Speltips: V75-systemet Färjestad 30 mars

V75-1: 4 Explosive Merlot är van vid hårt motstånd, han avslutade fjolåret med start i en Breeders´ Crown-final. En tuffing som hittills segrat i åtta av 30 starter och styrkan är hans vapen, han kan vara en vinnare direkt i comebacken. 5 Dizzy River vann på bra sätt senast och har inget emot den dryga distansen, han räknas mycket tidigt här. 8 Narold Vox är verkligen en hedershäst, han gör sällan en dålig insats och tål även att göra en del av jobbet själv. Han höll starkt som tvåa senast och vi blir inte det minsta förvånade om han här rundar till vinst. 9 Mister J.P. gjorde bort sig med galopp direkt från start senast efter uppehållet och är lite svårbedömd, han har dock fin inställning samt hög kapacitet i grunden.

V75-2: 3 Adiago Trot är inte den som står bäst inne i detta lopp, men kapacitet saknas inte och han har visat fin form på sistone. Han är kvick iväg och får duktige Oskar J Andersson i vagnen i detta lärlingslopp, vi ger ekipaget tipsettan. 4 Ten Times har svarat för flera starka prestationer på sistone och har utan tvekan kapacitet nog att vara med och slåss om segern även i denna omgivning. 6 Hurry Dynamite har visat att han inte är att lita på, han har trots detta tagit fyra segrar på elva försök och han skötte sig exemplariskt vid spetssegern senast. Han får även denna gång Peter Zadel i vagnen. 10 B.B.S.Canyankee har signalerat toppform på sistone och verkar ganska oöm för positioner.

V75-3: 6 Southwind Feji bara vinner och vinner och var fortsatt fin vid V75-segern senast, hon inledde då från tillägg över kort distans. Frågan är när vi får se botten i henne, det är dock inget enkelt motstånd denna gång och det är inte aktuellt för oss att spika. 3 Double Exposure är en häst som Daniel Redén håller högt. Hon har skött sig bra i samtliga starter i sitt nya hemland och det var en rapp spurt fram till seger i senaste starten. Nu är hon åter efter en tids vila, hon har fått ett bra läge bakom bilen och hon måste ses med vinstchans. 8 Unrestricted har ett ganska brett register. Vid laddning kan hon öppna riktigt snabbt, vår känsla är annars att hon är allra bäst när hon får spara på krutet till loppens slutskeden. Hon gick bra som tvåa i årsdebuten senast. 7 Caddie Lisieux är ingen snabbstartare, hon är desto vassare till slut i loppen och kanske kan fälla samtliga till slut i comebacken.

V75-4: 2 Björnemyr Texa blir extra intressant denna gång då Björn Goop sitter upp bakom. Hästen är fartfylld och kan öppna raskt, hon svarade för flera vassa insatser under fjolåret och var riktigt fin vid seger på fin tid för fyra starter sedan över aktuella distansen. Hon är en het segerkandidat denna gång. 10 Valle Mattis är en grundkapabel travare som faktiskt inte tog någon seger under hela fjolåret. Inför årsdebuten hade han bytt regi och årets två starter har resulterat i lika många segrar. Han verkar ganska allround och är troligen med och slåss om segern utan alltför mycket strul på vägen. 3 Vollanfaks är ingen sprintertyp i grunden, han lever mestadels på styrkan och det var verkligen en stark prestation vid seger trots en större galopp näst senast. 7 Vestpol Gladiator har visat fin form på sistone och gynnas normalt sett av att det handlar om kort väg att löpa, han kan blanda sig i segerstriden.

V75-5: 11 Vikens High Yield är vi svaga för, hästen utstrålar klass och det driver ordentligt för honom. Formen är fortsatt i stigande och han kommer från seger på hemmabanan, han avgjorde då med lätthet. Det är sällan enkelt att hämta in tillägg, vi räknar dock med att han löser denna uppgift och spikar. 10 Muscle Lane är en välväxt Timoko-avkomma som verkligen blandat i sina prestationer hittills i karriären. Det var ett tag sedan han senast startade och han har inför comebacken bytt regi till Peter Untersteiner, han kan sluta långt framme här. 7 Bo C. utnyttjade sin fina styrka vid vinsten på Solvalla senast, han gick då den tunga vägen. En tuffing med ett tilltalande utgångsläge här.

V75-6: 14 Mellby Euphoria var det ett vasst intryck på vid vinsten senast, när väl luckan uppenbarade sig så var det inget snack – hon avgjorde enkelt. Gången före ledde hon ett V75-lopp i det längsta. Är hon lika fin som senast så ses hon med god vinstchans trots det lite knepiga läget. 2 Day Composite har sett formstark ut på slutet. En enkel seger på Solvalla näst senast följdes upp med att hon senast blev fast med sparade krafter i V75. 5 Wordfeud måste räknas tidigt trots att det var ett tag sedan hon startade, hon har tagit fyra segrar på åtta försök så här långt i karriären och noterade nytt rekord i senaste starten. 7 Jejje Palema är rejält snabb från start och det var ett fint intryck vid andraplatsen på Åby senast. Hon tävlade barfota runt om då och tränaren siktar på samma balans här.

V75-7: 1 Justice Ås är väldigt kapabel och har riktigt fina förutsättningar denna gång, han kan troligen hålla spets om Peter Untersteiner så önskar. Han svarade för en stark insats som fyra efter tidig galopp senast. 4 Mindyourvalue W.F. har radat upp starka prestationer i Frankrike på slutet, han är faktiskt obesegrad där efter fem gjorda starter och det har handlat om både sulkylopp och monté. Han fungerar över alla distanser och är givetvis att räkna med här. 2 Evil Enok M.E. är riktigt bra i ljusa stunder och det var ett fint formbesked som V75-tvåa på Momarken senast.

Stora systemet:

V75-1: 4-5-8 (9-3)

V75-2: 3-4-6-10 (5-9)

V75-3: 3-6-7-8 (11-2)

V75-4: 2-10 (3-7)

V75-5: 11 (10-7)

V75-6: 2-4-5-6-7-8-10-13-14-15 (1-12)

V75-7: 1-4 (2-10)

1920 rader / 960 kronor

Lilla systemet:

V75-1: 4-5-8 (9-3)

V75-2: 3-4-6-10 (5-9)

V75-3: 3-6 (8-7)

V75-4: 2-10 (3-7)

V75-5: 11 (10-7)

V75-6: 2-5-7-14 (6-10)

V75-7: 1-4 (2-10)

384 rader / 192 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:

[https://www.legolas.bet/?utm\_source=trav.se&utm\_medium=content](/skribent/blog/Det%20går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken: https:/www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se