Speltips: V86-systemet Jägersro/Solvalla 28 mars

V86-1: Ett sprinterlopp, där stona har fått tjäna mer pengar än hingstarna/valackerna, inleder omgången. Det ser smålurigt ut och vi rekommenderar gardering. 10 Sharp Dream blir hårt betrodd och kapacitet finns som duger, men bakspår är alltid lurigt. Bland de som ser ut att bli bortglömda lyfter vi fram 2 Come And Dream. Hon räckte inte riktigt senast efter en tuff inledning, men loppen på slutet borde ändå ha gjort henne gott. 6 Yankee Sensation är kanske bästa hästen, men 1640 m känns inte som något plus och dessutom meddelar tränare Rånlund att siktet är inställt på ett V75-lopp på hemmaplan framöver. Spetshästen heter säkert 5 Hamilton Noa. Han har inte sin bästa bit till slut, men skulle omlagd träning ge resultat kan det hålla hela vägen.

V86-2: Här dyker en intressant femåring upp i årsdebut. Det handlar om 6 Magic Gwin som stångades mot de bästa i fyraåringskullen i fjol. Nu har han gått ett par banjobb på bra sätt och vi tror han är redo en fin prestation direkt. En möjlig spik för de mindre systemen, men på stora lappen väljer vi att gardera. 8 Dice Man har sin årsdebut avklarad och det fanns inget att anmärka på när han hakade på godkänt som fyra. Lär gå framåt med loppet och trots spår åtta ett tidigt streck. Mycket spelad blir 1 Ragazzo Da Spora och han åker med vid gardering. Dock är läget ingen fördel då han knappast är snabb nog att hålla spets. 5 Ebony Boko tävlar lite ojämnt. I ljusa stunder matchar han de flesta i klassen och han ska bevakas när han gör första starten för året.

V86-3: Ett lopp över tre varv som öppnats upp lite efter strykning av Just Wait And See. Vi gillar 6 Kung Edward som vid segern i St Leger i fjol visade att han klarar tre varv på bra sätt. Nu har han ett lopp i kroppen efter vila och stämmer det med positionerna är vi inne på att han kan vinna det här. 3 Rawindski är också tidig. Tränare Heiskanen maxar utrustningen den här gången i form av barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag. 8 Bacan Degato är på väg uppåt med ett par lopp i kroppen. Hästen trivs klart bäst barfota och det lär bli den balansen igen. 11 Crack Atout har skött sig i årets båda starter och då fått visa lite av sin kapacitet. Distansen är ingen nackdel och står han på benen kan det vara dags för seger nu.

V86-4: Ännu ett lopp med ”fördel ston” och även den här gången över kort distans. Vi chansar dock lite och spikar en fyraårig hingst – 2 Creation Primero. Han var hårt betrodd när han senast debuterade för Stig H Johansson, men fungerade då inte. Lita på att ”mäster Johansson” har finjusterat lite nu för att visa upp sitt nyförvärv i bra skick. Läget är passande, distansen känns som hästens bästa och Torbjörn Jansson känns som ett gott kuskval. Sammantaget – spik. Många om budet där bakom om man garderar. 1 Odessa Celeber gjorde ett gott intryck senast och från passande läge är hon tidig igen. 6 Susan Journey ska man testa ett nytt huvudlag på den här gången och känslan är att hon har flera växlar att plocka fram.

V86-5: Lopp för lärlingskuskar och ännu en gång har stona fördel. Och än en gång går vi emot och spikar en valack – 3 Kiss Forever H.C. Man hade rycktussar på hästen för första gången senast, men eftersom det blev galopp kort efter start fick man aldrig användning av dem. Fint läge och ”Sibbe” Nilsson i sulkyn har siktet inställt på ledningen. 4 Kaiser Håleryd lär bli favorit och hästen gör fina lopp hela tiden. Vi tycker ändå att det fattas en växel i honom och är istället inne på att 7 Red River Broline är värst emot. Hon såg ut att gå mot seger senast, men stumnade lite till slut. Det loppet i kroppen kan ha fört henne så pass mycket framåt att det är segerdags nu.

V86-6: Ett långlopp där 10 Dom Perignon verkar bli klar favorit. Inga fel på det i grunden då det handlar om en bra häst, men det är också första starten sedan början av december och tränare Walmann är tydlig med om att det ännu inte handlar om någon toppform. Det gör det sannolikt inte hos 4 Undies heller. Han har ett ännu längre tävlingsuppehåll bakom sig och har inte synts till på ovalen sedan september. Båda är streckvärda, men vi placerar 11 Empire Garbo överst i rankingen. Han utrustades med rycktussar för första gången senast och det gav fin effekt. Bakom dessa finns en del luringar som ser ut att bli bortglömda. 1 Tiger Marke såg inte så tokig ut senast och blev fast med sparade krafter. 5 Maintainability testas med ny kusk och kanske kan tända till av det.

V86-7: Sprinterlopp där det kan bli åka av den första biten. 5 Falk On Hill lär bli favorit efter flera fina lopp på slutet. Han fick ett tufft lopp senast på V75, men höll bra som femma på topptid. Nu blev spåret aningen långt ut på vingen för att man ska vara helt nöjd och det kan bli positionsproblem igen. Ska med på lappen, men som trolig rätt stor favorit känns han aktuell att gardera. 1 Mr Lindy låter det bra på från tränarhåll. Hästen har jobbat bra och Heiskanen har siktet inställt på ledningen. Därifrån ska man sedan besegras. En intressant start gör 2 Trecciadoro Rex. Joakim Lövgren kör för första gången och läget kunde knappast ha varit bättre. Går det för fort i täten kan bakspårsduon 10 Silver Annie och 11 Legoholm Zon bli aktuella till slut.

V86-8: Ett stolopp avslutar omgången. 5 Stoneisle Ocean blir med rätta favorit. Hon har flera gånger om visat att hon gör sig bra i den här typen av lopp. Det är ingen raket den första biten, men hon är desto starkare till slut och lär fälla de flesta igen. Tidig varning för 9 Pompano Euphoria som gjorde ett bra lopp utvändigt om ledaren senast. Nu kan det bli en mer passande smygresa och då är hon vass till slut. Stallkamraten 2 Carame satt fast med sparade krafter i sin senaste start och kan mycket väl få utdelning nu istället om det skulle lösa sig lite bättre. 4 Maharani de Baroda återkommer efter vila, men stall Goop tuffar på klart bra för dagen och den här måste passas direkt. 11 Linda´s Girl har lopp i kroppen och visade flera gånger under fjolåret att hon står sig bra i den här typen av lopp.

Stora systemet:
V86-1: 1-2-5-6-10 (3,7)
V86-2: 1-5-6-8 (3,2)
V86-3: 3-6-8-11 (10,2)
V86-4: 2 Creation Primero (1,6)
V86-5: 3 Kiss Forever H.C. (7,4)
V86-6: 1-3-4-5-10-11 (2,8)
V86-7: 1-2-5 (10,11)
V86-8: 2-4-5-9-11 (3,8)
7200 rader = 1800 kronor

Lilla systemet:
V86-1: 1-2-5-6-10 (3,7)
V86-2: 6 Magic Gwin (8,1)
V86-3: 3-6-8-11 (10,2)
V86-4: 2 Creation Primero (1,6)
V86-5: 3 Kiss Forever H.C. (7,4)
V86-6: 4-10-11 (1,5)
V86-7: 1-2-5 (10,11)
V86-8: 2-4-5-9-11 (3,8)
900 rader = 225 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se