlar att plocka fram om Per Linderoth hittar nyckeln. Årsdebuten var med plus i kanten och lång distans samt lopp i kroppen är förutsättningar som ger fog till Pers optimism. Loppets skrällbud är 8 Cameron Dream. Martin P Djuse lyckas med det mesta för dagen och stallformen är verkligen på topp. Hästen behövde loppet senast och kommer att vara rejält förbättrad till denna start. Han skall också köras på chans och läget kan bli riktigt intressant. Första barfota för i år är helintressant.

V75-3: 6 Cruzado Dela Noche spikas utan tvekan. Visserligen var han slagen av värste konkurrenten Digital Ink senast i årsdebuten men som många av Stefan Melanders hästar gör lopp i kroppen susen för formen. Nu känner också Ulf Ohlsson hästen bättre och det skulle förvåna om han inte tidigt gör slag i saken denna gång. Vi minns andra loppet för året förra säsongen där han slog till med seger på vassa 10,9/2140 m och imponerade stort. Spik!

V75-4: Flera av de mer intressanta har fått svåra startspår och det öppnar upp loppet. Tarzan har åter bästa hästarna men spår sju på 7 Digital Performer är ingen lätt uppgift. Att Ulf Ohlsson får chansen är ingen nackdel och eftersom hästen varit oöm för löpningsförlopp blir det säkert ett offensivt upplägg. Släpps han till ledningen kan loppet vara slut. Stallkamraten 8 Total Recall är också frän. Hade vunnit V75 redan näst senast om han inte stött på Who’s Who. Fastlåst senast i V75-finalen. 11 Mr Golden Quick kan bli bortglömd men är värd ett streck. Var dunderfin i årsdebuten men har inte kommit upp i samma toppar sedan i två lopp. Man skyller på att han inte fått rätta fästet. Pass upp!

V75-5: Kallblodseliten och det har stimmats upp för en tuff uppgift för den store förhandsfavoriten 5 Månprinsen A.M. Som vi ser det är det ett spel för galleriet. Det finns bara en häst i det här loppet och de humörbetonade norska hingstarna har börjat bli lite mätta nu då de kommit upp i ålder. Månprinsen A.M. däremot åldras med värdighet och som elvaåring ser han faktiskt bättre ut än någonsin. Han kommer att göra processen kort med sina konkurrenter och det finns ingen anledning till att gardera.

V75-6: 7 Disco Volante har alltid varit en snackhäst men det har inte blivit den rätta utdelningen för hösten när han provat på tuffare konkurrens. Trots allt har han elva vinster på 20 starter men det kan vara i år som han slår igenom på allvar. Det har varit ett toppintryck i årets inledande starter och med ett bättre spår hade uppgiften varit tilltalande. Nu ser vi problem med många startsnabba innanför och loppet är vidöppet. Det skiljer inte mycket mellan hästarna bakom favoriten och vi spelar för skräll. 2 Erik Sting gynnas om det blir full fart hela vägen och Svante Båths Duo är preparerade med racerbalans för första gången i år. Skrällen 10 Marciano går mot en ny vår i norrlandsregi.

V75-7: Vi låser på tre. 4 Linus Boy brukar vara svårslagen med fina förutsättningar och han trivs när han får diktera villkoren. Lång distans är bara ett plus och han gav ett mycket gott formbesked senast i V75-finalen. 5 Qahar Q.C. är dock en utmanare av rang. Barfota runt om denna gång kan få lite bättre snabbhet och styrkan kommer verkligen inte att fattas. Komplettera med 9 Ola Montana som kan komma in i matchen om favoriterna duellerar för tufft emot varandra. Det finns fler växlar att plocka fram på den här outsidern.

Stora Systemet:

V75-1: 2,4,6 (1-5)

V75-2: 3,7,8 (4-12)

V75-3: 6 (2-4)

V75-4: 1,2,3,7,8,9,11 (12-4)

V75-5: 5 (4-11)

V75-6: Alla (7-2)

V75-7: 4,5,9 (8-2)

2079 rader = 1040 kr

Lilla systemet:

V75-1: 2,4,6 (1-5)

V75-2: 3,7,8 (4-12)

V75-3: 6 (2-4)

V75-4: 7 (8-1)

V75-5: 5 (4-11)

V75-6: Alla (7-2)

V75-7: 4,5,9 (8-2)

297 rader = 149 kr

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se