Speltips: Grand Slam 75-systemet Åby 25 mars

GS75-1: 7 Gandhi Boko har sett fin ut i årets båda starter och vi vet ju sedan tidigare att det rör sig om en häst som duger i riktigt kvalificerade sammanhang. Han avslutade snyggt till tredjepriset näst senast och vann på bra sätt på Åby senast, han får liksom i nämnda starter sin tränare Marcus Lindgren i vagnen och tipsettan känns tämligen given. 5 Belong Life har styrkan som främsta vapen och avslutade strongt till andrapriset senast. Han verkar fungera allra bäst då han serveras en resa i ryggar, han måste ses med chans att vinna detta. 1 Kabal är en entaktad fux med ordentlig styrka i kroppen, att springa tre varv passar honom fint. Senast blev det galopp med vinstchans vid upploppets början. 6 Lunatic Face har sett formstark ut på sistone, han verkar onekligen ha vaknat till efter en längre tids svacka och känns ganska tidig.

GS75-2: 8 Hurricane River verkar utan tvekan vara ett stort löfte. Han avslöjade inte så värst mycket när han i november månad kvalade, men det blev seger direkt i debuten i februari och han vann då med sparade krafter trots en kortare startgalopp. Senast hade han långt fram när slutstöten sattes in, han lyckades ändå avgöra i god tid innan mållinjen. Han är obesegrad i felfri löpning och det trista utgångsläget tror vi spelar mindre roll här, vi väljer att spika. 6 Betting Gangster är en minst sagt välstammad treåring, han har som mamma läckra Viola Silas. Efter att ha slutat tvåa i debuten så blev det seger senast, han gick då undan enkelt från spets. Den Jerry Riordan-tränade travaren får liksom senast Johan Untersteiner i sulkyn. 1 Peak Fear har ett fint läge och har inlett tävlandet plusbetonat, han har slutat bland de tre främsta i fyra av sina fem starter.

GS75-3: 4 Star Costashorta lär stå sig gott i detta sällskap. Den grundkapable fyraåringen är nu redo att göra första starten för året och han kom med en vass avslutning som trea på nytt rekord näst senast. 9 Nouvelle Madelene har matchats en del i V75 på sistone, och det med viss framgång. Hon verkar hantera de flesta upplägg och ett högt tempo på loppet vore gynnsamt. 5 Right Or Wrong är värd att passa här trots att han inte direkt radar upp segrarna, han var inte alls stort slagen som tvåa senast. 12 Höwings Venus är en tuff dam som hanterar offensiva upplägg, hon kan absolut blanda sig i segerstriden här.

GS75-4: 7 Stardust Melody borde ha bra chans att lösa denna uppgift, hon har tagit två segrar i sin nya regi och verkar klart kapabel för klassen. Hon har ett fint utgångsläge och får fortsatt Björn Goop i vagnen, det kan handla om ledning runt om. 5 Toscano är inget pålitligt kort, men kunnandet är stort och hon ser ut att trivas bra i sin nya regi i Danmark. När hon nu gästar Sverige så får hon Peter Ingves i sulkyn. 9 Denco´s Lucky Kilab är alls ingen tokig häst, hon har en stark avslutning att tillgå och har hon en bra dag så slutar hon långt framme.

GS75-5: 7 Conway Streamline debuterar här i ny regi. Han svarade för en vass insats som trea med galopp näst senast och vann på bra sätt gången efter, han känns väldigt tidig denna gång. 1 Eldorado Mearas inledde karriären med två raka segrar. Han höll senast starkt som tvåa efter att ha avverkat merparten av loppet utvändigt utan rygg, han har ett utsökt läge bakom bilen denna gång. 11 Aperfectdream avslutade fjolåret starkt och är förstås att räkna med direkt i comebacken, det verkar röra sig om en ganska oöm travare. 8 Gossip´s Hero var läcker att skåda senast när han på barfotabalans och i jänkarvagn segrade i lite enklare omgivning.

GS75-6: 6 Nobel Southwind återkommer nu efter ett uppehåll. Han har verkligen höga toppar, han kan öppna raskt bakom bilen och duger i tuffa sällskap – en het segerkandidat direkt i årsdebuten. 7 Mellby Collector har hittills segrat i tolv av sina 44 starter. När han senast återkom efter ett längre uppehåll så skedde det i ny regi, det blev seger direkt och mest troligt är han ännu vassare med den genomköraren. 4 Pokemon Ås har inte alltid övertygat i loppen på sistone. Han kan dock väldigt mycket i grunden och har en riktigt vass speed som sitt främsta vapen, han verkar trivas klart bäst när han får smyga med i ryggar länge. 2 Asterix Hornline är en grundkapabel sort som fortsatt kan en hel del, han lär få en bra resa här och är med och slåss om en plats.

GS75-7: 5 Uappa Di Azzurra är riktigt bra emellanåt, när hon senast tävlade skolös runt om så fick vi se en strålande avslutning som tvåa bakom högkapable Arsenal. Hon är förstås ett tidigt streck för oss denna gång. 9 Swarovski Broline har hittills tagit en seger på 15 försök. Nu är det dags för den fint stammade travaren att göra debut i ny regi Peter Untersteiner och vi blir inte det minsta förvånade om det blir vinst direkt. 2 Maremma Sock är en bra häst för klassen och kan inte klaga på utgångsläget, ett vinstbud trots avsaknad av lopp i kroppen. 7 O.M.Dont Cry har blandat lite i sina prestationer på sistone, när hon tävlar på topp så kan hon mycket och vi noterar att hon står fint inne i detta lopp sett till intjänade pengar.

Stora systemet:
GS75-1: 5-7 (1-6)
GS75-2: 8 (6-1)
GS75-3: 4-5-9-12 (1-2)
GS75-4: 5-7-9 (6-2)
GS75-5: 1-7-11 (8-10)
GS75-6: 6-7 (4-2)
GS75-7: 1-2-5-6-7-9 (8-4)
864 rader / 864 kronor

Lilla systemet:
GS75-1: 5-7 (1-6)
GS75-2: 8 (6-1)
GS75-3: 4-5-9-12 (1-2)
GS75-4: 7 (5-9)
GS75-5: 1-7-11 (8-10)
GS75-6: 6-7 (4-2)
GS75-7: 1-2-5-9 (7-6)
192 rader / 192 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se