Speltips: V64-systemet Umåker, 20 april

V64-1: Sprinterlopp och mycket kommer att avgöras i starten. Jag tror mycket på den som kommer till ledningen och fördel till 5 Valley Streamline. Hästen vann fem lopp förra säsongen och var effektivast med tätkänning. Har fått ett par lopp i vinter och var inte stort slagen i V75 som tvåa näst senast. Den här gången blir det första barfota för säsongen och i fjol vann han direkt då det vankades skoryck på vårkanten. 1 Mellby Dealer är normalt en häst som skulle startat under lördagen men poängen räckte inte till och han får nöja sig med start här i stället. Han försvarade ledningen från innerspår på Bergsåker i fjol men har också tappat ledningen från samma spår. Barfota bak och ett mycket positivt provlopp inför detta talar för Roger Nilssons optimism.

V64-2: Förhandsfavoriten 1 Mellby Drake tjänade dryga 600.000 kr förra året och klättrade i klasserna. Han har toppar som både räcker och blir över för sammanhanget men årsdebut lite vanskligt för denne hetsporre. Att han även galopperade senast med innerspår bakom bilen ger frågetecken. 4 Serious Try har gjort tre lopp i nya regin och varit bra utan att det blivit den rätta utdelningen. Slutvarvet senast i ett taktiklopp visade att formen finns där och med utrustningsförändringar och barfota igen kan han ställa till det för favoriten i spetskörningen. 9 O.P’s Flirt har dragits med överträningsproblem men loppen på slutet har varit bättre än på väldigt länge. Vass om han får spara speeden. 3 Höwings Star har vi stor respekt för och efter att ha laddat om efter vinterns starter är han spännande med fina förutsättningar.

V64-3: Kallblodslopp och förhandsfavoriten 2 Remix har fina meriter med sig från Norge. 17 segrar på 39 starter är vassa papper. Han har vunnit två billiga lopp i år men senast stannade han till och tappade vinsten kort före mål. Kanske kan körspö få honom att bjuda till bättre men vi har en vassare idé i loppet. 3 Guli Rubin visade stor kapacitet redan som unghäst och han har tidigare matchat de bästa i sin årskull. Det är fräschöra problem som stoppat upp hans karriär men nu som sexåring ser han bättre ut än någonsin. Två segrar har det blivit i sin comeback och senast visade han stora fartresurser efter galopp. Normalt är han både travsäker och startsnabb och med perfekt läge är spetschansen god. Extra intressant är också att han provas barfota fram i kväll. Tuff idé och spik på V64-spelet.

V64-4: Treåringslopp och ojämn klass i det lilla startfältet. Snackhästen är 6 Attraversiamo som tog snabba kliv i sin utveckling som tvååring och som spurtade in som tvåa i Svensk Uppfödningslöpning i fjol. Den här gången är det årsdebut och även om Svante Båth inte har vässat så brukar hästarna leverera direkt efter tävlingsuppehåll. 1 Avant Garde hos Robert Bergh är också helspännande i årsdebut. Det blev fyra vinster på fem lopp som tvååring i fjol. Maharajah-sonen har visat en härlig inställning. 5 Person of Interest har fördelen mot de tuffaste konkurrenterna av att han redan hittat full tävlingsform. Han är även rejäl bakom bilen och spetsbudet i loppet. Hemmahoppet 3 Even’s Cool Boy gjorde inte bort sig i tufft sammanhang senast och skall inte underskattas.

V64-5: Fyraåringslopp och åter hög sportslig klass. 5 Hard Times vann det norska kriteriet i fjol och 6 Hotshot Luca vann det finska. Båda är topphästar som gillar tätkänning i loppen. Spår innanför har dock 4 Weekend Fun och det är en riktig runner-up i fyraåringskullen. Efter vinterns framgångar behövde han genomköraren senast men oj vilken avslutning vi fick se. Här kan han utnyttja startsnabbheten och då blir han inte lätt att besegra. 7 Hesiod är en annan vinnarhäst och 12 vinster på 17 lopp imponerar. Han har varit ringrostig i säsongsupptakten men visat skalle och tagit två vinster. Nu blir det racerbalans med barfotakörning. 1 Selmer I.H. behövde loppet senast.

V64-6: Spårtrappa och i ett jämnt och bra lopp talar mycket för att det handlar om att direkt vara med där framme i loppet. 4 Ditty Bopper satt fast i årsdebuten men vann väldigt enkelt senast och det finns fler växlar till att plocka fram. 3 Donna Mearas tävlade bra som treåring men har nu hittat tillbaka eller rättare sagt hon är bättre än någonsin. Klättrade i rygg på ledaren senast och formintrycket var vasst. Det blir barfota igen och Martin P Djuse visar grym stallform på sina hästar. Varning också för 2 Hossiana Boko som kanske är spetsfavoriten från andraspåret. Hon har laddat om efter sjukdom och det är starka rapporter inför loppet. Att hon även skall tävla barfota för första gången är helintressant.

Stora systemet:

V64-1: 1,5 (12-4)

V64-2: 1,3,4,5,8,9,10,11 (6-7)

V64-3: 3 (2-1)

V64-4: 1,3,5,6 (4-7)

V64-5: 1,4,5,6,7 (2-8)

V64-6: 2,3,4 (15-6)

960 rader

Lilla systemet:

V64-1: 1,5 (12-4)

V64-2: 1,3,4,5,8,9,10,11 (6-7)

V64-3: 3 (2-1)

V64-4: 5,6 (1-3)

V64-5: 4 (6-7)

V64-6: 2,3,4 (15-6)

96 rader






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se